❇️ص ۲ کیهان فرهنگی
اگر مردم غافل باشند همين شترها هست.»
بيتالمال را مانند شتر، از ریشه خوردن، سرمايهخواری است نه سرمایه داری. در فقدان نظارت توده های مردم و مراجع نظارتی، سرمایهخواران با ورود به مراکز حساس نظام، مانند گاو و گوسفند تنها سر بوتهها و شاخهها را نمیخورند تا زمینههای رشد مجدد باقی بماند، بلکه شترسان بیت المال را از ریشه می کنند و نابود می کنند، یعنی حیات اقتصادی را نابود و سرمایهها را از ریشه میکنند و میبلعند و امکان سبز شدن و رشد اقتصادی را از بین میبرند.
تأکید و اصرار امام خامنهای بر نقش مردم در تحقق ارزشهای اسلام، انقلاب و نظام، برای جلوگیری از «قدرتزایی ثروت» و «ثروتزایی قدرت» و ظهور طبقه نوکیسه در جامعه اسلامی، هدفی جز فسادستیزی و تضمین تداوم اصیل ارزش ها و حفظ سیرت و ماهیت عدالت طلبانه نظام ندارد. مراجع نظارتی مانند شورای نگهبان، برای مقابله با نفوذ نااهلان و سرمایهخواران متجاوز به بیتالمال ، وظیفهای دو چندان دارند.
بدون حضور و نقش آفرینی تودههای مردم به رهبری امام المسلمین، ارزشها و حاملان آن به مسلخ برده می شوند و با رسوبسازی ضدارزشها و منکرات، در جامعه اسلامی، شتران سرمایهخوار به جان بیت المال افتاده، ریشه حیات اقتصادی جامعه را می خشکانند.
اینجاست که باید به دقت آرایش نیروهای سیاسی گوناگون را که بعضاً با شعارهای مردم فریب به قصد اغواگری به صحنه می آیند و رجز می خوانند فهمید. باید ظاهر بین نبود و چرخش ها و تغییر موضع ها و پوست عوض کردن ها را دید و فریب نخورد.باید در زمین دشمن بازی نکرد. باید نیروی همپیمان دشمن یا متمایل به او را انتخاب نکرد ، چه بسا دشمن حرف خود را از زبان دوست اعلام کند.
مبادا نردبان و بلندگوی دشمنی شویم که برای نابودی اش قیام کردیم!
مراقب باشیم با انتخاب ناصحیح خودمان مخرب ارزشهایی نباشیم که فلسفه وجودی انقلاب و نظام ما را تشکیل میدهد! مراقب باشیم کنش و واکنش ما بر خلاف تابلو و پرچمی نباشد که برافراشتهایم و برای اهتزاز آن خون های مطهر بهترین های این امت نثار شده است.
به ماجرای رفاعه بن شداد بَجلّی بنگریم و عبرت بگیریم.مبادا مانند رفاعهها به خون خواهی امام حسین( ع )و یارانش قیام کنیم و از لج مختار پشت سر شمر نماز بخوانیم و از او انتظار انتقام از قاتلان کثیف امام حسین علیهالسلام را داشته باشیم!
حضور و مشارکت هوشیارانه امت در عرصه انتخابات، که مطالبه جدی امام المسلمین است برای تضمین سلامت انقلاب ضروری است. غفلت نکنیم!
ساز و کار گزینش مقامات و کارگزاران نظام سیاسی جمهوری اسلامی در سطوح مختلف به فلسفه وجودی نظام وابسته است و به گونهای طراحی شده که به هیچ وجه نتواند مخرب ارزشهایی باشد که نظام سیاسی بر آن استقرار یافته است، بلکه بتواند ارزشها و آرمانهای نظام جمهوری اسلامی را تحقق بخشد.
صلاحیت محوری و شایسته سالاری بر اساس آیه شریفه «ان الارض یرثها عبادی الصالحون»، معیار تصدی مناصب مهم سیاسی در جمهوری اسلامی است؛ از این رو، شرط ورود به این مناصب ، برخورداری از شرایط و صلاحیتهایی است که قانون گذار اساسی و یا عادی مقرر کرده است؛ از جمله اصول ۶۲ و ۱۰۹ و ۱۱۵ قانون اساسی که بر لزوم برخورداری از شرایط لازم برای نمایندگی مجلس، رئیس جمهوری و رهبری نظام تأکید کرده است.
در اصل ۶۲ قانون اساسی مرجع تعیین شرایط ایجابی و سلبی و نیز کیفیت انتخابات مجلس، قانونگذار عادی عنوان شده است.
قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی به طور دقیق ترتیبات ساز و کار مراحل ، و شرایط انتخاب کنندگان، انتخاب شوندگان و جرایم انتخاباتی را معین کرده است. در پرتو چنین نظام و ساختار انتخاباتی مانند تمام نظامهای سیاسی از ورود چتربازان سیاسی ، نااهلان و عناصری که به اسلام، نظام ، انقلاب ،قانون اساسی و مقومات ذاتی نظام جمهوری اسلامی اعتقاد و التزام ندارند جلوگیری میشود.
شرایط ایجابی، امر وجودی اند و وجود آن ها باید در داوطلبان تصدی مناصب تشخیص داده شود. بدون احراز این شرایط ممکن است عناصر فرصت طلب، واداده، بی اعتقاد، سست عنصر و نفوذیهای دشمن در میدان سیاست وارد شوند و یک شبه انقلاب را به حراج بگذارند و ارزشها را در مسلخ قربانی کنند.
کوتاهی، کم توجهی، غفلت و خدای ناکرده تغافل در اجرای دقیق قانون انتخابات که در برخی مقاطع اتفاق افتاده و ضربات جبران ناپذیر به انقلاب زده است به هیچ وجه قابل توجیه نیست و مسئولان در برابر خدا و خلق خدا مسئول هستند و باید پاسخ گو باشند.
👇ادامه در ص ۳