🌺🌺
اقدامات دولت مردمی 🌺🌺
🇮🇷
تا اوج 🇮🇷
📰 اخبار خوب و امیدبخش پیرامون دولت سیزدهم به همراه پاسخ به شبهات
📌 بخش ششم | پاسخ به مهمترین شبهات مطرح شدۀ هفته منتهی به ۱۴ تیر ۱۴۰۲
📝 موضوع: میادین مشترک نفتی
✅ شبهه: عربستان در حال تخلیه میدان مشترک نفتی با ایران است و مسئولان سکوت کردهاند
🔹 شرکت ملی نفت ایران از بدو آغاز به کار دولت سیزدهم و همسو با اسناد بالادستی کشور، توسعه حداکثری از میادین نفت و گاز با تمرکز ویژه بر میادین مشترک، را در اولویت برنامههای خود داشته است. در این راستا، از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ "کمیته توسعه بالادستی" و نیز " کمیته توسعه میادین مشترک" در شرکت ملی نفت ایران با ریاست مدیرعامل و عضویت مدیران ارشد این شرکت آغاز به کارکرده و طی جلسات متعدد برای توسعه میادین مشترک برنامهریزی جامعی انجام گرفته است.
نظر به اهمیت توسعه متوازن و پایدار بالادستی صنعت نفت و لزوم توجه به چگونگی اولویتدهی به توسعه میادین، نحوه تخصیص منابع مالی به طرحها (منابع داخلی شرکت ملی نفت ایران و یا سرمایهگذاریهای داخلی و خارجی)، ایجاد ساختار اجرایی کارآمد برای پیشبرد سریعتر طرحهای توسعهای و ...، تاکنون تمامی میادین مشترک نفت و گاز در برنامه توسعه قرار گرفته و اکثریت آنها در حال تولید است.
✓ در خصوص میدان آرش، علیرغم حساسیتها و مناقشات مرزی، شرکت ملی نفت ایران به جد موضوع توسعه میدان را دنبال کرده و آمادگی خود را در این خصوص به مراجع ذیربط ازجمله شورای عالی امنیت ملی اعلام داشته است. بر این اساس امکانات لازم جهت شروع عملیات ژئوفیزیک و ژئوتکنیک و متعاقب آن استقرار دکل حفاری بهمنظور شروع عملیات توسعه پیشبینیشده است. شرکت ملی نفت ایران هماکنون آمادگی کامل دارد تا عملیات حفاری مربوط به این میدان را آغاز کند. درعین حال منابع مالی و سختافزاری
کافی نیز برای توسعه این میدان مصوب شده ا ست. شایان ذکر است، تاکنون ۸۵ میلیارد دلار سرمایهگذاری در میدان پارس جنوبی انجامشده است و برای تکمیل طرحهای توسعه این میدان مشترک گازی با احتساب طرح فشار افزایی، حدود ۲۷ میلیارد دلار سرمایه نیاز است. همچنین در خصوص میدان سلمان گازی، احداث خط لوله جدید و تعمیر خط لوله موجود در دست اقدام بوده و در خصوص میدان بلال گازی، حفاری چاه توصیفی- اکتشافی به اتمام رسیده و مبتنی بر آن، طرح توسعه میدان در دست بررسی است از ثمرات اقدامات انجام شده در میادین مشترک گازی میتوان به افزایش متوسط تولید گاز به میزان ۱۰ میلیون مترمکعب در روز در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ و دستیابی به رکورد تولید گاز به میزان ۷۰۵ میلیون مترمکعب در روز در میدان پارس جنوبی، در پیک زمستانی اشاره کرد. در سالهای جاری و آینده، افزایش تولید میدان پارس جنوبی در حد ۷۱۵ الی ۷۲۰ میلیون مترمکعب در روز برنامهریزی شده است.
🗨️ ادامه خبرهای خوب در پستهای بعدی...
منبع خبر: اداره کل رصد و پایش دبیرخانه شورای اطلاع رسانی دولت
#تا_اوج
#اخبار_خوب_و_امیدبخش
#دولت_مردمی
✔️جهاد تبیین لازمه بالا بردن سطح آگاهی
┄┅♡☫♡┅┄
🇮🇷سربازان جهاد تبیین 👇
eitaa.com/yaranhamdel