🔰توضیحات:
🔸
جلد اول: روانبنهها و برداشتهای اولیهای که از افراد، اشیاء و موقعیتها داریم مانند چارچوب و کلیشه، ارتباطات آیندهٔ ما را شکل خواهد داد. روانبنهها و اولین برداشتهای رابطهٔ زناشویی در دوره نامزدی شکل میگیرد لذا شاید بتوانیم این دوره را مهمترین دروهٔ زناشویی بدانیم.
اگر با این دوران، با ظرافت و ماهرانه برخورد شود و به وظایف مخصوص آن عمل شود، میتواند در بالندگی و پرباری و استحکام زندگی مشترک، تأثیر عمیقی داشته باشد. اما اگر در این دوران، خشت اول رابطه را کج بگذارید، مقدمات از دست دادن عاطفی یا حقوقی کسی را فراهم کردهاید که اکنون عاشقش هستید... .
🔸جلد دوم: ازدواج، این پیچیدهترین شکل روابط انسان، بدون ارتباط اثربخش نمیتواند شکوفا شود. در واقع جایی که آگاهی و مهارتهای ارتباطی وجود ندارد، عشق میان همسران، مقدار زیادی کاهش مییابد. برخورداری از این دانش و مهارت، به دلیل اهمیت دورهٔ نامزدی، از اهمیت مضاعفی برخوردار میشود. برای برقراری روابط رضایتبخش در میان همسران جوان، باید روشهایی کشف شوند که به ما کمک کنند تا حداقل روی بخشی از شکافهای بین فردی و خانوادگی پلی زده شود و طرفین، با وجود تفاوتهای بسیار، خود را مکمل یکدیگر احساس کنند.
🔸جلد سوم: عدهٔ کمی از انسانها، معصوم، کامل و دور از نقص و خطا هستند. رسیدن به فردی که دارای همهٔ معیارهای ما باشد، احتمالی نزدیک به صفر دارد. پس باید تلاش کنیم، تا نیل به حداکثر داشته باشیم و در مورد حداقل باقیمانده، راهی آرامشبخشتر از پذیرش نیست. اگر میخواهیم از جنگهای درونی و بیرونی، هشیار و ناهشیار در امان بمانیم ضروری است که طرف مقابل را آنگونه که هست ببینیم و بپذیریم، نه آنگونه که میخواهیم... .
🔸جلد چهارم: رابطهٔ همسری مانند باغچهای نیازمند مراقبت و نگهداری دائمی است و میبایست مورد رسیدگی و توجه ماهرانه قرار گیرد. این رابطه گاهی با تعارضها و اختلافنظرها روبهرو میشود. احتمالاً مواقعی پیش آمده که از دست نامزدتان ناراحت یا عصبانی شدهاید، اما به دلایلی توان بازگو کردن کردن این احساسهای منفی را نسبت به او نداشتهاید، یا دوست داشتهاید که بتوانید این عصبانیت را مهار کنید تا به رابطهٔ شما آسیبی نزند، یا آرزو کنید که ای کاش بیشتر همدیگر را درک میکردیم، یا... .
⬇️ ادامـــه... ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️
🆔
@ezdevaje_elahi