🔻خلاصه نقطه نظرات مطرح شده در نشست مشورتی برای ایجاد جهش اقتصادی در سیستان و بلوچستان
🔹 مدرس خیابانی، استاندار:توجه به زیرساختهای استان، تامین انرژی پایدار و حل مناقشه آبی، جهش در ارائه خدمات درمانی و بهداشتی استان و ساخت مسکن از جمله اولویتهای استانداری خواهد بود.
🔹ایزدخواه، نماینده مجلس:سرمایهگذاری بر تولید خرما و فرآوردههای آن، ایجاد زنجیره پرورش دامهای سبک و سنگین در شمال استان و تامین علوفه در جنوب استان و تجارت محصولات پلیمری و .. مورد نیاز کشورهای همجوار با سیستان و بلوچستان از جمله اقدامات زودبازده اقتصادی برای استان است.
🔹سعیدی، نماینده چابهار:کشت محصولات گرمسیری در جنوب استان یک فرصت بینظیر است که میتواند نیاز 700 میلیون دلاری کشور به واردات این محصولات را کاهش دهد.
🔹اشرفی: تشکیل مستمر جلسات اتاق مشترک عمان و سیستان و بلوچستان، از جمله ظرفیتهای مهم اقتصادی برای این استان است.
🔹ریگی، فرماندار سابق قصرقند:تشکیل شورای راهبردی تعاملات اقتصادی خارجی در سیستان و بلوچستان به منظور استفاده حداکثری از فرصتهای اقتصادی در همجواری با پاکستان و افغانستان و ارتقاء ظرفیت بنادر استان از جمله فرصتها و ضرورتهای سیستان و بلوچستان برای رشد اقتصادی است.
🔹شاپور کاکولکی، معاون سابق سازمان شیلات:تکمیل زیرساختهای 5 بندر صیادی تیس، تنگ، رَمین، پزم و کنارک از جمله عوامل جلوگیری از مهاجرات لنجداران به بنادر استانهای مجاور و جهش در بهرهوری اقتصادی استان سیستان و بلوچستان خواهد بود.
🔹غلامرضا نوری، عضو هیئت علمی دانشگاه زاهدان:شناخت توان محیطی استان در حوزه کشاورزی و دانشبنیان شدن پروژههای کشاورزی در استان یک لازمه مهم برای پایداری اشتغال است و حل مشکلات آب و خاک سیستان و بلوچستان وابسته به تغییر نگاه علمی در این حوزه خواهد بود.
🔸همچنین دبیران 5 کارگروه اقتصادی حاضر در این نشست نیز نقطه نظرات خود را بیان کردند که مشروح آن از طریق لینک زیر قابل مشاهده است↙
https://drjalily.com/posts/1739
📸گزارش تصویری نشست:
https://drjalily.com/photos/644
✅
@saeedjalily