#تربیت_جنسی جلسه دوازدهم
🔸 آیا در تربیت جنسی برای ترک یک گناه بزرگ میتوان گناهی کوچکتر را به متربی تجویز کرد؟
♨️این پرسشی پرتکرار و مهم است‼️
در دل این پرسش پرسشی کلیتر قرار دارد که: آیا در تربیت، هدف، وسیله را توجیه میکند؟
🔹پاسخ:
🔸1. هدف اصلی تربیت چیست؟ هدف اصلی تربیت رساندن متربی به عبودیت است: «وَ ما خَلَقْتُ الْجِنَّ وَ الْإِنْسَ إِلاَّ لِيَعْبُدُون» (ذاريات : 56) با گناه نمیتوان کسی را به این هدف رساند.
🔸2. استثنائاتی که درباره جواز غیبت فاسق، ظالم و بدعتگذار و مانند آن بیان شده است، استثنا هستند و فقط باید بهطور محدود و با شرایطی فقط در همان موارد استفاده شوند! و حکم کلی نمیدهند که بتوان قاعدهای کلی برداشت کرد که برای ترک گناهی بدتر گناهی پایینتر را انجام داد!
🔸3. ادلهای که بهطور خاص میگویند: «لَيْسَ فِي الْحَرَامِ شِفَاء». یعنی خداوند در گناه، شفا قرار نداده است. ممکن است گناه درمانی کوتاه مدت باشد؛ اما شفا نیست. ممکن است در ظاهر گناهی مانند شراب خوردن مشکلی را در انسان حل کند؛ اما مشکلات جسمی و روحی بیشتری بهوجود میآورد. ممکن است اگر به کسی که دچار همجنسگرایی شده، بگوییم دوست دختر داشته باش، این مشکل او حل شود، اما او را در وادی گناهی دیگر انداختهایم که معلوم نیست این گناهش کمتر باشد. زیرا گناهی که با اطمینان به اینکه مربی گفته است و بدون ترس و احساس گناه انجام گیرد، بدتر از گناهی است که از روی ترس و حیا از دیگران انجام گرفته است!
♨️مربی که گناهی را تجویز میکند، بدترین خیانت را به متربی کرده است!
🔹
@feqahat