﷽
#درس_اخلاق
📌
کدام دنیا مذمت شده است؟
🔰به گزارش خبرنگار عترتنا؛آیتالله «سید رحیم توکل» استاد برجسته اخلاق حوزه علمیه قم در جلسه این هفته یاد خدا در تبیین منظور از دنیای مذمت شده گفت: یک عده خیال کردهاند مراد از دنیایی که در روایات مذمت شده همین دنیای عالم تکوین است که شامل دشت و صحرا و جنگل و دریاها و کوه هاست که مسلم غلط است!
🔰وی ادامه داد: در صورتی که اینها مظاهر قدرت خدا هستند که وقتی به این مظاهر الهی انسان نگاه میکند به قدرت الهی و عظمت خدا پی میبرد.
🔰این استاد حوزوی با اشاره آیات ۱۷ تا ۲۰ غاشیه گفت: قرآن میفرماید: «أَفَلَا یَنْظُرُونَ إِلَی الْإِبِلِ کَیْفَ خُلِقَتْ*وَإِلَی السَّمَاءِ کَیْفَ رُفِعَتْ*وَإِلَی الْجِبَالِ کَیْفَ نُصِبَتْ*وَإِلَی الْأَرْضِ کَیْفَ سُطِحَتْ» آیا به شتر نمینگرند که چگونه آفریده شده؟ و به آسمان نگاه نمیکنند که چگونه برافراشته شده؟! و به زمین نظر نمیکنند که چگونه گستردهاند؟ اصلاً قرآن ما را ارجاع به اینها داده تا بدانیم که حکیم این عالم که بوده است.
🔰وی تاکید کرد: اما دنیا آن چیزی است که ما را وابسته به خودش و از خدا دور کرده است، از چنین دنیایی باید دوری کرد. یک عده اسیر شهوات جنسی هستند، یک عده اسیر مال و عدهای اسیر قدرت هستند و این شهوات مالی و جنسی و قدرت، دنیای این افراد است؛ پس آن امری که ما را به خود مشغول کند و از خدا دور کند این دنیا مورد مذمت است که روایت نیز فرموده است: «حُبُّ الدُّنْیا رَأْسُ کُلِّ خَطِیئَه».
🖇مشروح در لینک زیر (لینک را لمس نمایید):👇
🌐
Etratona.ir/31664
🆔
@etratona
┄┅═══✼
پایگاه معارفی عترتنا✼═══┅┄