📣
دولتمردان، قانونگذاران، قواي قضايي و انتظامي حكيمانه پايداري ورزند
🔹برای جمع کردن بساط بدحجابی و بیبندباری جنسی شايسته است غيرتمندان در دولت و مجلس و قوّه قضائيه و نيروي انتظامي به ميدان آيند و در اجراي احكام مترقي اسلام هيچگونه شک و ترديد به خود راه ندهند و از مخالفتهاي برخي مجامع حقوق بشر، اصلاحطلبها، ليبرالها، منافقين، سلبریتیها و افراد احساسی و سُستبنیان نهراسند.
♦️
مقام معظم رهبری در دیدار با فرماندهان نیروی انتظامی فرمودند:
در موضوعات مربوط به امنیت اخلاقی، بعد از برنامهریزی دقیق، مستحکم، عقلانی و صحیح، دیگر نباید به مخالفت برخی افراد یا فضاسازیهای رسانهای توجه شود بلکه باید با توکل بر خدا کار را پیش برد. 19/2/1395
♦️آري اين عزيزان بايد مطمئن باشند كه اگر دين خدا را ياري كنند، خداوند هم آنان را ياري خواهد كرد. چرا كه خداوندِ عزيز و مقتدر و نيرومند، با تأكيد فراوان فرموده است: (وَلَيَنْصُرَنَّ اللهُ مَنْ يَنصُرُهُ إنَّ اللهَ لَقَويٌّ عَزِيزٌ)
كساني كه خدا را ياري كنند خداوند حتماً آنان را ياري خواهد كرد همانا خداوند نيرومندِ باعزّت و شکستناپذیر است.
به راستي آيا خدا نيرومندتر است يا مجامع بهاصطلاح حقوق بشری و سلبریتیها و ليبرالها و منافقين داخلي و خارجی؟!
🔹ناگفته نماند كه همه قوانين مجازات اسلامي جنبه حقوق بشري نيز دارد. به اينصورتكه هم براي فردِ تنبيهشونده سودمند است و هم براي جامعه؛ ...👈 امین، ج2، ص109
#انقلاب_جنسی_پیشران_نظام_لیبرالیسم_و_تمدن_غربی
#انقلاب_عفافگرایی_پیشران_تمدن_نوین_اسلامی
#بیانیه_گام_دوم_سبک_زندگی
@efaf_amin
Kanoon-amin.ir