🔔منتقدان سلام فرمانده بخوانند
🔹«اُنسدهی با مباحث دینی» مولفه مهم تربیتی
♦️در نگاهِ تربیتی علما و امام خمینی رحمتالله علیه، تربیت در دورهی کودکی یکی از مهمترین و موثرترین است اما نه به شکل مستقیم بلکه با تاثیر بر ناخودآگاه کودک و استفاده از مدل تربیتی مناسب، ایجاد فضاسازی متناسب است، یعنی در اجتماع به گونهای مولفهها چیده شود که به طور ناخودآگاه در کودک موثر باشد.
🔸توصیههای علمایی چون "آیتالله بهجت" به اینکه وقتی به حرمهای مطهر وارد میشوید، خوردنیهای خوشمزه به کودکان بدهید تا خاطره و تداعیِ شیرینی از حضور در این مکانهای متصلکننده به وحی و توحید داشته باشند نیز، از این روست.
🔹اُنسدهی یعنی ایجاد خاطرهی شیرین از مولفههای دینی؛ به طور مثال در نمازهای جماعت یا مراسم روضه و... محترم شمردن کودکان، تهیه خوردنیها و... از این دست میباشد.
✳️ شعر، از مهمترین ابزارهای ایجاد «شور و تهییج» در انسان است، از این رو در سیرهی حضرت رسول و اهل بیت علیهمالسلام توجه به شعرا وجود داشته است.
پس یکی از مهمترین کارکردهای شعر، ایجاد شور و خاطره خوش و اُنسدهی به مفاهیم دینی است؛ بنابراین برخی از انتقاداتی که به
#سلام_فرمانده میشود، مردود است چون رسالت اصلیِ شعر با توجه به سطح کودکان یعنی؛ انسدهی و ثبت در خاطره آنان را در خود دارد.
🔸در رسانه توجه به «سطح مخاطب» مهم است و این شعر شاید از نظر مفهوم و ایجاد شعور در سطح فهم و سن مخاطبان زیر شش سال نباشد اما با این سطح از مخاطب با انسدهی، ایجاد مفاهمه کرده است و فضاسازی تربیتی رخ داده است.
مانند بسیاری از انیمیشنهای تولیدی والت دیزنی و... که مفاهیم سطحی و عمقی دارد و با سطوح مختلف مخاطبان ایجاد ارتباط میکند.
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe