#نگاهی_دوباره_به_زیارت_عاشورا/۳
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
🔸به حق میتوان زیارت عاشورا را بیانگر روح
#تولّی و
#تبرّی دانست و اوج اشتیاق به ولایت و نفرت از ستمکاران و غاصبان و خیانتکاران برشمرد. روح زیارت عاشورا، روح
#حاکمیت اخلاق، پاکی و بندگی خداست و سراسر آن بیانگر مقام و جایگاه انسانِ آرمانی و حقیقت طلب است.
#جرأت و جسارت در بیان عواطف و احساسات پاک قلبی که انبوهی از اندیشه ناب در ورای آن است جز به ایمان و اعتقاد کامل میسور نیست و هنگامی که انسان این واژگان بلند را سر می دهد، باید در هر زمان و مکان از هر شخصیت حسینی حمایت نماید و از هر ستمگر یزیدی نفرت جوید.
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
🔹
#سلام های ابتدایی زیارت، بیان اوج محبّت و عشق و دوستی نسبت به خاندان عصمت و طهارت علیهم السلام است. به امام حسین(علیه السّلام) خطاب می کنیم:
سلام برتو که خون تو خون خداست و از ظلم و ستمی که بر تو روا داشته اند، خداوند دادخواهی می کند و بعد از آن به یاران با وفا و فداکار حضرت، سلام می دهیم. این سلام ها گویای نگاهی زیبا به حادثه عاشوراست.
زیارت عاشورا را می توان برخوردار از دو آموزه بزرگ در زندگی دانست:
#ولایت و
#برائت. ولایت با حق جویان و حق مداران و رهبران راه حق و حقیقت و برائت از باطل و ستمگران و جنایتکاران و نفاق پیشه گان و کفراندیشان.
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
🔸زیارت عاشورا، بیانگر نوعی
#فرهنگ دینی است، فرهنگی که از
#حیات_طیّبه یک انسان معصوم، سرچشمه می گیرد و سرانگشت اشارت و بشارت آن تا بی کرانه هستی، راهنمای انسان ها خواهد بود. زیارت عاشورا، روایت هجران و حرمانی است، برآمده از درد غم و سوز عشق و اوج کینه و نفرت. از سویی دلدادگی به آیین حق محوری است و از سویی دیگر دادخواهی بر ستمی بی حد. از جانبی اعلام محبت و عشق است و از جهتی بیانگر برائت و لعن و نفرین و عذاب.
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
🔹
#فرهنگ انسان زیستن، عزیز بودن، خدایی بودن و خدایی ماندن، برای دین فداکاری کردن و در راه پایداری دین از خویشتن گذشتن و تمام سرمایه های حیات را به پای نگاهبانی از دین نهادن و طعمه ای برای خود از حطام دنیا نیندوختن. فرهنگی که در نهاد و نهان خود، عقل و عشق را توأمان دارد و جهاد برای حفظ دین و اصلاح امّت پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) و انجام امر به معروف و نهی از منکر و عدم بیعت با فاسدی فاسق و فاجر را سرلوحه قیام خویش قرار داده است.
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
https://eitaa.com/quran_lifestyle