می خواهند کشور
روی آرامش را ببیند یا نه؟
🔹حکایت مدعیان اعتدال و اصلاحات، حکایت دانش آموزی است که تمام فرصت درس خواندن را تباه کرده و حالا تقلا می کند تا هر طور شده، امتحان به تعویق بیفتد. اما انتخابات، زنگ حساب است. نه می شود برای قصور و تقصیر ها، قصه سر هم کرد و نه انتخابات را تعطیل کرد.
♦️نظرسنجی های دولت می گوید محبوبیت روحانی به زیر هفت درصد رسیده و به قول زیباکلام، بالای 90 درصد رای دهندگان، به اصلاح طلبان به خاطر این تجویز، بد و بیراه می گویند.
🔹چاره چیست؟ زمزمه تعویق انتخابات! اول بار، نشریه اصلاح طلب "امید جوان" بود که با بهانه کردن کرونا تیتر زد "انتخابات را عقب بیندازید؛ سرعت گرفتن واکسیناسیون و بهبود اوضاع اقتصادی در صورت توافق وین و عبور از موج کرونا، شرایط را مساعد تر می کند"!
♦️سپس محسن هاشمی رئیس شورای شهر اظهار داشت "برگزاری انتخابات، پیک چهارم کرونا را به پیک پنجم تبدیل میکند و رکورد تلفات را می شکند". امروز هم خانم آذر منصوری، (سخنگوی جبهه اصلاحات و قائم مقام دبیرکل حزب اتحاد ملت) خواستار تعویق انتخابات شده و گفته است: "دولت میتواند به خاطر شیوع کرونا، پیشنهاد تعویق را به مجلس ارائه دهد و مجلس هم با قید دو فوریت بررسی کند. این تنها راهکار است".
🔹به یک ماه قبل برگردیم. کرونا به خاطر محدودیت های اعمال شده، در حال مهار بود و تعداد قربانیان روزانه به هفتاد نفر کاهش یافته بود. اکثر اعضای ستاد ملی مهار کرونا، برای تثبیت این روند، منطبق با نظر کارشناسان، خواستار تداوم محدودیت های سفر در ایام نوروز شدند.
♦️اما آقای روحانی یک تنه نظر کارشناسان را زیر پا گذاشت و ادعا کرد "به نظر من از پیک کرونا عبور کرده ایم"! مسافرت ها مجاز اعلام شد و شیوع کرونا دوباره شدت گرفت؛ تعداد قربانیان و مبتلایان پنج برابر شد.
🔹حالا سه هفته است که در بحبوحه رکود اقتصادی، کسب و کارها وادار به تعطیلی شده اند. اقتصاد کشور تا پیش از این به خاطر کرونا، متحمل 250 هزار میلیارد تومان خسارت شده بود. می شد این خسارت ادامه پیدا نکند. اما آن تدبیر سوال برانگیز نگذاشت نقطه پایان، بر خسارت گذاشته شود.
🔹این چگونه مدیریتی بود که معضلی در حال مهار را مجددا تبدیل به چالشی جدی کرد؟ چرا نمی گذارند شرایط، عادی و اوضاع کشور با ثبات شود؟ آیا این تکرار همان سوء مدیریتی نیست که فتنه بنزینی را شعله ور کرد؟
♦️به یاد دارید که سردبیر نشریه حزب "اتحاد ملت" (صدا) پس از شوک بنزینی گفت "روحانی میخواست به هر قیمتی شده، دوباره مذاکره کند. اینجا بود که قمار کرد. وقتی دید چیزی دستش ندارد، بنزین را گران کرد تا جامعه به شرایط اقتصادی واکنش نشان دهد؛ تا در بالا چانه زنی کنند که مذاکره انجام شود.
🔹او می افزاید: "میگویند وزیر اطلاعات در جلسه دولت هشدار داده اگر بنزین را گران کنید، جامعه به هم می ریزد و روحانی خندیده است. اینکه می گویند تصمیم، غیر کارشناسی و اطلاعرسانی آن هم غلط بوده؛ اتفاقاً از نظر روحانی، هم کارشناسی بوده و هم نحوه اطلاع رسانی- در واقع اطلاع نرسانی- درست بوده تا جامعه بیشتر عصبانی شود"!
@IMANI_mohammad