🌹 محمد حسین در کل اخلاق معمولی داشتند که در جریان فعالیت های انقلاب قرار گرفتند . ولی وقتی در جریان فعالیت های انقلاب قرار گرفتند بسیار تغییرات محسوسی در ایشان ایجاد شد. و ایشان را فردی بسیار متعهد و متدین بار آورد . ایشان خیلی هم ارادت به امام خمینی (ره ) داشتند .
🌹فرزندم چندیدن بار به منطقه رفتند و بازگشتند ، ولی دفعه ی اول پدر ایشان می گفتند که شما اول به فکر درستان باشید ، شما سال اولی است که به حوزه وارد شده اید.
🌹 اما محمد حسین توجهی نداشتند و این کار را تکلیف می دانستند . آخرین باری هم که ایشان به منطقه رفتند در ماه رمضان بودیم . در دوران انقلاب در صحنه مبارزات حضوری فعال و جدی داشتند .
🌹تا زمانی که هنوز اسراء نیامده بودند . امیدوار بودیم که ایشان هم جزء اسرا باشند . ولی بعد از این که مطمئن شدیم که اسیر نیستند ، دیگر یقین پیدا کردیم که ایشان شهید شده است . تا این که بعد از چند سال جنازه ی ایشان بازگشت.
✍راوی: مادر شهید
📚جبین های خونین؛ ج۱
#شهید_محمد_حسین_شریعتی
#آشنایی_با_شهدا
@yousof_e_moghavemat