کودتاهای روایت نشده
رهبری عزیز بارها فرموده اند ما تحولات بزرگ انقلاب را روایت نکردیم و دشمن آنها را روایت کرد.
متاسفانه فقط خبررسانی می کنیم نه روایت سازی
از جمله ی این کم کاری ها روایت نکردن کودتاهای آمریکای از فاصله کودتای نوژه تا کودتای "قطب زاده_شریعتمداری" است
بسیاری حتی اسم کودتای نوژه و قطب زاده را نشنیدند تا چه رسد به کودتاهای در میانه ی ایندو را...
در فاصله شكست كودتاي نوژه تا كودتاي ”قطب زاده- شريعتمداري“ در فروردين ماه1361، يعني در طول يك سال و نيم، سه توطئه كودتاي ديگر نيز به سرنوشت كودتاي نوژه دچار شد.
حجت الاسلام ري شهري، رييس وقت دادگاه انقلاب ارتش، در طي مصاحبه اي در مورد كودتاهاي كشف شده مطالبي به اين شرح اظهار داشت:
«اولين گروه براندازي، گروهي به نام ”پارس“ بود كه مخفف عبارت ”پاسداران رژيم سلطنتي“ است. دومين گروه براندازي عنوان ”نمارا“، و سومين گروه عنوان ” نيما “ را داشت. جديدترين گروه كشف شده عبارت از گروهي بود كه آقاي قطب زاده نام آن را ” نجات انقلاب ايران“ گزارده بود.
ارتباط تمامي اين گروه ها با واسطه يا بي واسطه به سازمان جاسوسي ”سيا“ و شيطان بزرگ برمي گردد. طبق مداركي كه در دست است، شخصي به نام آرمين و با نام مستعار ” آرش“، ضمن تماس با خانواده منحوس پهلوي در مصر و ژنرال علا در آن كشور، گروه ”پارس“ را تشكيل مي دهد. اعضاي اين گروه يك سال و نيم قبل دستگير شدند. يكي از اعضاي اين باند به اسم ”مهاجري“ با قطب زاده تماس داشته است. پس از دستگيري اين باند، متوجه توطئه شبكه ديگري به اسم ”نمارا“ شديم. عامل ارتباطي اين شبكه ”پزشك پور“ بود كه در تماس مستقيم با اسراييل بود و رهبر آن سرهنگ رضازاده بود. پس از دستگيري اينها شبكه ديگري به نام ”نيما“ كشف شد. حدود يك ماه قبل برادران سپاه موفق به كشف اين شبكه و دستگيري اعضايش شدند كه در اين رابطه حدود 25نفر شناسايي و دستگير شدند. خط ارتباطي اين شبكه با سازمان ”سيا“ از طريق ”جبهه ملي“ و دكتر منوچهر شايگان بوده است. جالب اين است كه اين افراد حتي كابينه خود را هم تشكيل داده بودند.»
پس از ناكام ماندن این کودتاها، آمريكا باز هم به فكر طرح جديدي مي افتد. ”ساموئل سه گو“ افسر سابق ارتش اسراييل كه در امور اطلاعاتي فعاليت داشت، با انتشار كتابي با عنوان ”مثلث ايران“ ، پرده از يك طرح تنظيم شده براي سرنگوني نظام جمهوري اسلامي برداشت. اين طرح قرار بود با همكاري مشترك آمريكا، اسراييل، سودان و عربستان سعودي به اجرا گذاشته شود. هدف طرح، بازگرداندن حكومت سلطنتي به ايران در سال1983 بود... قرار بود طرح سرنگوني نظام جمهوري اسلامي ايران در اوايل سال1983 (اواخر1361) به وسيله ي ژنرال هاي تبعيدي ايران زير نظر ”ويليام كيسي“ رييس سازمان سيا، و با كمك مالي عربستان سعودي به اجرا گذاشته شود ولي حمله اسراييل به لبنان و استعفاي اريل شارون مانع از اجراي طرح شد. همكاري عربستان سعودي در طرح نيز به اين ترتيب بود كه فهد قول داده بود800 ميليون دلار هزينه تسليحاتي طرح را عهده دار شود وي در ادامه مي افزايد: ملاقات ديگري بين شارون و ژنرال ”رضواني“ بعد از حمله اسراييل به لبنان صورت گرفت. در اين ملاقات، خريد اسلحه به ميزان دو ميليارد دلار مطرح شد. قرار بود سلا حها به سودان حمل شود و در يك پايگاه آموزشي و تداركاتي مستقر گردد.”جعفر نميري“ رييس جمهور وقت سودان قول داده بود در برابر دريافت يكصد ميليون دلار، اين پايگاه را در اختيار اجراكنندگان طرح كودتا عليه جمهوري اسلامي ايران قرار دهد. اما اين طرح امکان اجرا نيافت.
🆔
@Binesh_Rahbordi