✅
به مناسبت لیالی قدر
▪️شب قدر، آغاز «ظهور» امام عصر / منتظران موعود، در انتظار «ندای آسمانی» بیست و سوم ماه رمضان / بررسی تغییر و بداء در نشانههای حتمی ظهور / تمام جهانیان، صیحه آسمانی را خواهند شنید
✍️مصطفی امیری
☑️
ماه رمضان، آغاز فرایند «ظهور» امام عصر
▪️ندای آسمانی، از نشانههای حتمی ظهور است و در ماه رمضان اتفاق میافتد.
▪️صیحه آسمانی در حوالی سحرگاه شب قدر مطابق با جمعه بیست و سوم ماه رمضان در سال «زوج» قمری رخ میدهد.
▪️مطابق آخرین توقیع امام عصر و احادیث دیگر، ندای آسمانی به منزله پایان عصر غیبت کبری است و بعد از آن، امکان ارتباط خاص و مستقیم امام عصر تنها برای معتمدین و نائیان خاص امام عصر همچون نفسزکیه، امکانپذیر خواهد بود.
▪️تمام اهل زمين، نداي آسماني را خواهند شنید و بر همگان اتمام حجت خواهد شد و از آن پس نام حضرت مهدی(عج) بر سر زبانها میافتد.
☑️
صیحه آسمانی: تقابل شیعه با ندای ابلیس
▪️جهانیان از خود میپرسند ماجرا چیست؟ اذهان عمومی دنیا، درحالیکه متوجه امر ظهور است. و پرسوجو از منجی، خبر اول رسانههای عالم و شبکههای تلویزیونی است اما در کمال تعجب، ناگهان ورق برمیگردد. و دشمنان، اعلام میکنند این «سحر شیعه» است و چنین چیزی، اصالت و واقعیت خارجی ندارد.
▪️زیرا بعد از صیحه آسمانی جبرئیل، آنگاه در پایان روز از جانب مغربزمین، ندای ابلیس، پخش میشود فلانی مظلوم کشته شد و افکار عمومی دنیا، از این مساله، غافل میشوند. در صیحه شیطان، اعلام میشود که حق با سفیانی موردحمایت غربیها و آخرین مهره یهود است.
▪️و بعد از حدود «سه ماه و نیم» و در عاشورای ماه محرم سال «فرد» قمری، در مکه مکرمه و از کنار کعبه، مابین رُکن و مقام، «قیام» و پرچم خویش را برای آغاز حکومت جهانی، علنی میکنند.
☑️
تغییر» و «بداء» در زمان ندای آسمانی
▪️سوال این است آیا در نشانههای ظهور و بخصوص در علائم حتمی همچون سفیانی، ندای آسمانی و... ، امکان تغییر و بداء بلکه عدم وقوع، مطرح است؟ آیا ممکن است امام زمان، ظهور کند اما هیچکدام از علائم، اتفاق نیفتد؟
▪️به عنوان مثال، بیان میشود: «صیحه آسمانی حتمی است اما اینکه در شب جمعه و یا شب بیست و سوم رمضان باشد قطعی نیست و ممکن است در روز دیگری اتفاق بیفتد».
▪️«اصل» نشانه حتمی ندای آسمانی، در عالم ثبوت، محال است دچار بداء شود. حال، اگر قرار است در «تفاصیل» نشانههای حتمی ظهور، بداء و تغییر رخ دهد و آنچه به وقوع میپیوندد، مخالف متن احادیث باشد. به عنوان مثال، در زمان ندای آسمانی، بداء شود و در لیلةالقدر ماه رمضان نباشد. آنگاه راه برای جولان دادن «مدعیان دروغین» فراهم خواهد شد، مهمتر اینکه راه «شناخت» امام مهدی در هنگامه ظهور نیز دیگر به آسانی میسّر نخواهد شد.و موجب میآید «عدم صدق» گفتار امامان صادقالوعد، لازم آید و بیان احادیث متعدد، سخن لغو، جلوه نماید.
☑️
ندای آسمانی، در «ماه رمضانِ» سال زوج یا فرد قمری؟
▪️یقینی است فرایند «ظهور» با «صیحه آسمانی»، در ماه رمضان سال «زوج» قمری رخ میدهد و «قیام علنی» امام مهدی در ماه محرم سال «فرد» قمری خواهد بود.
▪️اما در سال خروج «سفیانی» بین کارشناسان، اختلاف است. در فرض قبول دیدگاه اول (بین سفیانی تا ظهور، شش ماه فاصله است)، در این صورت «سفیانی» در ماه رجب سال «زوج» قمری خروج خواهد کرد.
▪️اما در فرض پذیرش دیدگاه دوم (بین سفیانی تا ظهور، پانزده ماه فاصله است)، در این صورت، سفیانی در ماه رجب سال «فرد» قمری خروج خواهد کرد.
▪️اینکه کدام دیدگاه، صحیح است باید در جای خود بررسی و تحلیل شود اما هر کدام ادله قوی دارند. بنابراین در «ماه رجب هر سال»، باید حوادث خروج سفیانی را رصد و بررسی نمود.
▪️شور و شوقی که در میان منتظران موعود، وجود دارد، گاهی منجر به جهتگیریهای ناصحیح میشود. ازجمله به محض «تقارن بیستوسوم ماه رمضان با جمعه»، برداشتهای ناصواب در افکار عمومی، پخش و منتشر میشود. از اینرو باید ضمن ترقّب و رصد حوادث، از قضاوتهای عجولانه و اشتباه، پرهیز کرد.
✅ متن کامل را به همراه «
مُستندات حدیثی» در رجانیوز، بخوانید:
🌐
http://rajanews.com/node/366330
➖➖➖➖➖➖
🆔
@AsrZohur110