✍️فرقه های شبه معنوی/ ایجاد هویت های چندگانه و بی هویت شدن ملت ها
💎جهان غرب بعد از رنسانس درگیر شبه معنویت های فراوانی شد که هر روز مانند قارچ سر بر می آوردند. اما این غرب بود که با استفاده از این تهدید آن را به تهدیدی برای دیگر کشورهای دنیا مبدل ساخت ( گرچه این شبه معنویت ها ابتدا خود غرب را به جهت اخلاقی و سیاسی اجتماعی تهی نمود).
✔️غرب به مرور با استفاده از فرقه های عرفانی کاذب در دوران مدرنیته و در حال حاضر که به پسا مدرنیته رسیده است در حال هویت سازی برای بشر است.
🔸به لحاظ تعدد باورهای دینی و فرهنگی امروزه کشورها چند هویتی شده اند و کمتر جامعه ای را میتوان مشاهده کرد که هویت خالص دینی از یک دین خاص داشته باشد و گرفتار فرقه ها نباشد.
📌اهمیت این قضیه در انقلاب اسلامی ایران از اینرو است که بسیاری از فرقه های شبه معنوی انحرافی با حمایت مالی و فکری قدرت های غربی رشد کرده و مطرح شده اند تا در زمان مناسب با اجرای نقشه ها و خواسته های آنان برای کشور مشکلات فکری، عقیدتی و امنیتی ایجاد کنند.
🔺فرقه های منحرف و کاذب عمدتاً در فرایند جهانی شدن به وجود آمده و از آسیب ها و تهدیدهای جدی آنها برای جوامع دینی، به چالش کشیدن باورها و اعتقادات دینی و رسمی است.
🔻این همان مشکلی است که آچه امروزه به وضوح در میان جوانان کشور قابل مشاهده است و باید برای مقابله موثر با آن اندیشهای کرد تا جامعه توان گذر از این مانع را داشته باشد.
@roshangarmedia