💢بهجای انگشت اتهام، از دستاوردهای علمی حوزه «حمایت» و «بهرهبرداری» کنید
✔️استاد مهدی هادوی تهرانی:
🔹امروز اگر یک موضوع تخصصی در مجلس شورای اسلامی یا در دولت یا در قوه قضاییه مطرح هست و توقع است که حوزههای علمیه پاسخگو باشند، از سوی دیگر توقع هست که مجلس شورای اسلامی یا دولت یا قوه قضاییه نیز از تولید چنین بحثی اولاً حمایت و ثانیاً بهره برداری کنند، نه اینکه توقع داشته باشند حوزه اظهار نظر کند و پس از آن اگر خواستند و مایل بودند و با نظرات آنها سازگاری داشت، از نظرات حوزه بهره ببرند و اگر نظر حوزه با نظرشان سازگار نبود، آن را کنار بگذارند. نمونه بارز این عدم حمایت اتفاقی بود که چند سال قبل در موضوع رمز ارزها افتاد.
🔸طبعاً وقتی با مباحث علمی حوزههای علمیه با بی اعتنایی و بی توجهی برخورد میشود، نمیتوان توقع داشت که حوزه به صورت بسیار جدی تر از اینکه تاکنون اقدام کرده و در مباحث مختلف پاسخگو بوده، به مسایل ورود کند. آن هم حوزهای که اکثریت طلاب و حتی مدرسین و علمای آن به شدت تحت فشار اقتصادی هستند.
🔹به اعتقاد من کم کاری جدی از ناحیه کسانی است که امکانات در اختیار آنهاست و به جای اینکه به علما و دانشمندان حوزوی اعتماد کنند، خودشان به ایجاد مراکز تحقیقاتی اقدام میکنند و در این مراکز از سطوح بسیار پایین علمی استفاده میکنند و قصد دارند در زمینههایی که مورد نیازشان هست به دیدگاههای دینی و شرعی و اسلامی دست پیدا کنند.
👈 اصل مطلب:
http://ijtihadnet.ir/62545-2/
🆔
@ijtihad