🔴
ازدواج و پارتنر
✍️سیدعلیرضا موسوی
در پاسخ به سوال پارتنر چیست؟ باید بگوییم امروزه پارتنر به یکی از رایج ترین کلمات میان جوانان تبدیل شده است. پارتنر در لغت به معنای یار و همراه می باشد. اما در معنای کلی پارتنر به افرادی می گویند که رابطه بسیار نزدیکی باهم دارند و قرار است که در آینده با یکدیگر ازدواج کنند. در زمان گذشته به پارتنر نامزد گفته می شد.
در زندگی امروزی میزان افرادی که پارتنر را جایگزین همسر کرده اند بسیار فراوان است. اینگونه افراد شریک عاطفی خود را پارتنر نامیده و با وی ازدواج سفید می کنند. در ازدواج سفید زوجین همانند سایر زوج ها با یکدیگر رابطه جنسی بقرار کرده و در یک محیط زندگی می کنند.
اما رابطه آنها در هیچ کجا ثبت رسمی نمی شود و تنها بصورت دلی به یکدیگر متعهد هستند. متاسفانه در زندگی کنونی به دلیل شرایط سخت و سنگین ازدواج بسیاری از جوانان تن به ازدواج سفید می دهند.
اما دین مبین اسلام که عهده دار سعادت و کمال بشر است و همچنین قرآن کریم که نقشه ی نجات انسانها است تاکید به امر مقدس ازدواج وتشکیل خانواده کرده است
خداوند متعال در قرآن کریم می فرماید:
و از نشانههاى او این است که براى شما همسرانى از [جنس] خودتان آفرید، تا کنارِ آنان آرامش بیابید و میان شما دوستى و مهربانى قرار داد، بدون شک در این [آفرینش] همواره نشانههایى است براى مردمى که تفکّر کنند1
و همچنین پیامبر اسلام صلیاللهعليهوآلهوسلم میفرمایند: النکاح سنتی فمن رغب عن سنتی فلیس منی؛
پیامبر خدا ازدواج سنت و طریقهای در زندگی من است؛ پس هر کس از این طریقه روی گرداند، از من نیست».
تفاوت پارتنر با همسر را برای شما شرح دهیم:
اصلی ترین تفاوت میان پارتنر با همسر در تعهد محضری میان زوجین می باشد. زمانی که دو نفر تصمیم به ازدواج می گیرند در بسیاری از مسائل به یکدیگر تهعد محضری می دهند. اما در روابط پارتنری هیچ گونه تعهدی وجود ندارد.
فرزندانی که حاصل ازدواج هستند بصورت رسمی در جامعه ثبت می شوند و از زندگی نسبتا مطلوبی برخوردار خواهند بود. اما این شرایط برای فرزندانی که حاصل روابط پارتنری هستند چنین نخواهد بود و جامعه به چشم دیگری به این فرزندان می نگرد.
بیش از 90 درصد خانواده های ایرانی با فرهنگ روابط پارتنری موافق نیستند و اینگونه ازدواج را به رسمیت نخواهند شناخت.
در زندگی پارتنری طرفین تعهد چندانی به یکدیگر ندارند و هر زمانی که بخواهند می توانند از یکدیگر جدا شوند. در حالی که این شرایط در ازدواج رسمی وجود ندارد.
در روابط پارتنری طرفین هیچ گونه مسئولیتی در قبال یکدیگر ندارند. اما در ازدواج رسمی زوجین در مقابل یکدیگر مسئول هستند.
در آخر آنچه که روشن است امر ازدواج بهترین پاسخ دهنده نیاز انسان از جهت امنیت و سلامت روح وجسم انسان است
وآنچه که مجامع غربی برای نابود کردن خانواده و ترویج بی مسئولیتی و عدم تعهد نسبت به یکدیگر ونشر اهداف شوم هرزگی و بی بند باری برای هدف گیری جامعه اسلامی و بالاخص خانواده بر هر کس پوشیده نیست.
منابع:
1سوره روم آیات 21تا30
#ازدواج
#پارتنر
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN