✅ جلسه مناظره «حجاب در دستانداز قانون» برگزار شد
🔹 دکتر منصور میرسعیدی، عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی(ره): باید برای حجاب قانون باشد تا به تدریج فرهنگسازی شود یا از ابتدا فرهنگسازی شود تا نیاز به قانونگذاری نشود باید این طور تحلیل کنیم که با توجه به مبانی که در قاعده تعزیر داریم بعضی از واجبات و ممنوعیتها به نحوی است که فرد در مقام یک فرد ایمانی باید به آن برسد.
🔹 اگر میخواهیم بحث دینی را کنار بگذاریم باید وارد این چالش شویم که چرا باید سبک زندگی را محدود کنیم و فقط یک سبک را ترجیح دهیم؟ این عین تعرض به حقوق دیگران است. پس نمیشود رفتارمان دچار تناقض باشد.
🔸 دکتر ابوالفضل اقبالی، پژوهشگر مطالعات جنسیت و خانواده: قطعا حجابی مورد نظر اسلام است که مبتنی بر اراده فردی باشد بنابراین الزام به حجاب در صدد افزایش ایمان به حجاب نیست و کسی نمیگوید این الزام را قرار میدهیم تا ایمان افراد به حجاب افزایش پیدا کند. این قانون برای این است تا ناهماهنگی با نظم اجتماعی موجود قابل کنترل باشد.
🔸 نکتهای که در مورد پوشش وجه و کفین گفتند حرف درستی است ولی حکومت اسلامی برای اجرای احکام تابع مصلحت اجتماعی است. شما چرا قاعده مصلحت را از فقه جدا میکنید؟ قاعده مصلحت اقتضا میکند رویکرد دفعی را ترک کنید و رویکرد تدریجی را لحاظ کنید.
📝 متن کامل:
http://ihkn.ir/?p=32981
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#زنان_و_خانواده
#گزارش_خبری
#تهران
🔳 با
#مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔
@meftahandishe_com