#رجب #اعتکاف
🔻 ماه رجب پر از خیر و برکت است و گاهی مومنین یک سال بخاطر حوائج سالانه شان انتظار میکشیدند که ماه رجب بیاید؛ به خاطر بابی که در این ماه شریف به سمت روح و ریحان و ایمان و آرامش باز می شود، حتی مشکلات دنیایی و آخرتی حل میشود.
🔸 از روز اولش تا روز آخر پربرکت است و [همچنین] ایام ام داوود که در ایام البیض ماه رجب است. خدا رحمت کند بعضی از مراجع گذشته را که شاید اوائل انقلاب بود که یادم است حاج آقای ما (جناب والد) از اصفهان میآمدند و جمعی از مؤمنین و صلحای خودِ قم هم در همین مسجد امام حسن عسکری علیه السلام جمع میشدند؛ یعنی عمل اعتکاف فقط در این مسجد بود.
🔹 خدا رحمت کند مرحوم آیت الله گلپایگانی را که یادم است یک سال خواسته بودند یک هدیهای برای معتفکین مسجد امام بفرستند، لذا افراد را شمارش کردند، کل معتفکین سیصد و سیزده نفر شده بودند و این تفأل به خیر بود و عدد جالبی درآمده بود.
🔸 در جمع معتفکین، سادات و بزرگان بودند و این فضا، فضای استجابت دعا بود به طوریکه هر کسی وارد میشد، گوارایی این فضا او را از حس و حالهای خسته کنندهی مادّی در می آورد.
کد ۹۵۴
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔘
@nasery_ir