🚨 اصول کار تشکیلاتی (۴)
🔶 اصل دوم ؛ مسئولیت شناسی درباره خود ، شناخت درست ظرفیت خود ، احترام به نیرو های مثبت خود و برحذر بودن از تهدید های درونی - بخش دوم
💠 «فِي حِكْمَةِ آلِ دَاوُدَ: يَنْبَغِي لِلْمُسْلِمِ اَنْ يَكُونَ مَالِكاً لِنَفْسِهِ،
مُقْبِلاً عَلَي شَاْنِهِ»
3️⃣ «مُقبِلاً علی شأنه» معانی دیگری هم که میشود کرد این است که
به حدود و محدودیتهای خودتان هم توجه داشته باشید و ایده آلیستی و رویایی فکر نکنید. شأن خودتان را بشناسید و بدانید چه کارهایی میتوانید بکنید و چه کارهایی را الآن نمیتوانید بکنید و مربوط به مراحل بعد است .
رویایی ایده آلیستی و با تخیلات پیش نرو.
✅ من دست کم از این عبادت سه تا تفسیر به ذهنم آمد که رجوع کردم دیدم همهاش هم قابل قبول است
حالا بعضیهایش قویتر است و بعضیهای ضعیفتر.
📊 ولی اجمالا آنچه که قدر متقن است و همه قبول دارند این بخش از روایت دست کم به این معنا هست که وقتی میگویند «مُقبِلاً علی شأنه»
یعنی یک جامعه خودکار که مسئولیتهای خودش را حد خودش را، شئونات خودش را، ظرفیتهای خودش را بشناسد و مواظب خودش باشد و از خودش مراقبت کند که ضایع نشود ، سقوط نکند ، منحط نشود ، در مورد نقاط ضعف و قوت خودش حساس باشد.
⚠️ این نکته بسیار مهمی است
تعهد نسبت به خود که بدون این تعهد و مسئولیت شناسی نه خودسازی میشود کرد ، نه تمدن سازی میشود کرد ، نه استعدادها را میشود فعال کرد ، نه استعدادهای فردی نه جمعی ، نیروهای بالقوه ما فعال نمیشوند .
🎙استاد حسن رحیمپور ازغدی
📆 سال ۱۳۹۳ ؛ مشهد مقدس - ولادت حضرت امام رضا علیهالسلام
🏷
#اصول_کار_تشکیلاتی #حسن_رحیم_پور_ازغدی #استاد_رحیم_پور_ازغدی #نکات_تشکیلاتی #کار_جمعی #بصیرت #کار_فرهنگی #تشکیلات #تشکیلات_اسلامی #جهاد_تبیین #بصیرت_و_تشکیلات_اسلامی #مالک_نفس #خویشتن_داری #نفس #تمدن_اسلامی
👇
🆔
@ziaossalehin_ir