✳️ رییس سازمان قضایی گلستان: در حوزه شهری منافع مردم باید مقدم بر هر چیز دیگری باشد
♦️شهردار و شهرداران مناطق ۲ و ۳ گرگان با مسئولان سازمان قضایی نیروهای مسلح گلستان دیدار کرد.
📌رحیم یونسی زرینی رییس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان گلستان در این دیدار گفت: یک کارمند باید مشکلات و حتی شرایط روحی و روانی مراجعین را درک کرده و گوش شنوایی برای شنیدن مشکلات مردم داشته باشد.
🔸وی افزود: مثلا در سازمان قضایی چه اشکالی دارد به متهم فرصت بدهیم حتی بعد از وقت اداری با معرفی ضامن از بازداشت شدن افراد جلوگیری شود.
🔸زرینی با بیان اینکه در حوزه شهری منافع مردم باید مقدم بر هر چیز دیگری باشد، تصریح کرد: همه دستگاه ها می توانند به نوبه خود در عمران و آبادانی شهر مشارکت داشته باشند و از این جهت ما نیز برای واگذاری زمین جهت احداث خیابان با رعایت حقوق سازمان آمادگی خود را اعلام می نمائیم.
📌یزدان سالخورده دادستان نظامی استان نیز در این دیدار، گفت: شهرداری خدمات بسیار گسترده ای را به شهروندان ارائه می دهد که مستقیما با زیست شهروندان در ارتباط است.
🔸وی افزود: حل مشکل ترافیک خصوصا در برخی معابر پر رفت و آمد شهر یکی از درخواست های به حق مردم است که اگر تمهیداتی برای حل این معضل اندیشیده نشود بسیاری از نقاط شهری درگیر این موضوع خواهد شد.
🔸این مقام قضایی تصریح کرد: برای حل مشکلات شهری باید چشم انداز دقیقی داشته باشیم تا تغییرات در یک بازه زمانی برای مردم محسوس باشد.
📌مسئول حفاظت و اطلاعات و معاون اداری، مالی و پشتیبانی سازمان قضایی نیروهای مسلح استان نیز در این دیدار حضور داشتند.
#روابط_عمومی_گلستان