#خبر_پژوهشی
#نشست_علمی
#هیئت_اندیشه_ورز
#کلمه_سواء 103
✅نشست «همزیستی مسالمت آمیز پیروان ادیان در کشور زامبیا» با حضور حجت الاسلام سید محسن موسوی جزایری، امام جمعه و مدیر مرکز اسلامی زامبیا و حجت الاسلام حسین صابری، مبلغ ایرانی در کشور زامبیا به همت هیئت اندیشه ورز اسلام، ادیان و ارتباطات میان فرهنگی معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان برگزار شد.
🔹حجت الاسلام موسوی جزایری در این نشست مجازی گفت: در حال حاضر در ترکیب جمعیتی بین پیروان اسلام و مسیحیت، تناسب برقرار است و هریک 45 درصد از پیروان را دارا می باشند و پیروان سایر ادیان 10 درصد می باشند.
وی درباره میزان پیروان ادیان در بخش های مختلف افریقا افزود: در بخش شمال و غرب آفریقا اکثر کشورها مسلمان هستند و حضور فرقه صوفیه نیز در این منطقه جدی است ولی در کشور سودان، حضور پیروان صوفیه اعتدال دارد. در این مناطق بیشتر نزاع ها درون اسلامی است و بین مذهب شیعه با اهل سنت و یا بین مذاهب اهل سنت می باشد.
🔻ادامه خبر...👇
https://www.hozehkh.com/OneEntry?id=41864
•┈┈••••✾🔆✾•••┈┈•
🌐معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان:
📚
https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
🔎
@howzehpajohesh