🇮🇷
#بازدید مدیران سازمان قضایی نیروهای مسلح خراسان رضوی به همراه قضات دادگاه و دادسرای نظامی استان خراسان رضوی از کارخانه کاشی
🔷 رضاچیتی فدافن رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح خراسان رضوی و علیرضا موسایی دادستان نظامی خراسان رضوی و احمد غلامپور خلیل اباد معاون اداری و مالی به همراه قضات دادگاه و دادسرای نظامی استان خراسان رضوی از کارخانه کاشی مستقر در مشهد مقدس بازدید نمودند.
🔶رضا چیتی فدافن رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح خراسان رضوی نیز با بیان تاکیدات مقام معظم رهبری درخصوص توجه به تولید و اقتصاد گفت :زیباسازی فضای شهر در کاهش جرایم جامعه موفق هست و کاشی و سرامیک نیز یکی از جلوه های زیبا سازی شهری است. و ما میتوانیم در این زمینه باتولیدات خودمان در سطح دنیا در جایگاه های برتر باشیم.
🔷علیرضا موسایی دادستان نظامی خراسان رضوی با بیان اهمیت جهادتبیین در همه زمینه ها گفت: جهادتبیین در زمینه تولید باعث افتخار خواهد شد و از اینکه ما در ایران اسلامی مدیرانی داریم که می توانند تولیدات ما را در دنیا سرآمد کنند باید استفاده کنیم.
🔷دکتر رضوی مدیر عامل کارخانه کاشی گفت : شرکت هایی که می توانند پیشرو در تقاضاها ایجاد نمایند موفق هستند و این شرکت ها می توانند تحول ایجاد نمایند.
وی با بیان بروز بودن تولیدات و تجهیزات این شرکت گفت :این شرکت نیز در بسیاری از موارد جزو موفق ترین کارخانه های کاشی است.
#روابط_عمومی_خراسان_رضوی