🔰
تنها راه ساخت هویت نوجوانان در عصر رسانه
🔻 هویتی که نوجوان امروز ما به دست میآورد با آن هویتی که بچههای ما توی مثلاً ۲۰ سال پیش ۳۰ سال پیش، به دست میآوردند، خیلی چند پارهتر است.
🔹️ من در یک محیطی به دنیا میآمدم، درکی از هویت جنسی، هویت ملی، هویت دینی، خودم نداشتم. حالا مثلاً متأثر از پدر مادر نبودم، متأثر از فلان معلم بودم. آدمهایی که من از آنها الگو میگیرم، مشخص بود.
🔴 الان الگوها خیلی زیاد شده است. من میتوانم در خانهام در یک روستا بنشینم، با افکار عجیب و غریبی که اگر این آدمها را سالها نمیدیدم، دارم با اینها آشنا میشوم.
پس مراجع فکری خیلی متعدد شده و تشخیص صحیح و غلط آن هم خیلی سختتر شده، چون ملاکش فقط دانش نیست، جذابها بیشتر دیده میشوند.
🔸️ در این جامعه یکی از موسیقی کرهای دارد ایده میگیرد و او برایش الگو میشود. ما بچههایی داریم که دارند زبان کرهای یاد میگیرند، با آنکه درس خودشان را نمیخوانند. چرا؟
چون برای او جذاب است دانش آنها جذاب است.
♨️ پس این مرجعهای فکری دارد یک نوجوانی را به ما تحویل میدهد که در این دوره جدید فقط دیگر پدر و مادر و معلم و اینها نیستند.
مراجع فکری زیادی دارد. پس کار معلم خیلی سخت میشود، کار پدر و مادر خیلی سخت میشود، چون با این همه رقیب گردن کلفت باید بجنگد. رقابت کند، چرا بجنگد؟ باید با اینها همراه شود و اینها را بشناسد.
"استاد مهدی زاده "
⚠️ ما در کرامت، برایتان از اندیشه های مختلف تربیتی می گوییم، چراکه نگاه نقادانه ی شما ارزشمند است. ⚠️
🔸 "کرامت؛ کانون رشد و آموزش مربی تراز انقلاب اسلامی"
✅
@keraamat_ir