حجتالاسلاموالمسلمین علیاصغر باغانی، پدر شهید ناصرالدین باغانی در دیدار با جامعه قرآنی گفت: ناصرالدین در سال ۱۳۴۶ در شهر قم دیده به جهان گشود و در سن ۱۹ سالگی، ۲۱ اسفندماه سال ۶۵ در عملیات کربلای ۵ به شهادت رسید و در گلزار شهدای بهشت زهرا(س) به خاک سپرده شد.
حجتالاسلام باغانی در مورد تحصیلات فرزندش ادامه داد: ناصرالدین طی سالهای ۶۴ ـ ۶۳ در رشته علوم سیاسی دانشگاه امام صادق(ع) تحصیل میکرد و همراه فرزند مرحوم آیتالله مهدویکنی در کلاسهایی که از سوی ایشان به عنوان مدرس این دانشگاه تشکیل میشد، شرکت میکرد.
پدر شهید افزود: پسرم در کلاسهای قرآن استاد موسوی بلده به همراه برادر کوچک خود شرکت میکرد و برادرش در حال حاضر ادامه دهنده راه برادر شهیدش در زمینه قرآن است.ناصرالدین جوانی بسیار مؤدب و با توجه به روحیه تدینی که داشت نسبت به مادرش و دیگران مهربان بود و در منزل بدون هیچ چشمداشتی، همه کارهای منزل را انجام میداد.
وی در مورد رعایت حال دیگران توسط فرزندش اظهار کرد: در زمان حضورش در جبهه به هنگام مرخصی بعد از نیمه شب به منزل رسیده بود و به علت خواب بودن اهالی منزل تا صبح پشت در منتظر بیدار شدن ما نشسته بود و در هنگام نماز صبح که چراغها را روشن کردیم زنگ در را زد و وارد خانه شد. از همه لحاظ ملاحظه ما را میکرد.❤️
#هر_روز_با_یاد_شهداء
❤️
#شادی_روح_شهدا_صلوات
_._._._._🌷♡🌷_._._._._
@har_rooz_ba_shohada110
_._._._._🌷♡🌷_._._._._
🇮🇷به کانال هر روز با شهدا
بپیوندیم🇮🇷