📢 اطلاعيه شماره دو بیستمین دوره انتخابات کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی 🔹 بر اساس اطلاعات موجود در سامانه نشریات دانشگاهی وزارت عتف و با توجه به فراخوان نشریات فعال برای حضور در بیستمین دوره انتخابات کمیته ناظر نشریات دانشجویی، اسامی کاندیداها و نیز نشریات واجد حق رای (که مورد تأیید هیأت نظارت بر این انتخابات قرار گرفته)، به شرح زیر اعلام می‌گردد؛ اسامی کاندیداهای عضویت در کمیته ناظر ۱- آقای محمدرضا شفیعی، نشریه خرده‌واژه ۲- خانم فائزه یاری، نشریه راه و امید ۳- خانم محدثه علی‌عباسی، نشریه طنین سبز ۴- آقای یونس فرزین‌فرد، نشریه محیا نشریات واجد حق رأی 🗞 آبان 🗞 اوج 🗞اويونيك 🗞 بهبود 🗞خبرنامه بین‌الملل دانشگاه 🗞 خرده‌واژه 🗞راه و اميد 🗞 صبح دانشگاه 🗞 طنین سبز 🗞محیا 🔸نشرياتی كه به ليست فوق اعتراض دارند يا شماره‌ای از نشريه خود را منتشر كرده اما به اين دفتر اعلام نكرده‌اند تا تاريخ ۱۹ اسفند ماه فرصت دارند كه با ارسال مستندات خود به  واحد نشريات دانشگاه يا تماس با شماره‌های 03133913207 09133097696 اعتراض خود را اعلام نمايند. 🔸 همچنین مدیران مسئول نشریات واجد شرایط حق رأی، می‌بایست به عنوان متقاضی در بخش "انتخابات من" گزینه درخواست حضور در رأی‌گیری را برای شرکت در فرآیند انتخابات، ثبت کرده و به تأیید برسانند. 👈🏽 برای کسب اطلاع بيشتر از روند برگزاری انتخابات و ارتباط به كانال @iut_magazines مراجعه يا با واحد نشريات معاونت فرهنگی تماس حاصل فرماييد. همچنين آيدی تلگرام ادمین نيز پاسخگوی سوالات شما عزیزان می‌باشد. ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🆔 @iut_magazines ➖➖➖➖➖➖➖➖ ➡️ @iut_newsroom