آیا ذهن میتواند همانطور که مروّجان قانون جذب میگویند عمل کند⁉️🧲🔻
قسمت (پایانی) 3️⃣
🔻 تأثیر ذهن بر کار و زندگی
🔷 افکار منفی به راستی آثاری منفی را در زندگی و کار ما به دنبال میآورند. اگر کسی فکر کند که نمیتواند کسب و کار خوبی داشته باشد. با شکست اقتصادی روبهرو خواهد شد، کسی که فکر کند، بیمار است، بیمار خواهد شد، کسی که گمان کند، دوستان و نزدیکانش او را رها خواهند کرد، طوری رفتار میکند، که به همین نتیجه میرسد.
🔶 این امور در ادبیات دینی با عنوان وسوسه شناخته میشوند و نه فکر. وسوسهها از سوی شیطان است معمولا به صورت ناامیدی و ترس[2]، دشمنی و جدایی[3]، بیتابی[4] و ناکامی [5] در دلهای ضعیف افکنده میشود.
🔷 توصیهی روایات این است که در این موارد نگذارید زنگار وسوسهها به فکرتان بنشیند[6] و آن را بر ذهن و زبان جاری نسازید.[7] البته با نگاهی دقیق به نظر میرسد که این مورد در حقیقت همان تأثیر ذهن بر عواطف و احساسات است که در رفتارهای ارادی ما اثر میگذارد و با یک عملکرد نادرست و ناتمام، نتایج ناخوشایند را به بار میآورد.
🔶 وقتی من به این فکر میکنم که نمیتوانم خطاط یا سخنران خوبی باشم، ناخواسته به گونهای عمل میکنم که در این کارها ناکام بمانم. همین طور در فعالیتهای اقتصادی وقتی با نگاه منفی و احساس شکست وارد میشویم، پیشنهادهایی که به من میشود و فرصتهایی که برای کسب و کار به وجود میآید، به نظرم بیاهمیت میرسد و فرصت استفاده و بهره برداری از آنها را از دست میدهم.
🔷 همانطور که از مثالها بر میآید، این بُعد از تأثیر ذهن در جهت منفی است. ممکن است این پرسش پیش آید که اگر ذهن در جهت منفی اثر میگذارد، درجهت مثبت هم میتواند اثر بگذارد.
🔶 توضیح اینکه در جهت منفی نگرش، احساس و رفتار فرد به تنهایی برای ناکامی او و ناتوانیاش در استفاده از فرصتها، امکانات و روابط مفید، کافی است. اما در جهت مثبت تنها با نگرش و احساس مثبت کار پیش نمیرود، بلکه باید فرصت، امکانات و روابط مفیدی باشد که بتوان از آنها استفاده کرد.
♦️ به بیان دیگر برای خراب شدن یک نتیجه کافی است که یکی از عوامل آن درست عمل نکند، اما برای به دست آمدن نتیجه درست، لازم است همه عوامل به درستی عمل کنند.
🔻پینوشت:
[1]. فوق طبیعت، لیال واتسن، 1388 ، امیر کبیر، ص 259.
[2]. آل عمران، آیه 157.
[3]. مائده، آیه 91.
[4]. اعراف، آیه 176.
[5]. فرقان، آیه 29.
[6]. نهج البلاغه، سید رضی، ترجمه شهیدی، تهران، انتشارات علمی و فرهنگی، خطبه 91.
[7]. کنزالعمال، متقی هندی، بیروت، مؤسسه الرساله ، ح 1709.
برای اطلاع بیشتر: نگاهی متفاوت به قانون جذب، مظاهری سیف، صهبای یقین، ص 33.
#قانون_جذب #عرفان_های_نوظهور #مدعیان_دروغین #عرفان_های_کاذب #ادعاهای_عجیب #پرستش_غیرخدا #پرستش_جن #پرستش_جن_شیطان #تناسخ #جاهلیت #خرافات #خلسه_نشئگی_توهم #سحر_جادو #فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
ادامه دارد....🔻🔻