👉2👈
ادامه👆👆👆
➕ خاک و گِل، طینِ ما و ماده اولیهی خلقتِ مادی همه انسانها از جمله پیامبران و امامان است. بخاطرِ همین است که در قرآن میخوانیم: "خَلَقْنَا الْإِنْسانَ مِنْ سُلالَةٍ مِنْ طينٍ". یعنی انسان را از عصارهای از گِل آفریدیم. وراء خلقتِ خاکی، ماده اولیه و ریشه اصلیِ خلقتِ روحِ انسان، طینتِ اوست.
👌با این توضیح، طینت بمعنایِ خلقت است و خلقت یعنی ريشه اصلیِ ما. وقتی گفته میشود شیعهی ما از طینتِ ما است یعنی ریشه اصلیِ خلقتِ روحَش و مبدءِ روحش از ما است. فردی که در عالَم ذر به ولایت اعتراف کرده، طینتِ ولائی دارد نه آنکه لزوما جسمِ خاکیاش شبیهِ امامان باشد.
☝️یعنی وقتی در عالَم ذر (الست) به ولایتِ ائمه اعتراف کرد، جزئی از طینت و نورِ امامان در وجودش قرار داده شد. مفهومِ مخالفِ این روایت یعنی عدهای یا اعتراف نکردهاند یا کردهاند اما نه واقعی و محکم!
☝️استنتاج: وقتی امتحان و آزمون و عهد گرفتن در عالَم قبل برقرار بوده، چه اشکال دارد ما نتیجه بگیریم که وضعیتِ کنونیِ ما حاصل و نتیجهی عملکردِ ما در عوالِم قبل بوده است؟ کما اینکه وضعیتِ برزخیِ ما تابعِ عملکردِ دنیائیِ ما است!
➕ وقتی شیعه بودنِ ما به طینتِ اهلبیتیِ ما مربوط است و مقاماتِ اهلبیت به امتحاناتِ عوالِم قبلی مربوط باشد، آیا دور از ذهن است که بگوئیم زنازاده بودنِ فلانی یا کافر بودنِ فلانی به طینتِ غیرِ اهلبیتیِ او مربوط است؟!!
📚معرفی کتاب: عالم ذر نوشتهی محمد رضا اکبری. اسم کتاب و نام نویسنده را اگر در اینترنت جستجو کنید، میتوانید خریدِ آنلاین داشته باشید.
🆔
@SinJimDin