﷽
🚫شایعه:
روزنامهی جهان صنعت دلیل مرگ ده برابر بیشتر افراد واکسینه شده رو افشا کرد
سینوفارم چین در دو نوع تولید میشه:
*نوع درجه یک که تایید سازمان بهداشت جهانی داره و ۲۵ دلار قیمت داره*
*نوع درجه ۲ که هیچ تاییدی از سازمان بهداشت جهانی نداره و قیمت ۱۰ دلاره*
جهان صنعت افشا کرده ایران سینوفارم درجه دو را وارد کرده است.
دوستانی که سینوفارم زدن فرض کنن واکسن نزدن و از خودشون مراقبت کنن
❇️پاسخ:
@Antishobheh
#پاسخ_دیگر
رمزگشایی کیفیت سينوفارم❗️
روزنامه جهان صنعت در گزارشی تحت عنوان رمزگشایی کيفيت سينوفارم براساس شنیدهها مدعی شد اثربخشی کمتر واکسن سينوفارم ووهان نسبت به واکسن سينوفارم پکن دلیل افزایش تلفات در ایران است!!
نشریهای که سال گذشته هم به دلیل انتشار یک گزارش اغراقآمیز و خلاف واقع دربارهی آمار فوتیها مدتی را توقیف بود.
ادعای رمزگشایی دارد! از چه رازی؟ اینکه سينوفارم وارد شده به ایران
#واکسن تولید شده در پکن که مورد تأیید WHO است نبوده و واکسن ووهان است که کیفیت و قیمت کمتری دارد؟
دکتر کیانوش جهانپور، مدیر روابط عمومی وزارت بهداشت و سخنگوی سازمان غذا و دارو درخصوص واردات واکسن بیکیفیت از چین به «جهان صنعت» گفت: واکسن سينوفارم چینی دو نوع است ولی واکسن سينوفارم ووهان در ایران مجوز مصرف ندارد. واکسنی که ما تهیه کردیم و در ایران دارای مجوز مصرف است که
sinopharm (Beijing): BBIBP-corv
نام دارد. با نگاهی به جعبهها میتوان این موضوع را تشخيص داد.
کیانوش جهانپور، سخنگوی سازمان غذا و دارو: سينوفارم ووهان به ایران وارد نشده و واکسن چینی تزریق شده «سينوفارم پکن» است که «پلتفرم اصلی این واکسن و دارای مجوز بهداشت جهانی است. البته سينوفارم ووهان در صف تایید است.
این واکسن از نظر WHO ایمن و مؤثر است.
آياسينوفارم بهترین واکسنی بود که می توانست وارد ایران شود؟ قطعا خیر. خود تولیدکنندگان آن نیز چنین ادعایی ندارند. در ۳۰ دسامبر ۲۰۲۰، سينوفارم اعلام کرد که اثر واکسن ۷۹/۳۶% (هفتادو نه درصد و...) است که در برابر سویهی دلتا کمتر هم شده است. (به مانند سایر واکسنها ازجمله فایزر که به کمتر از ۵۰ درصد رسیده است)
سردبیر مداسکیپ در توییتی با انتشار مقالهای در رابطه با تاثیرات واکسیناسیون در کشور بحرین بر روی افرادی که تست مثبت کرونا داشتند، در سه گروه افراد بستری شده، بستری در ICU و فوت شده پرداخت نتیجه مقاله روشن بود ریسک افراد غیرواکسينه برای تمام موارد و در تمام سنین بیشتر از افرادی بوده که فایزر، استرازنکا، اسپوتنيک يا سينوفارم را دریافت کردند.
مطالعه این پژوهش به ویژه در افراد بالای ۵۰ سال ها نشان میدهند، فایزر بهتر از سينوفارم، و سينوفارم بهتر از واکسن نزدن است. اسپوتنیک و استرازنکا را با این دو واکسن مقایسه نکردند چون از نظر زمان واکسیناسیون،
جنسیت و سن افراد دریافت کننده تفاوت داشتند.
⚠️هشدار: در این شرایط گروه های ضد واکسن با دلایل و اهداف مختلف اخبار نادرست و زردی را دربارهی واکسنهای مختلف منتشر میکنند. شایعاتی جهت دار که اعتماد عمومی را نشانه گرفته است و قطعا پشت صحنهای دارد که احتمالا دلایلی مالی و اقتصادی هم داشته باشد.
نتیجه چیست؟ دامن زدن به هراس عمومی.
✍دکتر موسوی
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh