💐
اهمیت حضور قلب در نماز
علامه مصباح یزدی ره :
🍀 اگر در نماز دلمان جاى دیگرى باشد، مثل آن است كه در حال صحبت كردن با كسى، پشت خود را به او بكنیم! ... این كارى بسیار زشت و كمال بى ادبى است!
🌹 در نماز نیز ما در حال صحبت با خدا هستیم و اگر دلمان رو به سویى دیگر باشد، دقیقاً مثل آن است كه پشتمان را به خدا كرده باشیم و حرف بزنیم! اگر به خود آییم و تأمل كنیم، این نهایت بى ادبى وبى حیایى است.
🔺 به همین جهت كه این كار بسیار زشت است، در برخى روایات نیز بدین مضمون آمده است كه: «آن كس كه در حال نماز به خدا توجه ندارد آیا نمىترسد از آنكه خداوند او را به صورت الاغى مسخ كند؟!» (بحارالانوار، ج۸۴، باب۱۵، ح۳)
🔺 كسى كه ادب مصاحبت با خدا را نگاه نمىدارد و هنگام سخن گفتن با خدا پشتش را به خدا مىكند، این نشان از خوى و خصلت حیوانى او است؛ چرا كه این حیوان است كه ادب حضور و مصاحبت را نمىفهمد.
📚 کتاب به سوی او، علامه مصباح یزدی ره، ص۳۲۴
#اخلاق
#نماز
@y_talabegi