eitaa logo
افسران جنگ نرم ۳
85 دنبال‌کننده
28.2هزار عکس
27هزار ویدیو
109 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
☑️دیدار وزیر خارجۀ آمریکا با بن‌ سلمان احتمالا این دیدار برای پاسخ نظامی به انصارالله یمن تدارک دیده شده است.
تل‌آویو مسؤولیت ترور فرمانده ارشد حزب‌الله لبنان را برعهده گرفت 🔺️وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در گفت‎و گو با کانال ۱۴ تلویزیون این رژیم: ما مسؤولیت ترور فرمانده نیروهای رضوان را بر عهده می‌گیرم و هدف خود را بازگرداندن امنیت به ساکنان شمال و جنوب تعیین کرده‌ایم. و زمانی که مجری از او پرسید، «منظور شما وسام طویل است که روز دوشنبه کشته شد؟ آیا اسرائیل مسؤولیت ترور او را بر عهده دارد؟»، وی پاسخ داد: بله.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 خوی وحشیگری‌های رژیم صهیونیستی تمامی ندارد/ عبور خودروی ارتش اسراییل از روی پیکر شهید فلسطینی در کرانه باختری 🔹 فیلم منتشر شده در شبکه های اجتماعی نشان می دهد که یک خودروی نظامی ارتش رژیم صهیونیستی از روی پیکر یکی از شهدای فلسطینی شهر طولکرم در کرانه باختری عبور می‌کند.
🔺دستگیری یکی از مفاسد اقتصادی در مرز ایران و ترکیه 🔹فردی به هویت معلوم که به اتهام کلاهبرداری و پولشویی در پوشش شرکت تولید قطعات کامپیوتری تحت تعقیب پلیس و محاکم قضایی قرار گرفته بود، به همراه ۳۷نفر دیگر به کشور استرداد شد. @mhdiyar 🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴افسرهای روانی ارتش جعلی اسرائیل که در کلیپی اقدام به تمسخر نیروهای حماس کرده بودند در نبرد غزه توسط نیروهای گردانهای قسام اسیر شدند 😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لطفا تا آخر ببینیدخیانتهای دولت فخیمه بنفش را...🔥🔥🔥
⭕️من به عنوان یک ایرانی راضی نیستم پولی که باید بابت ساخت سرویس بهداشتی عمومی صرف شود بعنوان حقوق در دانشگاه تهران پرداخت شود.
⁉️یکی داماد روحانی رو جمع کنه ... ‼️بدجور چپ و راست شد 😂😂
🔴 علی کریمی؛ 🔻که به شهدای کرمان توهین می کنه! ❌ ۴ سال پیش روز شهید رو تبریک می گفت و می نوشت: ✖️ای شهدا حمدی بر ما بخوانید که شما زنده اید و ما مرده !!! 📌خدا با هیچکس عهد اخوت نبسته، ببینید سقوط هر کدوم از ما آدما چقدر آسون میتونه باشه! 😢 🤲 اللّهُمَّ اجْعَلْ عَواقِبَ امُورِنا خَیْراً
📌 محسن سراوانی هیچ ارتباطی با دفتر رهبر انقلاب نداشته است 🔺فردی با نام محسن سراوانی ارتباطی با دفتر رهبر انقلاب نداشته و اساسا تاکنون پستی به‌اسم مشاور جوان در دفتر رهبر انقلاب وجود نداشته است. 🔸وی نه تنها هیچ سمت و ارتباطی با دفتر رهبر انقلاب نداشته بلکه در سال ۹۸ به اتهام سوءاستفاده از عنوان دفتر مقام معظم رهبری و جعل امضا تحت تعقیب قرار گرفته و بازداشت شده است. 🔹بدیهی است عکس یک فرد با یکی از اعضای دفتر رهبر انقلاب که می‌تواند در برخی موقعیت‌ها اتفاق بیفتد به هیچ عنوان دال بر ارتباط آن فرد با دفتر یا حتی ارتباط خاص با آن عضو دفتر نیست. 🔸ایران اینترنشنال، به‌تازگی گزارشی در باره محسن سراوانی با تیتر: جزییات پرونده «مشاور بیت خامنه‌ای که به اتهام جاسوسی برای اسرائیل اعدام شد منتشر کرده است. در این گزارش از سراوانی با عنوان مشاور جوان بیت رهبری هم نام برده شده است.
🅾فوری 🅾📢 💥🌴🚀📢رزمندگان مسلمان ملت مظلوم یمن به یک ناو جنگی آمریکایی در دریای سرخ حمله کردند 🚀گزارشها حاکی از تصرف ناو جنگی میباشد🚀
🚨بر اثر حمله تروریست های داعش در محور تدمر به نیروهای ارتش سوریه، 9 سرباز ارتش سوریه به شهادت رسیدند