💎جنگ نمک، قتل عام خاموش💎
🕎آیا میدانید نمک مصرفی اروپا و آمریکا طبیعی و با قیمت بسیار بالاست؟
🕎آیا میدانید نمک مصرفی ژاپن ها، نمک طبیعی دریاست ؟
🕎آیا میدانید سرانه مصرف نمک در ژاپنی ها یازده قاشق چایخوری در روز است و از بیشترین طول عمر برخوردارند ؟
🕎آیا میدانید خوردن نمک تصفیه شده و شیمیایی برای قوم یهود حرام است؟
🕎آیا میدانید با جایگزین کردن نمک شیمیایی بجای نمک طبیعی، سالانه بیش از صد هزار نفر در ایران کشته می شوند؟
🕎آیا میدانید با تغییر نمک، سود بیمارستان ها و شرکت های دارویی بصورت نجومی افزایش پیدا میکند؟
🕎آیا میدانید، نمک طبیعی بهترین درمان فشار خون بالا را، عامل فشار خون معرفی می کنند؟
🕎آیا میدانید ایران دارای پنجاه دریاچه نمک طبیعی است که در حال محاصره و ممنوعیت استفاده توسط ملت ایران است ؟
🕎آیا میدانید نمک طبیعی ایران از طریق دبی به اسرائیل صادر می شود؟
🕎آیا میدانید اروپایی ها در حال غارت نمک طبیعی ایران با هزاران کامیون و کشتی هستند؟
🕎آیا میدانید دستگاه های تجزیه بزرگترین شرکت تولید نمک شیمیایی ایران در ایام تحریم توسط انگلیسی ها داده شده است؟
🕎 آیا میدانید دریاچه ارومیه خشک شد تا نمکش استخراج شود؟
🕎آیا میدانید نمک دریاچه ارومیه به نام نمک جاده توسط روسیه غارت میشود؟
🕎آیا میدانید این نمک مستقیم وارد کارخانه عظیمی در روسیه میشود؟
🕎آیا میدانید بزرگترین شرکت تجزیه نمک متعلق به نعمت زاده وزیر فوق نجومی ایران است؟
🕎آیا میدانید حذف نمک طبیعی موجب افزایش اختلالات شدید روانی، بیماری های عفونی مخوف ،فشار خون، گرفتگی عروق، ناراحتی های کبدی و پوستی و... می شود ؟
🕎آیا میدانید نمک طبیعی ضد سرطان و نمک شیمیایی عامل سرطان است؟
🕎آیا میدانید ماموریت فوری وزارت بهداشت، تبدیل نمک طبیعی خوراکی به نمک شیمیایی است؟
🕎آیا میدانید نمک طبیعی عصاره ی مواد مفید در جهان هستی برای بدن انسان است و هیچ ماده سمی و مضر در آن وجود ندارد و عاری از فلزات سنگین است ؟
🕎آیا میدانید خرید و فروش نمک طبیعی در ایران ممنوع و فروش سیگار سرطان زا آزاد است؟
🕎آیا میدانید جنگ نمک، از بزرگترین جنگ های بیولوژیکی جهان است که توسط صهیونیست ها فرماندهی می شود؟
🕎آیا میدانید نمک طبیعی که طلای سفید است به کلرید سدیم یعنی سم سفید تبدیل شده است؟
🕎آیا میدانید توصیه به حذف نمک طبیعی از سر سفره ها خلاف مستندترین احادیث و مخالف سنت است؟
🕎آیا میدانید شدیدترین کنترل در سازمان صهیونیستی بهداشت جهانی و بتبع وزارت بهداشت ایران، نسبت به نمک طبیعی و تبدیل نمک شیمیایی است؟
🕎آیا میدانید هزاران پزشک موافق نمک طبیعی در بایکوت هستند و وزارت بهداشت هرگز حاضر به مناظره ی علمی با دانشمندان مستقل، پیرامون نمک نمی شود؟
🕎آیا میدانید جنگ نمک، یک جنگ امنیتی، اطلاعاتی،سیاسی است که با جابجایی داده ها و تبلیغات رسانه ای بسیار سنگین و تغییر قوانین و بصورت یک سویه در حال اجرا و فتح الفتوح است؟
اعضای محترم شورای عالی امنیت ملی
کمسیون امنیت ملی مجلس
وزارت اطلاعات
سازمان اطلاعات سپاه
پلیس امنیت ملی
👌آیا جنگ نمک، در رصد شما قرار گرفته است ؟
🤔*حالا می دونید چرا وزارت بهداشتمون اینقدر جلوگیری از نمک دریا میکنه* تا میتوانید نشر دهید
🇮🇷🦅🦅 #عقابهای_شرقی
🔶🔶🔶ماجرای تو در تو اشک انگلیسیها را درآورد
انگلیس تا سال گذشته، پنجمین اقتصاد بزرگ دنیا بود. اما در این سال، از مستعمره سابق خود (کشور هند) عقب افتاد. اکنون ششمین اقتصاد بزرگ دنیا، با بیشترین تورم در غرب اروپا دست و پنجه نرم میکند.
به گزارش مشرق، محمد ایمانی طی یادداشتی در روزنامه کیهان نوشت:
۱)یک سال پس از مرگ ملکه الیزابت، حال و روز انگلیس چگونه است؟ ملکه الیزابت دوم، هشتم سپتامبر ۲۰۲۲ (۱۸ شهریور ۱۴۰۱) پس از ۷ دهه حکومت بر پادشاهی بریتانیا، در ۹۶ سالگی تسلیم مرگ شد. او از فوریه ۱۹۵۲ در این جایگاه موروثی حضور داشت و در دوره وی، جنایات بسیاری در حق ملتها شد که کودتای آژاکس در سال ۱۳۳۲ شمسی برای براندازی نهضت ملی شدن نفت و بازگرداندن محمدرضا پهلوی به سلطنت در ایران، یکی از آنهاست.
۲) شروع سلطنت الیزابت، با آغاز روند زوال امپراتوری بریتانیا مقارن شد؛ امپراتورییی که ظرف سه قرن هفدهم تا بیستم، گسترش یافته بود. حد فاصل جنگ جهانی اول و دوم، مساحت مناطق تحت تسلط انگلیس، بالغ بر ۳۳ میلیون کیلومتر مربع بود. صد سال قبل، حدود نیم میلیارد نفر (یک چهارم جمعیت دنیا) تحت استعمار بریتانیا قرار داشتند. این مستعمرات، چنان متنوع بود که گفته میشد «خورشید، هرگز در امپراتوری بریتانیا غروب نمیکند. اما پس از جنگ جهانی دوم، با تشکیل امپراتوریهای آمریکا و شوروی، انگلیس به حاشیه رانده شد و از آن پس سعی کرد با آویزان شدن از آمریکا و ضمن اثرگذاری بر سیاست این کشور، بخشی از قدرت سابق را حفظ کند. این دوره، دوران گذار بریتانیا از «کبیر» به «صغیر» محسوب میشود.
۳) پس از آغاز سلطنت چارلز سوم، نشریه «دیلی میرور» نوشت: «او نه تنها تاج بر سر خواهد گذاشت، بلکه وزن تاریخ و امید ملت را نیز به دوش میکشد». چارلز در ۳ سالگی به ولیعهدی رسید، اما ۷۰ سال منتظر ماند؛ تا این که در اوج بحرانهای بریتانیا، بر تخت سلطنت نشست. سالِ مرگ ملکه الیزابت و جانشینی شاه چارلز سوم، با بحران سیاسی و اقتصادی و اجتماعی کم سابقه در انگلیس قرین شد، تا جایی که میتوان ادعا کرد وضعیت بالینی نظام سیاسی- اقتصادی انگلیس، وضعیتی اورژانسی است.
۴) انگلیس تا سال گذشته، پنجمین اقتصاد بزرگ دنیا بود. اما در این سال، از مستعمره سابق خود (کشور هند) عقب افتاد. اکنون ششمین اقتصاد بزرگ دنیا، با بیشترین تورم در غرب اروپا دست و پنجه نرم میکند. در کمتر از یک سال، سه دولت در لندن سقوط کردهاند. ترکیب چالشهای لاینحل، ابتدا بوریس جانسون را ناچار به استعفا کرد و لیز تراس به جای او سر کار آمد. هر چند که برخی نشریات غربگرا در ایران، به هنگام آغاز صدارت «تراس»، با عکسهای بزرگ و تیترهایی مانند «بانوی آهنین»، «چهره زنانه بریتانیا»، «کلید خانه شماره ۱۰ در دست یک زن» و...، به استقبال شتافتند، اما شدت بحرانها اجازه نداد تراس بیش از ۴۳ روز نخستوزیر بماند و ناچار، جای خود را به ریشی سوناک داد.
۵) بوریس جانسون ۱۹ آذر ۱۴۰۱ گفته بود: «زمستان امسال بسیار دشوار خواهد بود». او همچنین هشدار داده بود «قبوض انرژی،اشک چشم انگلیسیها را در میآورد». همان زمان روزنامه دیلیمیل نوشته داده بود: « بریتانیا، منتظر یک زمستان فاجعهبار و گران، و میلیونها فقیر است. انتظار میرود از سال آینده، قبوض برق برای خانوارها از رکورد ۱۹۷۱ پوند فعلی، به بیش از ۳۰۰۰ پوند افزایش یابد و حتی افراد با درآمد متوسط را نیز در فقر و دست و پنجه نرم کردن بر سر غذا و سوخت فرو ببرد».
دیلی میل، قبل از آن هم در گزارشی هشدار داده بود در صورت ادامه بحران، دولت انگلیس مجبور خواهد بود برنامههای اضطراری را به اجرا بگذارد. تیتر آن گزارش، «بازگشت به عصر تاریکی» بود.
۶) پیشبینیها از جمله پیشبینی بوریس جانسون درست از آب درآمده است. همزمان با چند برابر شدن نرخ برق و گاز، آمار ورشکستگی شرکتها در انگلیس، رکورد ۱۳ ساله را شکسته است. از آوریل تا ژوئن امسال، ۵۶۲۹ شرکت ورشکسته شدند. مسئولان خدمات بهداشت ملی انگلیس، زمستان گذشته هشدار داده بودند که احتمالا میلیونها نفر در این کشور مجبور باشند بین وعده غذایی و یا گرم نگاه داشتن خانه در فصل سرما، یکی را انتخاب کنند. انگلیس در حالی که با نخوت از اتحادیه اروپا جدا شده بود، برای پنجمین بار در طول سه سال گذشته، بررسیهای استانداردهای بهداشتی و ایمنی واردات مواد غذایی از اتحادیه اروپا را به تعویق انداخت؛ چرا که این نظارتها میتوانست به افزایش بیشتر قیمت مواد غذایی و اختلال در زنجیره عرضه منجر شود. افزایش هزینههای زندگی موجب شد از هر پنج انگلیسی، یک نفر غذای تاریخ مصرف گذشته بخورد. بر اساس گزارش بنیاد بینالمللی غذا، «از هر ۵ خانوار در انگلیس، یک نفر در ماه ژانویه گذشته، وعدههای غذایی خود را حذف کرده، یا برای یک روز کامل غذا نخورده است».
🔶🔶🔶
۲
در این میان روزنامه گاردین اذعان کرد: «برخی از زنان آسیبپذیر انگلیسی، به دلیل بحران هزینههای زندگی، مجبور به رابطه جنسی در برابر اجارهبها شدهاند».
۷) بهداشت و درمان انگلیس هم، وضعیتی بحرانی را سپری میکند. هر چند ماه یک بار، پزشکان و پرستاران انگلیسی در اعتراض به شرایط نامطلوب کاری، کار زیاد و دستمزدهای پایین، اعتصاب میکنند و بیماران را سرگردان میگذارند. در همین حال، تعداد بیمارانی که در سیستم بهداشت و درمان انگلیس(NHS) در وضعیت انتظار درمان، جان خود را از دست میدهند، ظرف پنج سال، دو برابر شده است. بر اساس گزارش حزب کارگر و برخی رسانهها، بیش از ۱۲۰ هزار نفر که در لیست انتظار دریافت خدمات درمانی در انگلیس بودهاند، جان خود را از دست دادهاند. براساس گزارش این حزب، ۱۲۰ هزار و ۶۹۵ نفر از بیمارانی که منتظر بودند تا سازمان ملی بهداشت و درمان دولتی، ارائه خدمات درمانی به آنان را آغاز کند، جان باختهاند. در پی انتشار گزارش حزب کارگر، سازمانهای هوادار حقوق بیماران، این وضعیت را «فاجعهای ملی» نامیدهاند.
۸) روزنامه گاردین به تازگی گزارش داد: «مرگ بیماران منتظر درمان در انگلیس، به بالاترین تعداد رسیده و سال گذشته در مقایسه با سال ۲۰۱۸ که حدود ۶۰ هزار بیمار منتظر درمان جان باختند، دو برابر شده است. مدیران بیمارستانهای دولتی میگویند بیش از یک دهه است که بودجه لازم به بیمارستانها اختصاص داده نمیشود و در نتیجه، بیمارستانها با کمبود نیروی انسانی، تجهیزات و تخت رو به رو هستند و به همین علت، بیمارانِ در صف انتظار درمانِ بیشتری میمیرند. دیدبان سلامت در انگلیس (Healthwatch England)، افزایش شمار بیمارانی را که در صف انتظار درمان جان میبازند، نشانگر بروز آشکار فاجعه ملی دانسته است. در مقیاس هر تخت بیمارستانی در ازای یکهزار نفر جمعیت، شمار تختهای بیمارستانی در انگلیس از کشورهایی همچون مکزیک و کلمبیا هم کمتر شده است. گزارش کتابخانه مجلس عوام انگلیس نشان میدهد در مقایسه با سال ۲۰۱۵، اکنون بیمارستانهای دولتی ۲ هزار و ۲۳۳ تخت (۶ درصد) کمتر تخت دارند، در حالی که شمار بیماران افزایش یافته است».
۹) ازسوی دیگر، نتایج تحقیقات نشان میدهد که سال گذشته میلادی در انگلیس، بالغ بر ۲۳ هزار بیمار، جان خود را به دلیل تاخیر در ارائه خدمات اورژانس از دست دادهاند. رئیسکالج سلطنتی پزشکی اورژانس انگلیس تأیید کرده که به دلیل تاخیر در ارائه خدمات اورژانس، بالغ بر ۵۰۰ بیمار در هفته جان خود را در این کشور از دست دادهاند. بدتر از همه، این که گزارشها نشان میدهد بیمارستانهای انگلیس به کانون افزایش جنایتها و تجاوزهای جنسی علیه بیماران تبدیل شدهاند. روزنامه «دیلی میل» چند ماه قبل، از بیمارستانهای بریتانیا با عنوان «بازاری مطلوب برای مجرمان جنسی» یاد کرده و نوشت: «بیمارستانها مکانهایی هستند که همه بیماران، کارکنان و عموم مردم باید کاملاً احساس امنیت کنند، اما تجاوزها و تجاوزات خشونتآمیز هر هفته در بیمارستانهای ما اتفاق میافتد از جمله تجاوزهای گروهی و تجاوز به کودکان! ارقام رسمی، مقیاس وحشتناک سوءاستفاده در بیمارستانهای انگلیس را آشکار میکند؛ ۶۵۰۰ حمله جنسی در ۳ سال، که تنها ۴ درصد مجرم شناخته میشوند»!
۱۰) ماه گذشته در اتفاقی نادر، بیرمنگام به عنوان دومین شهر بزرگ انگلیس اعلام ورشکستگی کرد و تمامی مخارج غیر ضروری به جز هزینههای مرتبط با حمایت از افراد آسیبپذیر و خدمات قانونی را متوقف نمود. این مشکل سنگین بودجه، در مشکلات مربوط به پرداخت ۷۶۰ میلیون پوند مطالبات حقوق برابر مشاغل ریشه داشت. «شارون تامسون»، معاون رئیسشورای شهر بیرمنگام، درباره مقصر عمده این معضل گفت: «دولت، بودجه یک میلیارد پوندی را از بیرمنگام و شورای شهر آن دریغ کرده است». او میافزاید: «شورای بیرمنگام مانند دیگر شوراهای انگلیس با چالشهای بیسابقه مالی ازجمله افزایش قابل توجه تقاضا برای تأمین اجتماعی، کاهش چشمگیر درآمد کسب و کارها و تبعات تورم افسارگسیخته بر اقتصاد مواجه است». روزنامه «دیلی میرور» چند ماه قبل، در گزارشی با عنوان «یک کابوس زنده»، افزایش شدید قیمتها در انگلیس را بحرانی خوانده و نوشته بود: «رشد قیمت برخی از مواد غذایی، هفت برابر سریعتر از افزایش دستمزدها اتفاق افتاده است. وضعیت هزینههای زندگی بد است و این بحران، حتی بدتر هم خواهد شد».
8.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📲حالا کجای روضه بابا نشسته ای
آجرک الله یا صاحب الزمان (عج)
ı لینک ۱۳۰۰ گروه مذهبی 🔻
@Linkdoni_Groh_Mazhabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 امشب هـمه با امام زمان(عج) عزاداریم
#امام_حسن_عسکری
#آجرک_الله_یا_صاحب_الزمان
🚩کانال تخصصی #بوی_حرم
🚩@Ansarolmahdi88
🏴 راهکارهای زندگی موفق در احادیث امام حسن عسکری علیهالسلام
🚩کانال تخصصی #بوی_حرم
🚩@Ansarolmahdi88
🟢🟢🟢تأملی بر روایتسازی آقای روحانی از برجام
حذف مقدمه، تحریف نتیجه!
محمدحسین مهدویزادگان: رئیسجمهور سابق در دیدار جمعی از وزرا و معاونان سابق خود، به بازخوانی دوران پس از خروج دولت ترامپ از برجام پرداخته و در توضیح تماس تلفنی با امانوئل مکرون، رئیسجمهور فرانسه و تبادل پیام با آمریکا مدعی شده است:
«مکرون یکی دو بار به من زنگ زد، چون ترامپ گفته بود مساله منطقه و موشک هم اضافه شود تا من به برجام برگردم. در یک تلفن آقای مکرون به من گفت من فهمیدم، به ترامپ هم گفتم موشک و تسلیحات را رها کن. گفت این را رها کرده است دیگر، فقط منطقه. در تلفن بعدی به من گفت من فهمیدم فقط سوریه، منطقه را هم نمیخواهیم، فقط راجع به سوریه با هم حرف بزنیم و همکاری کنیم. همین. ما در این حد هم حاضر نبودیم امتیاز دهیم به آنها».
حتی اگر تمام ادعاهای مطرحشده از سوی آقای روحانی را حمل بر صحت کنیم، در قبال همین موارد نیز ملاحظات و نکاتی اساسی وجود دارد که بخشی از آنها مربوط به اصل خروج دولت وقت ترامپ از توافق هستهای و بخش دیگر، مربوط به نحوه مواجهه دولت با شرایط جدید بوده است. یکی از وجوه اشتراک آقایان ظریف و روحانی در تشریح و بازخوانی خاطرات مربوط به انعقاد و اضمحلال برجام، سانسور هدفمند مقدمه ماجراست! این افراد هرگز به ملت ایران و تاریخ بابت چرایی اطمینانخاطر مطلق خود نسبت به عدم خروج آمریکا از برجام در سال 2015 (زمان انعقاد توافق هستهای) پاسخگو نیستند! طبق باورهای ذهنی و محاسباتی رئیسجمهور سابق، هرگز امکان خروج یک دولت آمریکا پس از اوباما از برجام وجود نداشت زیرا شورای امنیت سازمان ملل متحد با 15 رای موافق اعضای دائم و غیردائم خود چنین توافقی را تایید کرده بود. بر همین مبنا، برجام تبدیل به نقطه ثقل معادلات سیاست خارجی، تجارت بینالمللی و معیشت ایرانیان شد و ترامپ با یک حرکت خودکار، به راحتی آن را زیر پا گذاشت! آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد نیز البته در همدردی با آقایان روحانی و ظریف بیانیهای اعتراضی صادر کرده و از ترامپ خواست در اعمال تحریمهای همهجانبه و جدید علیه ایران تا حدودی رعایت انصاف کند!
این همان مقدمه سانسور شده در روایتگریهای اعضای دولت سابق در قبال برجام محسوب میشود. بهتر است قبل از آنکه آقای روحانی وارد بازخوانی ماجرای واسطهگری مکرون جهت دیدار وی و ترامپ شود، به این سوال مهمتر پاسخ دهد: اساسا بحران ناشی از خروج ترامپ از توافق هستهای چگونه شکل گرفت و نقش سیاستگذاریهای افراطی دولت سابق در وزندهی کاذب به یک توافق ابطالپذیر در خلق این بحران تا چه اندازهای پررنگ است؟!
اساسا کدام مقدمه و بسترسازی منجر به شکلگیری این نتیجه فاجعهبار در حوزه معیشتی و سیاست خارجی کشورمان شد؟ نسبت این مقدمه و نتیجه در تفکر آقایان روحانی و ظریف چگونه قابل ترسیم است؟
نکته دیگر اینکه آقای روحانی تلویحا نسبت به اینکه ما حتی درباره مساله سوریه نیز (به عنوان مطالبهای فرابرجامی) حاضر به امتیاز دادن به دولت ترامپ جهت بازگشت وی به برجام نشدهایم، ابراز نارضایتی کرده است. نوع استدلال آقای روحانی در این باره واقعا جالب توجه است و میتواند به الگویی جامع برای توجیهگران سیاست خارجی مکانیکی و بدون روح تبدیل شود! ایشان مدعی شده ترامپ از خواسته خود مبنی بر گنجاندن برنامه موشکی ایران در توافق عقبنشینی کرده و درباره مذاکرات منطقهای نیز صرفا خواستار توافق با ایران درباره سطح حضور نظامی - امنیتی در سوریه شده است! آیا واقعا رئیسجمهور سابق که منتقدان سیاست خارجی دولت خود را مشتی افراد بدون شناسنامه و بیسواد میدانست، متوجه نیست سوریه نقطه کانونی ما در حوزه سیاستگذاری منطقهای محسوب میشود؟! آیا توافق مدنظر ترامپ و ایران بر سر سوریه، به خودی خود اسم رمز و مصداق عینی مهار همهجانبه منطقهای و تسلیحاتی کشورمان از سوی غرب محسوب نمیشد؟ تفکیک مطالبات ترامپ از ایران بر سر سوریه با مطالبات موشکی - منطقهای آمریکا، در بهترین حالت ممکن یک آدرس نادرست با هدف وارونهنمایی تلخترین وقایع حوزه سیاست خارجی کشور در دوران حضور یک دولت غربباور است.
🌼🌼🌼 هدف و اولویت کانال و گروه (گام دوم انقلاب) در سکوی ایتا ارتقاء سطح آگاهی رسانه ای با محوریت تاریخی-سیاسی-دینی، دریافت و نشر حداکثری تحلیل و محتواهای روشنگرانه، افشاگرانه از چهره ها و جریانات نفوذ و نفاق و فتنه و در راستای تبیین روایتهای واقعی و مستند است.
👈کانال👇💐💐💐
https://eitaa.com/joinchat/869073078C29271ed308
گروه 👈 گروه👇💐💐💐
https://eitaa.com/joinchat/1198194870Cc4637fb806
همراهی در نشر این روشنگری جهاد ماست. با تشکر و امتنان. اسکندری🌼🌼🌼
‼️ظاهرا جریانات حاکم بر دانشگاه تهران فراتر از برگزاری جلسه دفاع یک کومله است!
⁉️با دیدن این تصاویر شما مؤمنین چه حالی پیدا می کنید؟
چه کسی معنی این پرچمهای رنگی را نمی داند؟
شما چه صلاح می دانید؟ خود را بزنیم به ندیدن؟
از دیدن این تعفن روی برگردانیم و بگذریم؟
این دمل چرکی را درمان نکنیم معلوم نیست عفونتش تا کجا مجال سرایت پیدا کند.
❌ اسم این پانسیون را جهت صحت سنجی در نت جستجو کردم، متأسفانه واقعیت داشت!
فرهنگی، ورزشی، هنری!
فرهنگ و هنر و ورزش در خدمت آموزه های قوم لوط!
کلاهمان را بگذاریم بالاتر!
دیگر یارای نوشتنم نیست، اشک و بغض گلو امانم نمی دهد.
شهدا شرمنده ایم! خیلی شرمنده ایم.
✍ مریم اشرفی گودرزی
☑️ به #پَستوی_فرهنگ_و_سیاست وارد شوید.
https://eitaa.com/Pastoyefarhangvasiyasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انتشار به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس/ یک پیام تاریخی در ساعات اول جنگ
🔹️ ساعاتی پس از بمباران فرودگاه مهرآباد توسط رژیم صدام، حضرت آیتالله خامنهای به عنوان نماینده حضرت امام خمینی پیامی را خطاب به ملت ایران بصورت رادیویی تلفنی صادر میکنند. ایشان در این پیام تاریخی ملت را رسما از تهاجم صدام به کشور باخبر کرده و آنان را به حفظ آرامش و رد شایعات دعوت میکنند و به مردم اطمینان میدهند که ارتش جمهوری اسلامی در برابر تجاوزکنندگان خواهد ایستاد.
#کانال_سردار_حاجی_زاده
Join🔜 @sardarhajizadeh🙏
─┅═ঊঈ🍃🍂🍁🍃ঊঈ═┅─
آقای رئیس جمهور خدا قوت!
اولاً بخاطر همه زحمات طاقت فرسایی که برای اصلاح مفاسد و جبران قصور و تقصیرهای دهه قبل از خود متحمل میشوید.
ثانیاً بخاطر مواضع عزتمندانه در عرصه جهانی، بویژه سخنرانی ارزشمندتان در سازمان ملل که حقیقتاً جای قدردانی صمیمانه دارد.
✔️در مسائل فرهنگی کشور که میراث چنددهه تلاش و برنامهریزی و سرمایهگذاری دشمنان ایران و اسلام و تغافل مسولان ماست، توقع نیست که همه امور سریعاً به وضعیت مطلوب درآید
🔰اما انتظار میرود که دستگاههای متولی امور فرهنگی، یا چابکسازی یا تعدیلنیرو یا تبدیلوضعیت یا تغییرکاربری داده شوند تا بودجههای کلان ملی را بیهوده تلف نکنند!
📚شاید یکی از بیخاصیتترین مجموعههای فرهنگی کشور که هیچ نسبتی با فلسفه تأسیس خود ندارد، شورای عالی انقلاب فرهنگی باشد که نه در برابر مهندسی ضدفرهنگی دشمنان جهانی طرح و برنامهای دارد؛ نه از توان و ظرفیت نیروهای فرهنگی کشور بهره میگیرد و نه در مقابل پدیدههای ضدفرهنگی، کارویژهای در اندازه عنوان پرطمطراق خود ارائه میدهد.
📌استمرار این وضعیت، قطعاً به افزایش آشفتگی فرهنگی، سرگردانی متولیان امور و تزلزل در تصمیمگیری و اقدام به موقع آنها، منجرخواهدشد
🎯در مورد دانشگاهها، اگر هرجومرجطلبان را قانون مهار نکند و اگر متولیان امر در پاکسازی عناصر شرور، ضدعلمی و ضدفرهنگی از محیط مقدس دانشگاهها تعلل ورزند، باید منتظر شرارت روزافزون عوامل ضدملی در قتل عام ارزشهای دینی باشید.
آن وقت، هزینهها بسیار بالا خواهد رفت.
‼️کارگزاران خوشنشین، فرصتسوزند‼️
✍محمدعلی رامین
eitaa.com/maramin
splus.ir/mohammadali_ramin
🔴 جلسه دفاع یک بیشرف و هرزه دیگر در دانشگاه تهران!
این جلسه، مربوط به دفاع یکی از دانشجویان مقطع ارشد رشته نمایش عروسکی دانشگاه تهران هست!!
آقای رئیس دانشگاه تهران! این جلسه هم غیر رسمیه؟!!!
اگه ریاست و حراست دانشگاه بگن اطلاع نداشتیم که بی عرضگی و ناتوانی اونهاست و اگر اعتراف کنن که مطلع بودن پس اونها هم مجرم هستن!
آقای وزیر! این اشتباه رو سریعاً جبران کنید وگرنه عواقبش دامنگیر شما هم خواهد شد...
🔥 @Moohem
🟣🟣🟣 بفرمائید غذای حرام؛ از خرچنگ و لابستر تا صدف و هشتپا+فیلم
علیرغم این که از میان غذاهای دریایی تنها ماهی فلسدار و میگو حلال گوشت هستند، شاهد عرضه خرچنگ، لابستر، صدف و غیره در برخی رستورانها هستیم، البته بهصورت عمده نیز به درب منزل ارسال میشود.
به گزارش خبرگزاری فارس، طبق فتوای مراجع تقلید فقط ماهی فلسدار و میگو بهعنوان غذای دریایی حلال محسوب میشوند، با این حال براساس گزارشات مردمی در سامانه سوتزنی خبرگزاری فارس شاهد عرضه غذاهای دریایی حرام در برخی رستورانها هستیم که به صورت عمده نیز به درب منازل ارسال میشود.
در همین راستا برای کسب اطلاعات بیشتر با یکی از گزارشگران ارتباط گرفتیم که وی ضمن اشاره به حرمت شرعی غذاهای دریایی اظهار کرد: طبق نظر اکثر مراجع تقلید از میان حیوانات دریایی تنها ماهی فلسدار و میگو حلال گوشت هستند و مصرف خوراکی بقیه آبزیان ازجمله خرچنگ، ماهیهای مرکب، هشتپا و غیره جایز نیست.
وی به تبلیغات گسترده غذاهای دریایی حرام در فضای مجازی اشاره کرد و افزود: در صفحات اینستاگرامی و کانالهای تلگرامی بهراحتی میتوان به رستورانها و مراکز فروش انواع لابستر و ماهیهای مرکب مثل کالاماری دست یافت که نشان میدهد تعداد قابل توجهی رستوران در تهران و سایر شهرستانها بهویژه در مناطق جنوبی کشور به صورت علنی غذای حرام خود را با قیمت بالایی عرضه میکنند، بهنحوی که در بعضی رستورانها قیمت هر بشقاب لابستر از یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و قیمت هر سینی خرچنگ از ۳۵۰ هزار تومان فراتر میرود.
این گزارشگر از عرضه عمده آبزیان حرام گوشت خبر داد و گفت: برخی صیادان در شهرهای جنوبی کشور که حیوانات حرام گوشت دریایی را از دریا میگیرند، بدون توجه به حرمت شرعی آنها اقدام به عرضه عمده انواع ماهی مرکب، خرچنگ،کوسه و غیره میکنند، بهنحوی که لابستر با قیمت حدودی کیلویی ۵۰۰ هزار تومان و هشتپا به میانگین ۲۰۰ هزار تومان توسط فروشندگان جنوبی به نقاط مختلف کشور ازجمله تهران ارسال میشود.
با توجه به آنچه مطرح شد، مصرف خوراکی حیوانات دریایی حرام گوشت بهصورت گسترده در فضای مجازی تبلیغ میشود، درحالی که استفاده غذایی بهصورت علنی و تبلیغ این موارد مشمول مواد ۶۳۹ و ۶۴۰ قانون مجازات اسلامی بوده و لازم است اتاق اصناف و اداره اماکن استان تهران با افراد متخلف برخورد قاطع داشته باشند.
پایان پیام/