2⃣ قسمت دوم
💢
#مدیران_کوتوله و کوتوله پروری
🔹 چنانچه گفته شد در مدیریت، مبحثی وجود دارد به نام مدیر کوتوله و مدیریت کوتوله که اکثر سازمانها ، ادادات و شرکت هایی که دچار بحران شده اند با این نوع مدیریت به چالش کشیده شدند و دچار بحران گردیدند .
🔸 مدیر کوتوله به مدیری اطلاق می شود که دارای دانش و علم و تجربه ای کم می باشد و پست مدیریتی را در اختیار وی می گذارند و از آنجایی که این نوع مدیر و مدیریت علاقه زیادی به زندگی جلبکی دارد و برای این نوع زندگی، محیطی باتلاقی را دوست داشته و سعی می کند که محیطی اینچنینی را برای خود به وجود آورد .
🔹 با عنایت به موارد مطرح شده ، مدیر کوتوله به مدیری اطلاق می گردد که کوته بین و فاقد علم مدیریت بوده و افرادی را انتخاب میکند که از خود کوتاه تر باشند و توان تحمل کسی را که کمی از وی بلند تر باشد را ندارد و به انحاء مختلف ، افراد موفق سازمان را تضعیف می کنند . بنابراین مدیران کوتوله که مدیرانی فاقد علم و توانایی هستند در رده میانی شرکت یا سازمان افراد کوتاه تر از خود را انتخاب می کنن و این تصمیمات بعد از مدتی سازمان شما را دچار بحران می کند .
🔸 البته عُمر این نوع مدیران و اطرافیان متملق و چاپلوس آنها که صرفاً برای رسیدن به پُست های سازمانی ، دور آنها جمع میشوند ، معمولاً خیلی کوتاه است اما اثرات مخرب این نوع مدیریت میتواند سالهای سال در سازمان و اداره شما باقی بماند .
🔹 در این سازمانها افراد توانمند سَرخورده شده و به انزاو کشیده شده و به حاشیه رانده میشوند و نوعی فلات زدگی، سازمان را فرا می گیرد و در نهایت این دسته از افراد ممکن است از سازمان شما جدا شده و یا با بی انگیزگی به خدمت خود ادامه دهند . شاید این اتفاق در مجامع غیر دینی اهمیت چندانی نداشته باشد اما در کشور ما که امر مدیریت با آموزه های دینی و ارزشهای انقلابی عجین شده ، برای هرگونه رفتاری که موجب تضعیف سازمانها و به حاشیه رفتن افراد و نیروهای توانمند شود ، می بایست پاسخی درخُور برای شهدای انقلاب و امام شهداء داشته باشیم ، چرا که آنها رفتند تا ما بمانیم و مبادا عکس شهداء را ببینیم و برعکس آنها عمل کنیم!!!
✔️ ادامه دارد ...
✅
#یاقوت را دنبال کنید:👇
|تلگرام |سروش | ایتا |
@ch_yaghoot