🔰زندگینامه جاویدالاثر شهید حسین ریوندی
💐🍃شهید ریوندی سوم تیرماه ۱۳۴۰ در خانوادهای مذهبی به دنیا آمد. نام او را حسین گذاشتند. «از همان کودکی چهرهای مظلوم داشت و عاطفهای در سیمایش بود.» (از قول مادرشهید)
🌤 دوران کودکی سپری شد. در این دوران چون پدر و مادرش استاد قرآن بودند، حسین بیشتر با قرآن و مکتب مأنوس شد.
دوران ابتدایی را در روستای ریوند گذراند. به علت مشکلات تحصیلی در روستا و برای تحصیلات، به خرمشهر که برادر بزرگ ایشان آنجا زندگی میکرد، عازم شد. «از همان کودکی عاشق خوزستان بود.»
🦋 تا نیمهی اول دبیرستان در خرمشهر ماند و به علت انتقال برادرش به مشهد، رهسپار مشهد مقدس شد و در هنرستان «سید جمالالدین اسدآبادی» ثبتنام کرد. در این مدت کوتاه به کمک برادران مؤمن و به پیشنهاد حسین، کتابخانهای در خیابان طبرسی، مسجد المهدی، افتتاح نمود که این کتابخانه در اوایل انقلاب توسط شهربانی جمع میشود.
🔻بعد از پیروزی انقلاب، به عنوان مسئول انجمن دبیرستان انتخاب شد و
بعد از شروع جنگ در مهرماه، که سال چهارم را میخواند، هنرستان را ترک کرد و جزء اولین گروهی بود که از مشهد مقدس عازم جبهههای حق علیه باطل شد. حسین به مدت ۷ ماه در جبهههای شوش ماند و به علت «برخورد با مین» از ناحیهی پا مجروح شد. پس از ۳۰ روز بستری و بهبود، وارد سپاه پاسداران سبزوار شد و بعد از آموزش به عنوان مسئول پذیرش و نیز بعد از سه ماه به علت نیاز شدید واحد اطلاعات به نیرو، بهعنوان قائممقام و مسئول التقاط، شروع به کار کرد.
🌺🍃بعد از مدتی در دوم فروردین سال ۱۳۶۱ برای بار دوم به مدت ۴ ماه عازم جبهه شد. در جبهه بهعنوان معاون گردان فعالیت نمود و در شب اول عملیات رمضان، از ناحیهی دست و پا، بر اثر اصابت تیر و ترکش مجروح و به پشت جبهه، سپس به بیمارستان تبریز و بعد از بهبودی به سبزوار انتقال داده شد.
🌷🌿مهر ماه سال ۱۳۶۱، بعد از جریانات سپاه، بهعنوان مسئول اطلاعات سپاه سبزوار برگزیده شد. او مدتی در اوایل سال ۱۳۶۲ به عنوان «سرپرست اطلاعات و حفاظت کل خراسان در سپاه مشهد» خدمت کرد.
🕊🥀در شهریور سال ۱۳۶۲، در پایان انقلاب فرهنگی دانشگاهها، حسین به سمت فرماندهی سپاه قائن منصوب شد
بعد از ۶ ماه خدمت، حسین برای سومین بار در قالب طرح «نیروهای لبیک یا خمینی» به جبهه رفت و در علمیات پیروزمندانهی خیبر، در پاتکهای دشمن، در غروب ۹ اسفند ماه ۱۳۶۲ و در میان آبهای پر تلاطم منطقهی طلائیه، به دیار حق شتافت و پیکر پاک این شهید در میان آبهای طلائیهی خوزستان تا ابد باقی ماند.
این شهید در دی ماه سال ۱۳۶۰ بنا به سنت رسول خدا ازدواج نمود و یادگاری از شهید باقی ماند که بعد از چهارماه مفقودالاثری ایشان به دنیا آمد.
«سردار شهید حسین ریوندی» بعد از ۲۳ سال با شهدای فاطمیون تشییع شد و روحش در کنار مقداری از خاک شلمچه و در کنار دوستان همرزم خود آرام گرفت…
یادشهداکمترازشهادت نیست
🕊
@abbass_kardani🕊
کانال شهید عباس کردانی 👆👆👆