💠 بخشی از مصاحبه پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری با حجتالاسلام والمسلمین شیخ جعفر ناصری در مورد مرحوم
#آیت_الله_ناصری رضوانالله علیه:
🔻 سوال: از آنجا که محضر درس اخلاق آیتالله ناصری، صرفاً یک اخلاق نظریِ برگرفته شده از شرایط اجتماعی و سیاسی نبود، کمی درباره سبک و سیره اخلاقی ایشان توضیح دهید و اینکه چطور این اخلاق، همزمان در کنار بصیرت و مسئولیت انقلابی و اجتماعی ایشان قرار داشت؟
🔸 من یک مقدمهای عرض بکنم؛ شاید با بیان این مقدمه، بخشی از سؤالهای شما هم پاسخ داده بشود. در طول تاریخ، بعضی از افراد، بخشهای آموزشی را انتخاب میکنند و با ورود به حوزه، تنها در این بخشها مشغول میشوند. به نظر من این یک انتخاب است، اگر که درست وارد بشوند و درست درس بخوانند.
🔹 این بزرگوار هم با ورود به حوزه، در بخش آموزشی وارد شدند. بعد اینهایی که وارد حوزه میشوند، شاید تعداد کمی از آنها در گرایش علمی و تحقیق بمانند. ایشان با این گرایش و با آن اساتیدی که قبلاً عرض کردم، شروع کردند.
🔸 همچنین بخشی از آنهایی که وارد حوزه میشوند که یکی از اصول اولیهشان بخشهای علمی است و باید مراعات کنند، اینها گرایش تهذیبی، اخلاقی، معرفتی و معنوی پیدا میکنند. ایشان این امتیاز را هم داشتند. از همان آغاز که وارد حوزه شدند، درس، تهذیب، اخلاق، معنویت و توجه به خدای متعال را با هم داشتند.
🔹 آنهایی که تا اینجا میآیند، بخشی از آنها بهگونهای راجع به حضرت بقیةالله عجلاللهتعالیفرجهالشریف صحبت میکنند یا اعتقاد دارند و وقتی از زبانشان این نام شریف شنیده میشود، در قلوب اثر میگذارد.
🔸 یکی از امتیازاتی که ایشان داشت این بود که هر اتفاقی میافتاد، میگفت یا صاحبالزمان ادرکنی، یا صاحبالزمان ادرکنی و توجهش به حضرت بقیةالله بود و مردم را هم به آن حضرت توجه میداد. شاید اینطور که ایشان مردم را به
#امام_زمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف دعوت میکرد، کمتر کسی دعوت میکرد.
🔹 اینطور که ایشان میسوخت، اینطور که ایشان گریه میکرد، اینطور که ایشان یا صاحبالزمان میگفت و در دلها اثر میگذاشت و فقط این بُعد هم نبود. کسانی که همه این امتیازات را با هم داشته باشند، بسیار اندک هستند.
ادامه دارد...
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
@nasery_ir