✔️ [ادامه...]
🔘 بخش 1 از 3
🔸او در این مصاحبه، انتقادات تندی را به آموزش عالی در ایران داشت. میری تلاش کرد به صورت روشمند یک صورتبندی نظری از آموزش عالی در ایران ارائه بدهد. او معتقد است برای تحلیل وضعیت آموزش عالی باید آنرا به مثابه یک پدیده در نظر گرفت و به صورت سیستماتیک مورد نقد و بررسی قرار دهیم.
🔹او بعد از تحلیل کل در مقام سیستم به سمت جزء رفته و سعی داشت پژوهشگاه مطالعات فرهنگی را به عنوان یک «واحد کوچک» را مورد ارزیابی قرار دهد. او برای تحلیل پژوهشگاه مطالعات فرهنگی نیز از روش خود-مردمنگاری که برآمده از تجربه زیسته است، بهره گرفت تا بتواند منطق مدیریت پژوهشگاه را قابل فهم نماید.
🔸همانگونه که گذشت، ایشان معتقد است نهاد آموزش عالی باید تصویری از آینده داشته باشد و در غیر این صورت در مقتضیات دوران پساجدید هضم خواهد شد. و به تعبیر ایشان اساسا در دوران پساجدید نیازمند تحول هستیم. او نیز تأکید داشت که فقدان دادههای صحیح و منجسم یکی دیگر از مشکلات اصلی و اساسی در نهاد آموزش عالی است.
🔹او با استناد به کلام خانم سیدهتوران میرهادی ساختار هرمی پژوهشگاه را به چالش میکشد و بیان میدارد وزارت علوم به جای نقش آفرینی در وسط میدان، بایستی در پشت میدان نقشآفرینی داشته باشد. او همچنین به نقش فضای مجازی در ساحت آینده دانشگاهی توجه داشته و بیان کرد که در عصر پساجدید باید امپراطوری مجازی را بسط داد و آدمها را از این طریق به سطح جهان رساند و به همین دلیل از وبسایت پژوهشگاه گلهمند است!
💢او بعد از طرح مشکلات پژوهشگاه؛ شفافیت، نظارت و پاسخگویی را راهحل مؤثر و اصولی را برای حل این مشکلات میداند. او در آخر نیز سیستم ISI را یکی از بزرگترین باندهای فساد معرفی کرده که در پشت صحنه یک اقتصاد پنهان شکل داده است و لازم میداند قوه قضاییه به آن ورود کند.
⚜️
@Taammolat74