درمان
#افسردگی_پس_از_زایمان
#قسمت_پنجم
#قسمت_پایانی
🔹️امگا 3
دوزهای بالای مایع امگا 3 حاصل از روغن ماهی نشان داده است که افسردگی را از طریق کاهش التهاب عصبی کاهش میدهد و میتواند به ویژه در دوره پری ناتال (از هفته 20 بارداری تا 28 روزپس از تولد) مفید باشد. همچنین یکی از مهمترین مواد مغذی برای رشد مغز کودک شما است. دوز توصیه شده باید حاوی تقریبا 2 گرم EPA در روز باشد و 3-4 هفته طول میکشد تا اثرات خود را اعمال کند. توصیه میشود قبل از تولد مصرف شود تا ذخایر ذخیره شود و به رشد مغز در نوزاد کمک کند. مصرف روغن ماهی با تصفیه بالا که از نظر آلودگی فلزات سنگین آزمایش شده باشد، مهم است.
🔹️زرد چوبه : تحقیقات نشان میدهد زردچوبه اثری برابر با فلوکستین برای مدیریت افسردگی دارد. نشان داده شده است که در دوران شیردهی بیخطر است. استفاده در اواخر بارداری به دلیل اثرات رقیق کننده خون و خطر زایمان زودرس توصیه نمیشود.
🔹️ویتامین D
افسردگی با سطوح پایین ویتامین D مرتبط است. این امر به ویژه در ماههای زمستان که قرار گرفتن در معرض نور خورشید به ویژه کم است، بسیار مهم است. همچنین یکی از مواد مغذی توصیه شده توسط وزارت بهداشت برای رشد سالم نوزادان تازه متولد شده است. دوزهای توصیه شده برای بزرگسالان بسته به سطح ویتامین D در خون از 1000 یو در روز یا بیشتر متغیر است
🔹️منیزیم
نشان داده شده است که منیزیم به طور قابل توجهی علائم اضطراب را کاهش میدهد و از خلق و خوی حمایت میکند. همچنین کیفیت خواب را بهبود میبخشد. دوزهای توصیه شده 300 میلی گرم منیزیم عنصری یک یا دو بار در روز است
🔹️ویتامین B
ویتامین های B برای پاسخ به استرس سالم و تعادل انتقال دهندههای عصبی ضروری هستند. توصیه میشود از ویتامین B کمپلکس استفاده کنید زیرا برای دستیابی به نتایج بهتر با یکدیگر کار میکنند.
🔹️از دعا غافل نشوید. هنگام شیر دادن ، منظم و با حضور قلب قرآن و دعا بخوانید.
@emamrezaeeha