#مهارت_زندگی ۴
💢 هر کدوم از زوجین باید تلاش کنند اول "مهارت" آرامش و شــ😇ـــادی را در خودشان افزایش دهند تا بتوانند در گام دوم در فرزندان و همسرشان نیز ایجاد آرامش و شادی کنند.
💡نکته:
ما همیشه اخلاق و رفتارمان به طور ژنتیــ🧬ــک به فرزندان مان منتقل می شود.
مثلا اگر ما عصبـــ😡ــانی شویم، انتظار داریم دیگران ما را تحمل کنند، اما همین رفتار از فرزندمان سر بزند نمی توانیم تحمل کنیم.
✔️ باید تلاش کنیم چیزی از بیرون ما را تحریک به عصبانیت نکند و اگر کرد در مرحله اول بهترین عکس العمل سکـــ🤫ـــوت است و در مورد شنیده ها فکــ🤔ــر کنیم و همیشه سعی کنیم چیزی از درون ما را شاد کند نه از بیرون.
⁉️ از امام سوال کردند علم چیست؟
فرمود بهترین علم سکوت است یعنی خوب شنیدن،خوب یاد گرفتن و خوب عمل کردن.
💢 وقتی من ✨خوشبختی✨ را می خواهم باید خوب اطلاعات کسب کنم و خوب تمرین کنم.
🔷 ما کلا دو نوع آینده داریم;
1⃣ یک آینده مشکوک که زندگی الان ماست وتا زمانی که نمیدانیم مرگ ما کی می رسد، ادامه دارد،
2⃣ آینده قطعی که شامل مراحل زیر است:
۱. وفات
۲. انتقال به عالم ملکوت که میلیاردها برابر از اینجا بزرگتر، زیباتر و کامل تر است.
۳. عالم برزخ
۴. قیامت که زندگی ابدی ما در آنجاست.
💢 مسئله عصبانیت خیلی مهم است و باید روی آن کار کنیم و باید برایش وقـ⏰ــت بزاریم. فرمول های ریاضی اش را یاد بگیریم، مهارت هایش را یاد بگیریم.
💡نکته:
کلا وقتی چیزی را بلد نیستیم، می ترسیم ولی وقتی یاد گرفتیم، آسان می شود و اهمیت این مهارت آموزی وقتی زیاد می شود که پای فرزنــ👶ـــد به میان بیاید.
🔺
#استاد_محمد_شجاعی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@montazer_moalleman