توصیههای هوای گرم
🔸 ۱) در هنگام گرمای هوا در ساعات تابش مستقیم آقتاب از حدود ساعت ۱۰ صبح تا ۴ عصر ، در فضای باز و در معرض آفتاب قرار نگیرید و در صورت اجبار به خروج از خانه ، نواحی سایه را برای رفت و آمد انتخاب کنید.
🔹 ۲) از کلاه لبهدار و لباسهای نخی و خنک مناسب استفاده کنید؛ لباسهای تنگ و چسبان مانع نفوذ و گردش هوا در زیر لباس و تولید گرمای بیشتر میشوند.
🔸 ۳) از قرار دادن اطفال و سالمندان در داخل اتومبیل در هوای گرم حتی با پنجره باز خودداری کنید؛ زیرا دمای هوای داخل اتومبیل حداقل ۱۰ درجه گرم تر از محیط بیرونی است و به سرعت فرد را دچار گرمازدگی و کاهش آب بدن میکند.
🔹 ۴) در صورت امکان از کارهایی که باید در معرض گرما یا تابش مستقیم نور آفتاب انجام شوند، همچون فعالیت در کارگاه های ساختمانی و یا انجام فعالیت های ورزشی گروهی پرهیز کنید؛ مخصوصا اگر فردی گرم مزاج هستید.
🔸 ۵) زیادهروی در مصرف غذاهای گرم و خشک (مانند برخی ادویهجات، از جمله زیره، فلفل و ...)، گرسنگی یا بیخوابی زیاد، استرس و عصبانیت، یبوست و... باعث افزایش خشکی بدن و در نتیجه افزایش حرارت میشوند که باید از آنها پرهیز کرد.
🔹 ۶) از میوه ها و سبزیجاتی مثل سیب، گلابی، خیار، هندوانه، خربزه، کاهو، گشنیز، خرفه، کاسنی، اسفرزه، خاکشیر، آلوبخارا و ... بیشتر استفاده کنید.
🔸 ۷) پیش از قرار گرفتن در محیط گرم و یا ورزش کردن، آب و املاح کافی میل کنید.
@salamatkade_sobhe_omid
WWW.sobhomid.com