#نکات_سلامتی 🍎
مزایای استفاده از عرق تره
ضد سرفه - سينه را نرم مي کند - خلط آور - درمان زکام لارنژيت و برونشيت بطور کلي در التهابات دستگاه هاي تنفس و ورم هاي آن ها به کار مي رود - کيسه صفرا را باز مي کند - به هضم غذا کمک مي کند – مقوي کمر و شهوت را زياد مي کند – معالج بواسير و بادهاي غليظ شکم مي باشد – خون بواسير را قطع مي کند – پاک کننده ترشحات رحم و ضد عفوني کننده آن و مانع سقط جنين مي شود – رنگ چهره را باز مي کند و بر زيبائي و لطافت پوست مي افزايد .
طريقه مصرف :
بعد از هر غذا يک استکان ميل شود .
سبزی تره از مخلفات مناسب و مفید برای خوردن همراه غذا در بیماران مبتلا به کبد چرب است البته افرادی که از سردرد رنج میبرند باید در خوردن آن محتاط باشند، کوکوی تره یکی از غذاهای مناسب در درمان بیماران مبتلا به هموروئید (بواسیر) است.
این دستیار تخصصی طب ایرانی تصریح کرد: سبزی تره اگر با غذا و بعد از آن خورده شود به هضم غذا کمک میکند و مانع ترش شدن غذا مىشود و مزاج را لینت مىدهد و نیروى جنسى را تقویت مىکند.
زارعیان خاطرنشان کرد: مصرف مداوم تره میتواند چشم را آزرده کند و لثهها را تحث تاثیر قرار دهد و ضعیف کند همچنین گرممزاجان نیز از خوردن آن ضرر میبینند لذا بهتر است برای رفع عوارض خوردن تره در گرم مراجان آن را همراه با گشنیز تازه بخورند.
وی یادآور شد: خوردن برگ پخته تره براى بواسیر مفید است، خوردن آب تره نیز به قدر ۱۵ گرم، خون بواسیر را قطع مىکند و اگر با عسل خورده شود، محرک نیروى جنسى است.
فواید تره:
درمان تمامی عفونت ها،تره از جمله سبزی های معروف و خوردنی است كه ساقه ندارد و بركهای آن دراز و تا خورده است و به نام«گندزدا» نیز خوانده می شود
ـ تره ناراحتی طحال را برطرف می كند.
ـ تره از نظر خواص غذا و شفا و درمان شبیه سیر وپیاز است، ولی طعم و بوی آن ملایم تر از آْنهاست و دهان را خوشبو می كند.
ـ مصزف تازه رای رفع یبوست دائمی، ترش كردن غذا و سوء هاضمه، رفع چاقی و تسكین درد مفاصل و نقرس مفید است.
ـ مصرف سوپ یا شربت تره برای معالجة تمام بیماری های حاد و مزمن دستگاه تنفس اثر شفا بخش دارد، مثلاً در گریپ، گلو درد، گرفتگی صدا و سیاه سرفه مفید بوده و اثر خلط آور دارد و در این مواد اضافه كرده كمی عسل به آب تره و مصرف آن مفید تر است.
ـ تره از سبزی های مدر(ادرار آور) است و لذا خوردن سوپ یا شربت تره و یا جوشانده 4 گرم تخم تره در یك لیتر آب برای حبس البول، آب آوردن بافت ها، دفع سنگ كلیه و تسكین قولنج مفید است.
ـ خوردن تره كه در سكه پرورده شده باشد، برای دفع سنگ كیسه صفرا وتورم طحال مفید است.
ـ تره پخته و نیم گرم را چنانچه در محل بوا سیر قرار دهند اثر شفا بخش دارد، همچنین خوردن 15 گرم آب تره خام، خونریزی بوا سیر را قطع می كند.
ـ مالیدن آب تره یا له كرده آن بر روی پوست برای درمان كهیر و رفع خارش مخصوصاً اگر با سماق مخلوط شود مؤثر است.
ـ مخلوط آب تره با سماق را چنانچه بر روی زگیل بمالند اثر شفا بخش دارد.
ـ تره، ملین، مقوی هاضمه و پیشاب آور است.
ـ تره دارای مقدار زیادی آهن است و ویتامین«ث» به مقدار زیادی در برگ های سبز آن وجود دارد مخصوصاً در هنگام تابستان ویتامین های ب1 ـ ب2 در تره یافت می شود و دارای كاراتین نیز است.
ـ تره به واسطه داشتن سلولز، نفخ آور است. لذا برای اشخاصی كه مبتلا به اختلالات روده هستند چندان خوب نیست.
ـ جوشانده تره در رفع ذات الریه و رسوبات ادرای كمك زیادی می كند.
ـ مصرف جوشانده و شربت تره، در موارد گرفتگی صدا، زكام، سرفه، برونشیت و تمامی اختلالات حاد دستگاه تنفشی مؤثر است.
ـ انواع تره فشار خون را پایین می آورد و خوردن آن برای معالجه تمامی عفونت ها مفید است
ـ در كاربرد خارجی، اگر تره به صورت له شده بر روی محل گزیدگی زنبور قرار گیرد، باعث تسكین درد می شود.
ـ خوردن 9 گرم تخم تره بو داده در روز، برای درمان اسهال مزمن و نفخ شكم مفید است.
ـ برای بند آمدن خونریزی بینی، چند قطره مخلوط از آب تره با سركه را دربینی بچكانید. در این موقع متوجه خواهید شد كه خونریزی بینی بند می آید.
ـ ضماد (مرهم) تخم تره، برای معالجه كك و مك، معالجه پیسی و تسكین دردهای عصبی و تحریكات جلدی اثر شفا بخش دارد.
᯽────❁────᯽
@azsargozashteha 📚🖌
᯽────❁────᯽