🌼 به نام او که خردمندان به وجودش یقین دارند.
#پرسش_پاسخ
🗣 سؤال مهمی دارم آقای ... گفت علم تردیدی در وجود خدا باقی نگذاشته اما این را هم گفت که علم نمی تواند وجود خدا را نفی یا اثبات کند؟!
پاسخ:
روشن است سخن او در اینکه علم نمیتواند وجود خدا را نفی یا اثبات کند در پاسخ به شبهه بود و مقصود وی علمی است که ناباوران برای فرار از قبول وجود خدا آن را ناقص و محصور به حواس ۵ گانه تعریف نمودهاند، بدون اینکه عقل که نقش مکمل در کشفیات علمی دارد را حساب کنند، لذا بر اساس همین تعریف ناقص، ادعا میکنند: «اگر روزی خودم و دانشمندان بتوانیم خدا را مانند دیگر موجودات مادی مستقیماً با حواس ۵ گانه یا با ابزار میکروسکوب، تلسکوپ و ... مشاهده کنیم آنوقت وجود خدا را قبول خواهیم کرد»!
این ادعا در حالی است که عقل سلیم و علم بر غیرمادی بودن خداوند مهر تایید زدهاند.👇🏻
✔️دکتر آندرو کانوی آیوی، دانشمند مشهور:
اگر به سلسلهی علل (مادی)، یک حلقهی ماوراءالطبیعه (غیرمادی) نیز اضافه شود، هیچگاه مخالف منطق نخواهد بود، زیرا ما در علوم و زندگی روزانه این عمل را انجام میدهیم؛ الحاق چنین حلقهی ماوراءالطبیعه، تنها راهی است که ما را به حقیقت غائی میرساند.
📘 اثبات وجود خدا، ص ۲۷۴، جان کلوور، چاپ سوم.
بنابراین یک انسان آزاده و صادق، با داشتن فطرت و وجدان بیدار و با بودن دلایل خردمندانه و شواهد بیشمار و قابل درک با حواس ۵ گانه (ساختار هوشمندانهی موجودات)، کوچکترین تردیدی در وجود طراح هوشمند (خدا) برای موجودات به خود راه نمیدهد.👇🏻
✔️دکتر ادوارد لوتر کِسل، استاد دانشگاه سانفرانسیسکو:
در سالهای اخیر درنتیجهی مطالعات علمی دلایل جدیدی برای اثبات سازنده جهان هستی بهدستآمده است که مهر تائید بر دلایل عقلی در وجود «خدا» که پیشازاین بود میزند و آنها را تقویت میکند. البته دلایلی که قبل از این کشفیات علمی وجود داشت نهتنها برای کسی که تعصب را کنار میگذاشت کافی بود بلکه بیشازحد نیاز و لزوم نیز بود.
📘 همان ص۵۳
آوردن بهانههای مذکور بدین جهت است که ناباوران نیز به این حقیقت واقفاند که نه تنها با کشفیات و قوانین و مسلمات علمی بلکه حتی با استناد به متن فرضیات و نظریههایی مانند تکامل و بیگ بنگ نیز میتوان بهروشنی به ضرورت وجود خدا پی برد
(📽) بنابراین آنها با نگرانی از نقش علم در اثبات وجود خدا
(📽) سعی در ارائهی تعریفِ ناقص مذکور از علم دارند، در حالی ایشان نیز میدانند اگر تمام فرضیات و نظریات علمی رد شوند باز هم با وجود شواهد بیشمار و ساختار هوشمندانهی موجودات مقابل چشم
(📷) {
برگ درختان سبز در نظر هوشیار هر ورقش دفتری است معرفت کردگار
(📽)} کوچکترین خللی در باور به وجود خدا ایجاد نمیشود!
قابل تأملتر اینکه همین افراد به دلیل ابتلا به نسبیگرایی مطلق
(📝) نه تنها اثبات وجود خدا بلکه اثبات هر دلیل علمی، عقلی و اثبات هر حقیقتی و حتی اثبات وجود ماده و اثبات وجود خودشان را نیز (با استناد به ادعاهای امثال سر جیمز جینز در کتاب «جهان اسرارآمیز» که سخن از توهمی بودن وجود ماده به میان آورده) غیر ممکن میدانند!
(📝) و همین در اینکه شعار علمگرایی و خردگرایی ایشان به کلی عاری از حقیقت است کافی است.
گویا آنها خود و دانشمندان طبیعی را رباتهایی فاقد عقل و شعور و افرادی متحجر و متعصب میدانند که درکی از نتایج و دلایل علمی که تردیدی در وجود طراح هوشمند (خدا) باقی نمیگذارند، ندارند!👇🏻
✔️ دکتر لوتر کِسل:
اگر دانشمندان طبیعی دلایل علمی را همانطور که برای اخذ نتایج علمی و تأمین منظور شخصی خود مطالعه میکنند یکبار نیز ازنظر دلالت وجود «خدا» مورد مطالعه قرار دهند قهراً به «وجود سازنده برای جهان» اعتراف خواهند کرد؛ البته باید تعصب را کنار بگذارند!
📘همان، ص۵۶
✔️دکتر جان کلولند کوترن، صاحب کرسی ریاضی و استاد شیمی:
از لورد کلوین Lord Kelvin، که بزرگترین دانشمند فیزیک جهان است این جمله به یادگار مانده است: «اگر نیکو بیندیشید علم شمارا ناچار از آن خواهد کرد که به خدا ایمان داشته باشید» و من باید اظهار کنم که به این گفته کمال موافقت را دارم.
📘همان، ص ۳۹
✔️هرشل انگلیسی دانشمند مشهور معروف به کاشف آسمان:
هرقدر دایرهی علم وسیعتر میگردد استدلالات دندانشکن و قویتری برای «خداوند» ازلی و ابدی به دست میآید.
📘 اعترافات دانشمندان بزرگ جهان ص۱۴ نقل از دایرةالمعارف فرید وجدی ج ۱ ص۵۰۳
✔️ گرایش به خدا و دینداری با اطلاع از علوم تا آنجاست که روزنامهی بریتانیایی دیلی میل به تحقیقاتی اشاره که در آن اذعان شده است:
«افراد دارای تحصیلات آکادمی و دانشگاهی گرایش بیشتری به دینداری دارند تا افرادی که اینگونه نیستند».
🌐 سایت
welayatnet به نقل از دیلی میل:
dailym.ai/2BAJDmq
✍🏻 پاسخ از نویسندهی
کتاب اثبات خدا، دین و مذهب خردمندانه
🔅