✅ گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی مفتاح علوم انسانی اسلامی از گفتوگوی حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا سالاریفر با نشریه رویش اندیشه
💢 باور ما این است کار افراد زمانی به طلاق میرسد و در راهروهای دادگاهها برای طلاق حضور پیدا میکنند که به احتمال زیاد یکی از آن دو با اختلال روانشناختی و اختلال شخصیتی مواجه است.
💢 زندگی خانوادگی مستلزم روحیۀ ازخودگذشتگی است و وقتی فردگرایی زیاد شود، ازخودگذشتگی کم میشود و طبیعتاً این مسئله باعث میشود که ما در بحرانهای زندگی نتوانیم در موقعیتهای لازم از خواست خودمان بگذریم و در آنجا اختلافات تشدید میشود.
💢 ما اعتقاد داریم که دینداری میتواند به خانواده استحکام ببخشد و روابط خانواده را تقویت کند و ما نوعی تشویقکننده، آموزشدهنده و بازدارنده داریم؛ یعنی دینداری به خانوادهها آموزش میدهد و هرچه دیندارتر باشند، آموزش بهتری میگیرند.
💢 در گذشته دهدرصد طلاقها مربوط به سال اول ازدواج بود. تحلیل من این است که کسی که ظرف یک سال طلاق میگیرد، قطعاً ازدواج نادرستی داشته است و مشکل به انتخاب نادرست او برمیگردد.
💢 فایدۀ مشاورۀ ازدواج، تشخیص اختلال روانی است. اختلال روانی امر پیچیدهای است که ممکن است زن و مرد نتوانند آن را بهخوبی تشخیص دهند. اینها وارد زندگی میشوند و میبینند که در ظاهر یکسری علائمی هست؛ ولی فکر نمیکنند که مسئلۀ مهمی باشد.
📚 متن کامل:
http://ihkn.ir/?p=28308
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#زنان_و_خانواده
#گفتگو
#تهران
🔳 با
#مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔
@meftahandishe_com