#گزارش
آخرین بخش از سومین نشست از سلسله جلسات نهضت حسینی با عنوان«عبرتهای های قیام امامحسین علیهالسلام»با ارائه دکتر حبیب الله حلیمی(عضو هیئت علمی و ریاست محترم دانشگاه الهیات مازندران)با همکاری دانشکده علوم قرآنی مشهد و دانشکده الهیات دانشگاه مازندران،مورخ ۱۴۰۲/۵/۹ برگزار گردید.
▪️ در بخش آغازین بحث نگاهی گذرا به زندگینامه شاعر ق.۵ سنایی غزنوی و خوانشقصییده ۸۴وی که به معاویه لعتةالله علیه اشاره داشت، و همچنین تاثیر خانواده بر رفتارهای فردی و همچنین و ضرورت الگوبرداری از زندگی اهل بیت برای رسیدن به سعادت در زندگی و دیگر مسائلی از این دست اشاره گردید.
▪️در ادامه نیز تفسیر مختصری از آیه ۲۲سوره نور و ضرورت بخشندگی و معامله با خداوند پرداختهشده.
▪️در لحظات پایانی جلسه نیز،علاوه بر تفسیری مختصر بر آیه ۸سوره انسان،به این نکته کلیدی که برای یک زندگی حسینی داشتن بایستی از آنها درس گرفته و آنها را الگو خود گردانیم و همچنین باید برای یافتن روحی ارزشمند و بزرگ و شایسته شیعه امام علی(ع)بودن از موارد ناچیز زندگی گذشت کرد
#نهضتحسینی
#نشستِعلمی
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
💎انجمن علمی، نگاهی نو برای اندیشه ورزیدن
🆔
@anjomanelmiquran110