⚡️الگوی جدید مدیریت روستا دارای شش سرفصل بحثی است. / این الگو را برای حمایت فکری از امام روستا و گروه های جهادی و.. تدوین کرده ایم!
👌ساختار
مباحث الگوی جدید مدیریت روستا-که در مقایسه با ایده حکمروایی روستایی سازمان ملل و برای پشتیبانی فکری از گروه های جهادی و امامان روستا طراحی و تدوین شده است- شامل ۶ دسته بحث است:
👌در اولین سرفصل بحث، روش استنباط الگوی جدید مدیریت روستا -با تاکید بر قواعد اصولی "بیان مبتنی بر تأمل" و "بیان مبتنی بر مُکث" - تشریح می شود.
👌در سرفصل دوم به
تبیین معنای حکمروایی روستایی و تفاوت آن با حکومت در روستا و انگیزه سازمان ملل در طرح این ایده و بیان معایب این مسئله می پردازیم.
👌تبیین
"روابط انسانی در حوزه های سیزده گانه" به عنوان مفهوم اصلیِ "الگوی جدید مدیریت روستایی" بخش سوم مباحث این نظریه فقهی است. + تبیین روش تنظیم روابط انسانی
👌در بخش چهارم مباحث این نظریه،
ارکان خمسه طراحی و ترمیم یک روستا تشریح می شود. ارکانِ ۱- امامت و مدیریت، ۲- علم و آگاهی، ۳- مکاسب و تولید، ۴- تفریح و لذت های حلال و ۵- نیازهای روزمره، مبنای ترمیم و طراحی روستا از منظر الگوی پیشرفت اسلامی محسوب می شود.
👌در بخش پنجم مباحثِ الگوی جدید مدیریت روستا، به تشریح
اقدامات اولیه برای طراحی و ترمیم روستا پرداخته می شود. در گام اول قوانین و مقررات معارض با ارکان خمس را شناسایی و لغو می کنیم و در گام دیگر به تبیین الگوی جدید مدیریت روستا برای تصمیم گیران و اهالی روستا می پردازیم.
👌در بخش آخر این نظریه فقهی ، تفاوت دلالت (فقه اللغة) کلمات مرتبط با روستا را در کتاب و روایات بررسی می کنیم. بررسی تفاوت معنائی اصطلاحاتِ مدینه قریه، بادیه، رُستاق، بلد و کُفور بخشی از مباحث این نظریه محسوب می شود.
حجت الاسلام علی کشوری (مدیر مدرسه فقهی هدایت) - نشست تخصصی تبیین الگوی جدید مدیریت روستا- سه شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰- پردیسان قم - حسینیه مسجد حضرت فاطمه الزهراء
🗞لینک خبر:
https://nro-di.blog.ir/1400/08/11
#نظام_سازی_فقهی
#الگوی_جدید_مدیریت_روستا
#حکمروائی_روستائی
@olgou4