✅✅
#مقالات_دانش_پژوهان_مدرسه_صدرا
🎓
#مقاله_دانشجویی
📃 گزیده هایی از مقاله با موضوع: شروع خاموش 2030
3️⃣ ایراداتی که بر متن سند آموزش 2030 وارد است↪️
🔻 استفاده از کلمات و مجموعه کلماتی که در اسناد بالادستی این سازمان تعریف شده اند و این تعاریف از جانب جمهوری اسلامی ایران پذیرفتنی نیستند. (حقوق بشر، شهروند جهانی، صلح، نبود خشونت، برابری جنسیتی، دموکراسی، توسعه، افراد دارای سایر عقاید مذهبی، افراد آسیب پذیر، کنوانسیون محو کلیه اشکال تبعیض علیه زنان، کنوانسیون حقوق کودک، جنسیت محور، یادگیری مادام العمر، افراد طردشده و ... )
🔻 استفاده از جملاتی که بار حقوقی سنگینی دارند برای مثال این جملات: «دولت ها موظفند تا اهداف جهانی را در اهداف، سیاست ها، طرح ها و اقدامات ملی، چرخه سیاست گزاری و برنامه ریزی، سازماندهی نظام آموزشی و آماده سازی منابع ادغام کنند.» و «کمیسیون ملی یونسکو در کشورهای عضو، نهاد متولی عملیاتی سازی، هدایت و نظارت بر پیشبرد اجرای چارچوب عمل های جهانی در کشورهای عضو هستند.» و ...
4️⃣تبعات احتمالی امضا و پیاده سازی این سند↪️
🔻استفاده از لفظ «عملیاتی سازی» در سند می تواند در پایین ترین حالت خود منجر به تدوین محتوای آموزشی از سوی یونسکو شود. چراکه به موجب آن جمهوری اسلامی ایران به یونسکو اجازه ی اجرای محتوای سند را، طبق صلاحدید این سازمان داده و بر اساس آن یونسکو حق اضافه یا حذف کردن محتوای آموزشی خاصی را دارد.
🔻 استفاده از لفظ «هدایت» در سند می تواند در کمترین حالت خود منجر به دخالت یونسکو در روند مدیریت آموزش و پرورش کشور شود. چراکه به موجب آن جمهوری اسلامی ایران به یونسکو اجازه ی انتخاب نحوه ی آموزش و متولیان آموزشی را به این سازمان داده و بر اساس آن یونسکو می تواند در انتخاب معلمین و دیگر ساختارهای مدیریتی آموزش و پرورش ورود پیدا کرده و اعمال نظر کند.
🔻 استفاده از لفظ «نظارت» در سند، در پایین ترین حالت خود منجر به خروج اطلاعات مهم آموزشی از کشور می شود، چراکه به موجب آن جمهوری اسلامی ایران به یونسکو اجازه دسترسی به اطلاعات مهم آموزشی از قبیل تعداد دانش آموزان، معلمان، وضعیت امکانات آموزشی، مکان و استقامت مدارس و ... هر منطقه را داده است.
🌳
#مدرسه_علوم_انسانی_اسلامی_صدرا
🌐
@moees_ir