🔥
ماجرای آیت الله صدیقی و چند نکته کلیدی
🔸۱- در اینگونه موارد، مهمترین مسأله اعتماد به دستگاه قضایی کشورمان است.
🔻وقتی که معاون اول دستگاه قضایی کشور، در زمان مسئولیت و قدرت، نمی خواهد و البته نمیتواند حتی فرزند خود را از محاکمه و مجازات برهاند یا زمانی که در دوره های مختلف از معاون اول گرفته تا برادر رئیس جمهور و فرزند رئیس خبرگان وقت و ... محاکمه و مجازات شدند و ابرسرمایه داران مفسدی مثل طبری و بابک زنجانی و ... گردن به قانون می نهند و حقوق ملت از آنها پس گرفته می شود، یعنی «در مجموع» قوه قضاییه با اتکا ولایت فقیه کاملا قابل اتکا و اعتماد است.
🔸۲-آیت الله صدیقی و نزدیکان ایشان مانند همه مردم باید در برابر قانون و دستگاه قضایی بدون مماشات و حتی با سختگیری بیشتر پاسخگو و مُنقاد باشند که خواهند بود.
🔸۳-- به نظر نگارنده، بهطور کلی افرادی که در گام اول بهجای ارائه مستندات خود به قوه قضاییه، آن را در فضای مجازی منتشر میکنند، بیشتر در قالب کسب و کار سیاسی و پیمانکاری با لباس ایمنی عدالت جویی میتوان تفسیر کرد تا جویش مسئولانه عدالت.
🔻هر چند در هر صورت همه این گزارشها و افشاگریها با هر نیتی باید به دقت و البته بهطور همه جانبه رسیدگی شود.
🔸۴-شخص آیت الله صدیقی، بی تردید عالمی با تقوا و منزه و مهذب است. کسی که دوران جوانی و درک لذات را در زهد و پاکی سپری کرده، اینکه در دوران کهولت و سالهای پایانی عمر، دنبال کسب اموال باشد چندان معقول نیست.
🔻بنابراین به نظر می رسد جعل امضا و مشارکت دادن این عالم خوشنام در این اقدام، توسط جاعل اصلی، با هدف درگیر کردن پای ایشان در این خیانت و ایجاد نوعی سپر بلا و در نهایت و تصاحب کامل پس از درگذشت ایشان باشد.
🔸۵- و اما بلیه اعتماد بیش از حد به برخی از نزدیکان و افراد خاص ظاهراً متخصص در امور پیچیده، یکی از نقاط خطر آفرین برای برخی از بزرگان خوشدل شده است که باید به طور ساختاری برای آن فکری شود.
🔻تلخترین این اعتمادها در جمهوری اسلامی منجر به جدا شدن فردی در کسوت قائم مقامی رهبری گردید.
✍حمیدرضا ابراهیمی
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn