⚠️فرجام عبرتآموز یک کودتاچی در پاریس
🔻سرنوشت ابوالحسن بنی صدر درسهای عبرت فراوانی در خود دارد که باید در مراکز پژوهشی تحلیل و دائم آن را یادآوری کرد.
1⃣بنیصدر چهره گمنام سیاسی در ۲۰ آبان ۵۸ بهعنوان سرپرست وزارت خارجه و وزارت اقتصاد و امور دارایی انتخاب شد؛ درحالیکه او بشدت تمایلات آمریکایی و غربی داشته و حتی حاضر نبود شئون اسلامی را در خانواده خود رعایت کند؛ به ناگهان رنگ عوض کرده و ژستهای انقلابی گرفت، ازجمله آنکه به آمریکاییها پیغام داد که برای آزادی گروگانها باید شاه را به ایران تحویل بدهند.
او پسازآنکه نتوانست در وزارت خارجه برنامه پوششی خود را پیش ببرد استعفا داده و اعلام کرد حضورش در وزارت خارجه وقتکشی است! تغییر فاز اساسی رفتار و کنش بنیصدر در آن سالها مورد توجه قرار نگرفته و بعدها باعث خسارتهای فراوان به کشور شد.
2⃣ششم دیماه۵۸، نام بنیصدر با چهرهای خندان در کنار چندین کاندیدای دیگر بر صفحه اول روزنامهها نقشبست و مرحوم خلخالی نیز که از مدتها پیشسخن از کاندیداتوریاش میرفت به نفع بنیصدر کنار کشید.
بنیصدر مهمترین برنامههایش را اینچنین اعلام کرد : وحدت ملی، بازسازی اقتصاد، امنیت و معنویت. بنیصدر در مدت حضور در وزارت خارجه چنان تصویر ضد امپریالیستی از خودساخته بود که کمتر کسی میتوانست به «رازهای شبکه نفوذ» پی برده و ماهیت واقعی او را شناسایی کند.
3⃣ بنیصدر با زدن نقاب انقلابی توانست به ریاست جمهوری برسد. او پس از پیروزی در انتخابات در عرض کمتر از یک سال از چهره واقعی خود رونمایی کرد.
مرحوم امام(ره) از همان آغاز با بنیصدر مخالف بودند ولی به دلیل احترام به رأی و انتخاب مردم و آشکار شدن ماهیت و عملکرد او برای همه در ابتدا با وی برخورد نکردند و تا حد امکان با او مماشات نموده و تذکر و نصیحت مینمودند و تمامی تلاش خویش را برای جلوگیری از انحرافات بنیصدر بکار بستند.
حضرت امام (ره) دو گونه میتوانستند با این جریان برخورد کنند. یا حکم ریاست جمهوری بنیصدر را تنفیذ نکنند و در برابر رأی ملت بایستد، یا با تنفیذ حکم ریاست جمهوری و مدارا با وی، کشور را از بحران نجات دهند. امام(ره) با نگاهی الهی و انتخاب راه اول طراحی دشمن برای ایجاد بحران سیاسی در اولین انتخابات ریاست جمهوری را در نطفه خفه کرد.
4⃣بنیصدر با دستور سفارت انگلیس به دنبال طرح «امام زدایی از سیاست» بود، حسین نواب صفوی عامل شبکه نفاق «تز رفراندوم و ایستادگی در برابر توصیههای امام» را به رئیسجمهور وقت ارائه داد.
بنیصدر چون عروسک خیمهشببازی موبهمو خواستههای نفوذیها را اجرا و تا لحظه آخر با آنها همکاری کرد. سیره عملی امام(ره) چنان بود که تا روز ۳۰ خرداد نیز امید خود نسبت به اصلاح بنیصدر را از دست نداد.
در آن روز سیاه و خونین گروهک ورشکسته منافقین در همکاری با لیبرالها و تعدادی از عناصر بهاصطلاح ملی به خیابان آمده و در برابر مردم قیام مسلحانه کرد؛ در همان روز بنیصدر تبدیل به یکمرده سیاسی شده و حالا پس از چهل سال از آن تاریخ به پایان کار رسیده است.
🔹انقلاب اسلامی ایران در برابر ریزش بنیصدرها رویشهای فراوانی را نیز تجربه کرده است. حالا بهخوبی میدانیم که شبکه نفوذ میتواند تا بیخ گوش فردی در سطح رئیسجمهور نیز رشد کرده و تبدیل به غده سرطانی شود.
بنیصدر پس از رسیدن به ریاست جمهوری در ستونی در روزنامهاش اخبار دروغین از وضعیت کشور را به نگارش درآورده و بهگونهای وانمود میکرد که رئیسجمهور فردی بدون اختیارات است!
🔹این دست ادعاها ۲۰سال پسازآن توسط یک گروه لیبرال دیگر تکرار شد! آنها نیز برای توجیه کارنامه بدون دستاورد خود ادعا میکردند که رئیسجمهور تدارکاتچی است.
🔹 از عجایب روزگار آنکه این گروه نیز چون بنیصدریها دست به شورش زده و از مردم تودهنی خوردند.
🔹 بنیصدر به پایان کار خود رسیده و نزد خداوند متعال باید پاسخگوی اعمال خود باشد. پس از او بسیاری بر صندلی او نشسته و کارنامههای متفاوتی از خود بر جای گذاشتهند.