#مهم
🔺️چگونه در بدترین شرایط خودشان را موجه جلوه میدهند؟!
🔹شما هرچقدر هم که خطا داشته باشید، هرچقدر هم بر اشتباهات خود اصرار ورزیده و دست به اقدامات خلاف عرف، قانون و امنیت زده، و یا به هر میزان مردم را فرفیته و اطلاعات غلط به خورد آنها داده باشید، وقتی در تنگنا قرار میگیرید، کافی است مقداری معلومات رسانه ای داشته باشید، و اندکی نیز مشاوره سیاسی در اختیارتان بگذارند؛ با این روش هرچند نمیتوانید سیستم های امنیتی را دور بزنید، لیکن اگر عملیات های رسانه ای را با موفقیت به سرانجام برسانید، به راحتی میتوانید بر خطاهای خود سرپوش بگذارید و مخاطبانتان را به کانال انحرافی هدایت کنید تا متوجه غلط بودن روش و منش شما نشوند و از شما فاصله نگیرند. من اینجا نمیخواهم خیلی توضیح و تفصیل ارائه کنم لذا مستقیما به اصل مطلب میپردازم و یک شیوه خطرناک فرار از پاسخگویی و فریب افکار عمومی با ابزار رسانه را بطور خلاصه بیان میکنم!
🔹ببینید دوستان! آنهایی که رسانه و باندهای مجازی قوی دارند به راحتی میتوانند بر خطاهای خود سرپوش بگذارند؛ برای این کار در گام اول وارد فاز سیاسی میشوند، در گام دوم یک رقیب سیاسی تعریف میکنند و در کنار گروه هایی که فکر میکنند طرفدار بیشتر و رسانه قوی تری دارند قرار میگیرند.
🔹معمولا سعی میکنند خود را حامی مذهبی ترین طیف سیاسی معرفی کنند که فردا روز در تقابل ها، به سادگی خود را حق، و مخالفان را باطل معرفی کنند. در گام سوم نگاه میکنند از سوی کدام نهاد قانونی ممکن است مورد مواخذه قرار بگیرند و یا اساسا کدام دستگاه به خط و ربطهای اشتباهشان پی برده است!
🔹پس از آنکه متوجه شدند از کدام ناحیه ممکن است تهدید شوند، گام چهارم را برمیدارند؛ گام چهارم چیست؟ به راحتیِ آب خوردن افرادی فرضی در آن دستگاه [که هیچ وقت هم مشخص نمیشوند] را فاسد معرفی میکنند و میگویند آنها از رقیب سیاسی ما خط میگیرند(اتصال گام دوم به چهارم)!
🔹حالا آن دستگاه اگر قوه مجریه است یک جور، قوه قضاییه است، یک جور، وزارت اطلاعات است یک جور، اطلاعات سپاه است یک جور دیگر تخریب میشوند. فردا روز پایشان به دادگاه باز شود میگویند ببینید چون ما آن رقیب را نقد کردیم عدلیه به سراغمان آمد؛ اگر نهادهای اطلاعاتی آنها را بخواهند، باز قضیه را به همان اختلاف سیاسی که از قبل تعریف کرده اند مرتبط می سازند. یعنی در هر شرایطی این دو قطبی سازی را رها نمیکنند، چرا؟ چون در بستر دو قطبی سازی است که میتوان از تعصب طرفداران بهره برد و علیرغم غلط بودن مسیر، آنها را به دنبال خود کشید؛ تنها در بستر دو قطبی سازی است که میشود همه چهره های تاثیر گذار، از فرماندهان و منصوبان رهبری تا نهادهای حاکمیتی، قضایی و اطلاعاتی را تخریب و بی اعتبار ساخت! به عبارت دیگر با این روش هر پرونده ای، چه اقتصادی، چه امنیتی، چه اطلاعاتی و چه قضایی را به راحتیِ آب خوردن به یک پرونده سیاسی تبدیل میکنند!
🔹مخاطب بی نوا نیز که از یک طرف درگیر مباحث ایدئولوژیک و اعتقادی است، و از طرف دیگر تصور هم نمیکند در یک پازل پیچیده رسانه ای-سیاسی قرار گرفته، همچنان برای مراد خود سینه چاک میکند و آن مراد نیز تا آنجا که میتواند از مریدش بهره میکشد!
🔹القصه! کل داستان همین است که عده ای حاضرند یک نظام اسلامی، با تمام دستگاه های حاکمیتی و قانونی اش را بی اعتبار کرده، به خطر بیاندازند و مردم را در مقابل آن قرار بدهند تا فقط یک نفر، تاکید میکنم یک نفر از پاسخگویی بگریزد؛ حال آنکه به قول حاج قاسم شهیدمان جمهوری اسلامی حرم است و برای دفاع از این حرم و حفظ آن خون هزاران شهید بر زمین ریخته است. آیا سزا است چنین نظام مقدسی دستخوش رفتارهای سیاسی رسانه ای عده ای شود که حتی یک گلوله هم از بیخ گوششان رد نشده و جز ایجاد تنش و درگیری و انحراف و تفرقه و نفرت پراکنی هیچ سودی برای انقلاب نداشته اند؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 آقای ضیا: چرا پول سفر پاریس موقع تعطیلات کریسمس رو ندادین بچههای سیستانبلوچستان؟
آقای ضیا یکم برو بالای جو ببین دعاهات گیر نکردن راحت بری پاریس😁
راستی بچههای سیستان منتظر شما نیستن پول فراوان این سفر را بدی بهشون!...
پول کثیف خوردن نداره!...
پولی که با ترویج همجنسبازی و دیده شدن کسب شه همون به درد مکرون میخوره!
درصد رشد داشته و رکورد ۹ ساله صادرات غیر نفتی ایران شکسته شده است.
این گزارش رسمی سند بی اثر شدن تحریم هاست از این جهت که اگر تحریم مانع صادرات کشور است چطور رکورد صادرات شکسته شده است؟
از طرف دیگر سند مهمی است که نشان میدهد گرانسازی دلار یک پروژه عامدانه است و ارتباطی به تحریم ندارد. تمام تلاش ذینفعان گران سازی دلار این بوده که القا کنند ما به خاطر شرایط تحریم مشکل درآمد ارزی داریم به این خاطر دلار گران میشود. این شیادان اینک باید جواب دهند که چطور ممکن است درآمد صادرات غیر نفتی کشور ۱۹ درصد نسبت به سال گذشته افزایش بیابد اما در همین سال نرخ دلار اینقدر جهش کند؟ این یعنی کشور مشکل درآمد ارزی ندارد مشکل کشور منافع دلارداران و دلاری فروشان است به دولتها فشار میآورند تا با افزایش نرخ ارز سودهای بارآورده صدها هزار میلیاردی نصیبشان شود. مردم عزیز ایران بدانند ما بر تحریم ها پیروز شده ایم. بر سرمایه داری زالو صفت ایرانی نیز انشاء الله پیروز خواهیم شد.
این کشور هیچ چیز کم ندارد چه از منابع خدادادی و چه از سرمایه های انسانی بهترینها نزد ملت ایران است.
سیاست اموی بر جهل مردم سوار است و سیاست علوی بر آگاهی مردم استوار شرط پیروزی بر سیاست اموی، آگاه سازی مردم است. ما را در این جنگ شناختی یاری کنید
#خاکریز۱ عضو شوید:
https://eitaa.com/khakriz01
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رقص ترکی بانوان در برنامه عمومی با حضور استاندار آذربایجانشرقی!!
🔹 جناب آقای سرمست هستند، استاندار اسبق قم دولت روحانی و الان هم در دولت دکتر مسعود پزشکیان، استاندار آذربایجان شرقی شدند در همایشی در حال تماشای رقص محلی بانوان هستند.
📌 پ ن 👇
سوال ما از سرمست استاندار آذربایجان شرقی این است آیا دخترت را اجازه می دهی در جمع این دختران مردم همین حرکات را انجام بدهد. اگر اجازه نمی دهید پس لطفا ناموس دیگران را ناموس خود بدانید و آنجور در صف اول محو تماشا نشوید؟
🇮🇷@jahadetabeein
#جهادتبیین
❌ تروریستها در مرزهای ایران مستقر شدند؟! ❌
ماجرای حضور تروریستهای تحریرالشام در مرزهای کشورمان چیست؟
اخیراً شاخه افغانستانی گروه تروریستی تکفیری «تحریرالشام» تحرکات خود برای مستقر کردن نیرو در ولایتهای هرات، فراه و نیمروز که هممرز ایران هستند را شروع کرده و اخباری رسیده که با هماهنگی پایگاه تشکیلاتی گروه تروریستی جیشالعدل درصدد زمینهسازی برای خرابکاری و اقدامات تروریستی در استانهای سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و خراسان رضوی است.
مسئولان اطلاعاتی و امنیتی کشورمان قطعاً خبر دارند که حکومت خودخوانده طالبان با گروه تروریستی تکفیری تحریرالشام روابط نزدیک دارد و اهداف آنها برای ایجاد تغییرات موردنظرشان در منطقه کاملاً یکسان است. (روزنامه اطلاعات)
⬅️ تهدید از شرق
⬅️ دِشنه حاج قاسم
#نظم_جدید
#اِمارت_اسلامی
🌐 مرکز مطالعات راهبردی نظم نوین جهانی:
🌐💠🌐
۳
برای همین فیلم او که با بودجه ۱۲۰ میلیون دلاری جلوی دوربین رفته بود، ناچار بدون یک پخشکننده متمرکز روی پردهها رفت و تا به حال کمتر از ۱۴ میلیون دلار فروش داشته است.
نویسندههای سینمایی و رسانههای جریان اصلی هم با فیلم کاپولا چندان مهربان نبودند و حتی کار به جایی رسید که کاپولا بابت بعضی حاشیهسازیها، از این رسانهها به دادگاه شکایت کرد.
البته با وجود تمام مشکلاتی که برای این پروژه ایجاد شد، دست کاپولا در انتخاب بازیگرانش بسته نبود و توانست کسانی را به کار دعوت کند که خود او هم بعدها از آنها ابراز رضایت کرد. در مگالوپولیس، آدام درایور در نقش کاتیلینا بازی کرده و جیانکارلو اسپوزیتو در نقش سیسرو.
ناتالی امانوئل، اوبری پلازا، شیا لابوف، داستین هافمن، جان وویت، لارنس فیشبرن، تالیا شایر، جیسون شوارتزمن، کاترین هانتر و تعدادی بازیگر دیگر هم باقی نقشها را بازی کردهاند.
انتخاب این گروه معتبر از بازیگران، آخرین توش و توانی بود که در کاپولا به عنوان یکی از کلاسیکهای سینمای آمریکا برای قدرتنمایی زیر وزش این بادهای مخالف باقی مانده بود.
ارسال به دوستان
🌐💠🌐
۱
کاتیلینا با شهردار فاسدی به اسم فرانکلین سیسرو درگیر میشود که با طرحهای او برای احیای رم جدید مخالفت میکند. سیسرو میخواهد با حفظ فساد در دولت، قدرت خودش را حفظ کند و دخترش جولیا بین این دو نفر مردد میماند.
مگالوپولیس از داستان واقعی توطئه کاتیلینا در دوره روم باستان علیه مارکوس سیسرو الهام گرفته و آمریکای امروز را با جمهوری روم مشابهتسازی کرده است اما اتفاقات این فیلم دقیقا همانطوری پیش نمیروند که در سال ۶۳ قبل از میلاد پیش رفته بود.
اسم کوچک کاتیلینا هم از ژولیوس سزار، دیکتاتور آینده روم برداشته شده؛ چه اینکه نام آن شخصیت تاریخی در دوره روم باستان که کودتا کرد، لوسیوس سرگیوس کاتیلینا بود، نه سزار کاتیلینا.
خود فرانسیس فورد کاپولا که نویسنده، تهیهکننده و کارگردان این فیلم بود میگوید: «کاتیلینا در تاریخ واقعی شکست خورد و سیسرو زنده ماند اما از آنجا که تاریخ را فاتحان مینویسند، من از خودم پرسیدم اگر واقعا ایده کاری که کاتیلینا میخواست انجام دهد، تغییر ساختار قدرت بود و ای بسا ایده خوبی بود و چیزی که سیسرو در نظر داشت بد بوده باشد چه؟» برای همین نمیشود داستان مگالوپولیس را اقتباسی امروزی از آن ماجرای واقعی دانست و تقریبا همه عناصر و اجزای رویداد عوض شدهاند.
ظاهرا مفاهیم سیاسی این فیلم چندان به مذاق آمریکاییها خوش نیامده و بعد از ۴۰ سال سنگاندازی در راه ساخته شدنش، حالا که فرانسیس فورد کاپولا فیلم را با هزینه شخصی خودش ساخته هم سیستم اکران ایالات متحده از یک طرف و سیستم تبلیغاتی و رسانهای آن از طرف دیگر، با آن سر سازگاری ندارند.
فیلمهای زیادی را میشود در سینمای آمریکا سراغ گرفت که نقدهای ساختاری جدی و بنیادینی به خیلی از مسائل این کشور میکنند اما مگالوپولیس سراغ مفهومی رفته که خط قرمز است؛ افول امپراتوری.
فیلم با این جمله شروع میشود که «جمهوری آمریکایی ما خیلی تفاوتی با روم باستان ندارد.
آیا ما میتوانیم از گذشتهمان و تمام میراث شگفتانگیزش محافظت کنیم یا ما هم مثل روم باستان قربانی اشتهای سیریناپذیر عده معدودی انسان به قدرت میشویم؟»
چند دقیقه بعد هم این جمله شنیده میشود که «یک امپراتوری کی میمیرد؟
در یک لحظه که فرو نمیریزد، نه اما زمانی میرسد که مردم دیگر به آن باور ندارند و آن وقت است که امپراتوری شروع میکند به مردن».
در مواجهه با چنین محتوایی، باز هم مخاطبی که فیلمهای آمریکایی زیادی دیده اما با خطقرمزهای رسانهای آمریکا ناآشناست، احتمالا از خودش میپرسد مگر این فیلم چه چیزی را نمایش داده یا پیشبینی کرده که بیسابقه باشد و در فیلمهای دیگر آمریکایی نتوان امثال آن را سراغ گرفت؟
همین چند ماه پیش فیلم جنگ داخلی نشان میداد آمریکا در آیندهای نزدیک به دلیل خوی دیکتاتوری رئیسجمهورش دچار جنگ داخلی و بحران تجزیه میشود.
فیلمهای دیگری هم هستند که فرا رسیدن پایان دنیا به دلیل رفتارهای غلط رهبران آمریکا را نشان دادهاند. فیلم کاپولا مگر چه چیزی بیشتر از چنین مواردی نشان میداد که با آن به این تلخی رفتار شد؟
پاسخ این است که آثاری از قبیل جنگ داخلی با رویکرد جناحی و سیاسی ساخته شدهاند و رئیسجمهوری که در فیلم میبینیم، به طرز واضحی طعنه به دونالد ترامپ میزند.
ساخته شدن این فیلم یک هشدار است برای رایدهندگان آمریکایی - که در عمل جواب هم نداد - و موارد دیگری که پایان دنیا را به دلیل رفتارهای غلط رهبران آمریکا نمایش میدهند، هیچکدام شکست آمریکا در برابر قدرتهای زمینی دیگر را نمایش نمیدهند.
در تمام این فیلمها آقایی آمریکا بر دنیا باید همچنان لحاظ شود و این کشور به مثابه رهبر دنیا فرض شود. یعنی وضعیتی به نمایش در میآید که در آن رهبران آمریکا حتی اگر دنیا را نابود کنند، باز هم به رقبایشان که دیگر قدرتهای جهانی باشند، باختهاند.
کاپولا اما زوال یک امپراتوری را در حالی نشان داد که اتفاق بدی برای رقبایش نیفتاده است و این موضوع را به شکل تمدنی مطرح کرد، نه دعواهای حزبی و جناحی.
🌐💠🌐چرا «مگالوپولیس» که درباره فروپاشی آمریکاست در آن کشور سانسور شده است؟
۱
بایکوت کاپولا
میلاد جلیلزاده، خبرنگار:
فرانسیس فورد کاپولا یکی از چهرههای برجسته جنبش نوهالیوود دهههای ۶۰ و ۷۰ میلادی و یکی از بزرگترین کارگردانهای تاریخ سینماست که ۵ جایزه اسکار، ۶ جایزه گلدنگلوب، ۲ نخل طلا و یک جایزه فیلم بفتا تنها بخشی از افتخارات کارنامه کاری او است و فیلمهایی مثل سهگانه «پدرخوانده» یا «اینک آخرالزمان» از این کارگردان، جزو 10 فیلم برتر خیلی از منتقدان سینمایی دنیا قرار گرفته اما حتی چنین کارنامه درخشانی هم باعث نشد وقتی کاپولا میخواست فیلمی با مضامین سیاسی ناهمسو با جریان اصلی هالیوود بسازد، کلی سد و مانع سر راهش قرار نگیرد.
ساخته شدن فیلم «مگالوپولیس» از هزارتوی اتفاقات متعددی گذشت و لااقل 40 سال طول کشید تا این ایده بتواند جلوی دوربین برود.
سال 1977 کاپولا به فکر ساختن فیلمی افتاد که با سرک کشیدن به تاریخ روم باستان و بازگویی «توطئه کاتلینا» در نیویورک امروزی، تشابهاتی بین سقوط جمهوری روم و آینده ایالات متحده ترسیم کند.
او طراحی فیلم را از سال 1983 شروع کرد اما این پروژه چندین دهه در جهنم تولید گیر کرده بود.
کاپولا دوبار در سالهای 1989 و 2001 عزم خودش را جدی کرد تا این فیلم را تولید کند اما هر بار استودیوها از تامین مالی فیلم خودداری کردند؛ یک بار به دلیل ملاحظات جنگ سرد و قریبالوقوع بودن سقوط شوروی که در کنار آن نمایش افول آمریکا جالب به نظر نمیرسید و بار دوم به دلیل حوادث ۱۱ سپتامبر.
بعد از آن کاپولا در تجارت شخصی و غیرسینماییاش پول هنگفتی به دست آورد که با همان دارایی، بالاخره پروژه قدیمیاش را که ۱۲۰ میلیون دلار هزینه داشت، کلید زد.
فیلمنامه در این مدت ۳۰۰ بار بازنویسی شده بود و خیلی از بازیگران کاملا در جریان قصه بودند.
کاپولا موقع پخش هم با نظام استودیویی هالیوود به مشکل خورد و نتوانست یک کمپانی پیدا کند که به طور متمرکز تمام کارهای توزیع و تبلیغات فیلم را انجام دهد. حتی وقتی خود کاپولا برای اکران فیلم دست به کار شد، یک جنگ روانی مرموز علیه اش به راه افتاد و اتهام مطلقا بیاساسی به او زدند درباره سوءرفتار جنسی سر صحنه فیلمبرداری.
البته کاپولا هم از نشریه تجاری ورایتی بابت این اتهام شکایت کرد؛ نشریهای که سال ۲۰۰۱ با این فیلمساز درباره این پروژه گفتوگو کرده بود و کاپولا آنجا گفت میخواهد راسل کرو، رابرت دنیرو، نیکلاس کیج و پل نیومن را برای فیلم انتخاب کند اما نهایتا حالا آدام درایور در نقش کاتیلینا بازی کرده و جیانکارلو اسپوزیتو در نقش سیسرو.
این فیلم اولینبار در جشنواره کن ۲۰۲۴ نمایش داده شد و نظر منتقدان دربارهاش دوقطبی بود. بعد در زمان اکران عمومی هم رسانههای جریان اصلی تجاری بشدت با کار نامهربان بودند.
در وبسایت راتنتومیتوز، از میان 281 مطلبی که برای فیلم جمعآوری شده بود، 46 درصدشان با میانگین امتیاز 4.4 از10 مثبت هستند و متاکریتیک هم بر اساس 60 نوشته، به این فیلم امتیاز 55 از 100 را اختصاص داد که نشاندهنده نقدهای مختلط یا متوسط است. مقایسه امتیازی که فیلمهای خیلی ضعیفتر یا سطحیتر از مگالوپولیس از جمعآوری نقدها در راتنتومیتوز کسب میکنند، غیرعادی بودن و حتی خصمانه بودن این رویکرد را در قبال فیلم آخر کاپولا بخوبی نشان میدهد اما ماجرا چیست و چرا با فیلمسازی که بدون مبالغه میتوان او را یکی از سرمایههای سینمای آمریکا به حساب آورد، چنین برخوردی میشود.
هر کسی که در سال، لااقل چند فیلم آمریکایی میبیند، احتمالا به مواردی برخواهد خورد که به نظر میرساند آن فیلم کل ساختار سیاسی ایالات متحده را زیر سوال برده است.
در چنین شرایطی این سوال برجسته خواهد شد که مگر فیلم کاپولا چقدر در نقادی پیش رفته که همین سیستم با این سابقه از رواداری آن را تحمل نمیکند؟ مساله اصلی به میزان و شدت نقادیهای کاپولا برنمیگردد، بلکه مربوط است به چیزی که این فیلمساز سراغ نقد آن رفته است.
باید نگاهی به محتوای داستان این فیلم و سویههای انتقادی آن بیندازیم تا پاسخ این سوال روشنتر شود.
* روایت زوال یک تمدن
یک معمار رویاپرداز و خوشبین به اسم سزار کاتیلینا (Cesar Catilina) که قدرت متوقف کردن زمان را هم دارد، میخواهد یک مدینه فاضله آیندهنگر بسازد به نام روم جدید. یک مگالوپولیس که در آن مردم زندگی بهتری داشته باشند. به مجموعه چند منطقه کلانشهری که در نزدیکی زیادی به هم قرار گرفته باشند اصطلاحا منطقه ابرشهری یا مگالوپولیس (megalopolis) گفته میشود. داستان در جایی روایت میشود که معادل فرضی آمریکاست اما به جامعه و سیستم سیاسی امروز آمریکا اشاره مستقیم نمیشود. یعنی پیکان انتقاد فیلم به این حزب یا آن جناح آمریکا نیست؛ بلکه کلیت ساختار را هدف قرار داده است.
13.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️این ۵ دقیقه از اعترافات ابطحی مسئول دفتر خاتمی و یکی از پادوهای فتنه۸۸ را دقیق ببینید تا به عمق خیانت هاشمی رفسنجانی ، خاتمی و موسوی در آن فتنه نابخشودنی به تعبیر امام خامنهای پی ببرید...
🔻می گوید موسوی از سر نادانی، خاتمی از سر خیانت و هاشمی از سر انتقام از احمدی نژاد و رهبری وارد فتنه۸۸ و کودتای مخملی رنگی شد.
لعنت خدا بر سران فتنه . هاشمی خاتمی.موسوی و کروبی
♦️ از قالیباف چه خبر؟
اردیبهشت همین امسال بود که برای ۲هزار تومن بالا رفتن قیمت دلار در دولت شهید رئیسی اولتیماتوم میداد، اگر زنده هست بهش اطلاع بدید دلار طی یکی دوماه ۳۰ تومن رشد کرده، اما از اولتیماتوم خبری نیست!
نگرانت شدیم حاجی کجایی؟
وفاق زبانتون رو بند آورده یا انتصابات سهمیه ای در کابینه؟
#بیچاره_مردم
#دلم_برای_رئیسی_سوخت
🌹گاھ نوشٺ هاے یڪ طلبھـ ـ
🍀 @besmellaherrahmanerrahimm
🔥 یحیی سریع از سرنگونی MQ_9 آمریکایی خبر داد
🔰 یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن:
◽️ پدافند هوایی یمن موفق به سرنگونی یک پهپاد آمریکایی MQ_9 حین انجام عملیات خصمانه در آسمان استان البیضاء شد.
◽️ این هدفگیری دقیق با یک موشک زمین به هوای بومی انجام شد.
◽️ این سیزدهمین پهپاد آمریکاییست که توسط پدافند هوایی یمن سرنگون شده است.