📝 تشخیص زودهنگام سرطان لوزالمعده با مدل جدید
#هوش_مصنوعی
متخصصان موسسه فناوری ماساچوست(MIT) مدل هوش مصنوعی جدیدی را توسعه دادهاند که میتواند سرطان لوزالمعده(پانکراس) را پیش از آن که دیر شود، تشخیص دهد.
پژوهشگران موسسه فناوری ماساچوست(MIT) که بر مهندسی رایانه و توسعه هوش مصنوعی تمرکز دارد، دو الگوریتم یادگیری ماشینی ساختهاند که میتواند سرطان لوزالمعده را زودتر از استانداردهای تشخیصی فعلی تشخیص دهد.
این دو مدل هوش مصنوعی جدید با هم برای ایجاد یک شبکه عصبی موسوم به PRISM و تشخیص آدنوکارسینوم مجرای لوزالمعده(PDAC) که شایعترین شکل سرطان لوزالمعده است، طراحی شده و شکل گرفتهاند.
کارشناسان MIT میگویند، هرچه مجموعه دادهها متنوعتر باشد، هوش مصنوعی در تشخیص سرطانها در نژادها و جمعیتهای مختلف بهتر عمل میکند. توسعه مداوم مدلهای هوش مصنوعی که میتوانند احتمال ابتلا به سرطان را پیشبینی کنند، نه تنها در صورت شناسایی زودتر بدخیمی، نتایج را برای بیماران بهبود میبخشد، بلکه بار کاری متخصصان پزشکی را که بیش از حد کار میکنند، کاهش میدهد.
بازار هوش مصنوعی در تشخیص، آنقدر آماده تغییر است که توجه شرکتهای تجاری بزرگ فناوری مانند IBM را برانگیخته است، چرا که در حال تلاش هستند که یک برنامه هوش مصنوعی ایجاد کنند که بتواند سرطان پستان را یک سال زودتر تشخیص دهد.
#سرطان
#پزشکی
@science_ai