قطعنامه درخصوص گسترش کمک های انسان دوستانه به غزه به تصویب رسید
آمریکا تسلیم شد..
اخبار جبهه مقاومت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نوجوان غیور مصری که از سوراخی در دیوار مرزی مصر و غزه به ساکنین غزه تاکنون هزار نان رسانده
✅کانال اخبار 20:20👇
http://eitaa.com/joinchat/1684144128C592f3e217d
✅ ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ🔆 زنده کردن ایمان و امید
۱۱۲
به نظر من مهمترین توفیق این دولت، زنده کردن امید و اعتماد در مردم است؛ این بزرگترین توفیق شما است.
مجموع عملکرد دولت ــ چه شخص رئیسجمهور محترم، چه مسئولان در بخش های مختلف ــ به مردم این احساس را داد که دولت وسط میدان است، مشغول کار است ، دارد تلاش می کند و برای آنها خدمت می کند، می خواهد خدمترسانی بکند؛ این [کار]، امید مردم را و اعتماد مردم را تا حدود زیادی احیا کرد.
در مواردی، این تلاشها نتایج محسوسی هم داشت که مردم به چشم دیدند، مثل بخش سلامت، بخش های دیپلماسی، بعضی بخش های فرهنگی و غیره که نتایج روشن و مشخصی هم داشته؛ بعضی از آنها هم نتایجی داشته است لکن برای مردم باید این نتایج نشان داده بشود؛ نتایجی وجود داشته، منتها باید به مردم گفته بشود که این نتیجه حاصل شد، این اتفاق افتاد. در بعضی از کارها هم هنوز تلاش ها به نتیجه نرسیده، لکن احساس می شود که کار دارد انجام می گیرد.
این به نظر من بزرگترین توفیق شما است.
مقام معظم رهبری ، ۸ شهریور ۱۴۰۱
💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اینجا غزه
او عزادار است
عزیزان و بستگانش را از دست داده
اما ماموریت خود میداند بچه ها را شاد کند
پارچه ای سیاه کشیده اند
بچه ها این سوی پارچه روی خاک نشسته اند و عموپورنگِ غزه ای ها برایشان داستان میگوید....
اگرچه انسانیت در غرب به خواب رفته
اما اینجا زندگی زنده است.
#طوفان_الاقصی
واشنگتنپست: بیمارستان شفا به تونلها وصل نیست
روزنامه آمریکایی واشنگتنپست:
🔹بعد از بررسی تصاویر ماهوارهای و اسناد منتشرشده از سوی ارتش رژیم اسرائیل نشان میدهد هیچ یک از ۵ ساختمان بیمارستان الشفاء که سخنگوی ارتش اسرائیل مدعی اتصال آنها به شبکه تونلی حماس شده بود ارتباطی با این شبکه نداشتهاند.
🔹هیچ شواهدی وجود ندارد مبنی بر اینکه از طریق اتاقهای بیمارستان میتوان به شبکه تونلی حماس دسترسی پیدا کرد. علاوه بر این، شواهدی مبنی بر استفاده نظامی از اتاقهایی که ارتش اسرائیل مدعی اتصال آنها به شبکه تونلی شده یافت نشده است.
6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 صف تحویل یک وعده غذای رایگان در کانادا
🔺کانادا اکنون رکورد ۲ میلیون نفر در ماه را دارد که در بانک های مواد غذایی منتظر یک وعده غذا هستند
🔺این در حالیست که اکثر این افراد شغل دارند و چون نمی توانند از پس هزینه های زندگی برآیند به صف غذای رایگان متوسل می شوند.
🔹 پینوشت
مشکل همه جا هست؛ فقط تفاوت ما و بقیه جاها اینه که سلبریتی خودتحقیرکن ندارند یا اگه داشته باشن، چنان گوششون را میکشن تا مراقب حرف زدنشون باشن😐
🆔 @Shobhe_ShenaSi
🔴چرا مردم #گرگان گلستان اینقدر پرشور به استقبال دکتر رئیسی آمدند؟
✅ بخاطر آباد شدن خلیج گرگان
✅ افتتاح طرح هزار میلیاردی فیبر نوری
✅ افتتاح پروژه های آبرسانی وبرق رسانی
✅ تحویل ۳۵۰۰ واحد مسکونی نهضت ملی مسکن به متقاضیان
✅ احیای ۱۲۸واحد تولیدی، صنعتی، اقتصادی
✅ و فعال شدن مجدد پروژه پتروشیمی گلستان بعد از ۱۷ سال
🦋کانال الله اکبر
@allahoak_bar
🔵🔵🔵نتیجه انتخابات قانونی هم قانون است!
"پوپولیسم برجامی روحانی" علیه مجلس خبرگان/ آنچه روحانی درباره قانون و انتخابات نمیداند
در همه ممالک پیشرفته دنیا، به نتایج انتخاباتی خود با هر میزان مشارکتی احترام میگذارند و از انتخابات نتیجه صلابت ملی میگیرند. اما چرا عدهای در ایران این قاعده را قبول ندارند؟!
سرویس سیاست مشرق _ حسن روحانی، رئیسجمهور سابق و چهره نزدیک به اصلاحطلبان اخیراً طی اظهاراتی پیرامون مجلس خبرگان صحبتهایی را مطرح کرده است...
او در این اظهارات که وجهی دیگر از پوپولیسم برجامی او ارزیابی میشود، گفته است:
مشروعیت و مقبولیت اعضای خبرگان با رأی مردم است. این رأی مردم است که در واقع پشتوانه رهبری قرار میگیرد.
اگر بخواهیم در دنیا ادعا کنیم که تمام نظام ما انتخابی است و حتی رهبری نظام هم با رأی مردم با واسطه انتخاب میشود، پس هرچه خبرگان ما دارای پشتوانه رأی بالاتری باشند، این واقعیت بهتر به اثبات میرسد. وقتی آرای مردم کم باشد، خبرگان که پشتوانه ندارد، وقتی پشتوانه ندارد چطور میخواهد رهبری انتخاب کند که تلقی شود منتخب ملت است؟
به گزارش جماران، او میافزاید: ممکن است کارکرد خبرگان طوری نباشد که روزانه مردم لمس کنند، اما در مقطعی کاری میکند که آن کار ممکن است ۲۰–۳۰ سال یا بیشتر سرنوشت مردم را تعیین کند.
جنگ و صلح و بسیج نیروها با رهبری است.
مقامات عالیرتبه را او تعیین میکند.
سیاستهای کلی نظام را او تعیین میکند.
رهبری جایگاه ویژه و منحصربهفردی دارد.
او فقهای شورأی نگهبان و رئیس قوه قضاییه را انتخاب میکند.
تنفیذ حکم ریاستجمهوری، انتخاب رئیس صداوسیما، انتخاب ائمه جمعه و پشتیبانی حوزهها به عهده اوست.[1]
صحبتهای روحانی ظاهرالصلاح است و او در صورت مسئله سخنان خوبی را مطرح کرده است.
لکن یک خلط مبحث خطرناک و پوپولیستی در آن دیده میشود که حتما بایستی پیرامون آن روشنگری کرد.
البته آقای روحانی سابقه چنین حرفهایی را در پرونده برجام نیز دارد و همگان دیدیم که او چطور در صورت مسئله سخن درست "مبارزه با تحریم" را مطرح میکرد اما در باطن به دنبال برجام و خوش درخشیدن در مقابل آمریکا بود!
نکته غلط و انحرافی اظهارات روحانی؛ پیوند زدن قانون به مشارکت است.
قانون کشور بعنوان یک میثاق ملی و نقطه اجماع اصلی حاکمیت و مردم؛ همواره لازمالاجراست و نتیجه این قانون نیز یک تابع وابسته نیست بلکه خود قانون است.
یعنی به لحاظ فلسفی نمیتوان نتیجه منبعث از قانون را تابع امری غیر از قانون دانست و یا این نتیجه را منفک از قانون شمرد.
از این رهگذر باید به مسئله مشارکت انتخاباتی نگاه کرد.
مشارکت انتخاباتی یک ضرورت عقلانی برای جوامع مردمسالار است زیرا یگانه مسیر جامعه برای تأثیرگذاری در امورات حکمرانی یک کشور به شمار میرود.
یعنی مردم اگر تأییدی یا انتقادی نسبت به فرایندهای حکمرانی دارند باید به عرصه انتخابات بیایند و با مشارکت خود؛ نظرشان را اعلام کنند.
تا روند تأیید شده ادامه یابد یا روند مورد انتقاد تغییر کند.
اما نتیجه یک انتخابات با هر میزان مشارکتی برای همه لازمالاتباع است.
ضمن اینکه اگرچه روحانی ژست انکار گرفته و وانمود میکند که این حقیقت را نمیداند لکن همه میدانیم که ضرورت عقلانیت و خرد ایجاب ندارد که نتیجه انتخابات به میزان مشارکت گره بخورد.
زیرا مشارکت انتخاباتی یک آمار سینوسی است و در هر برههای از زمان ممکن است در یک نقطه قرار داشته باشد.
اکنون آیا منطقی است که چنین حقیقتی را از نظر دور بداریم و مدعی شویم که مشارکت پایین نتیجه انتخابات را تحت تأثیر قرار میدهد؟!
بماند که در سایر ممالک دنیا هم هرگز چنین تحلیلهای غلطی بیان نمیشود و آنها سالیان متمادی است که به نتایج انتخاباتی خود با هر میزان مشارکتی احترام میگذارند و از انتخابات نتیجه صلابت ملی میگیرند نه بهانههای انحرافی!
روحانی در اظهارات خود میگوید هرچه مشارکت بالاتر باشد؛ دموکراسی نظام بیشتر عیان میشود و این حرف غلط در حالی است که قوام و نمایش یک دموکراسی به "رعایت قانون" است نه میزان مشارکت!
زیرا رعایت قانون یعنی وجود حاکمیتی مستظهر به حمایت اکثریت ملی که بر مسیر خرد و عقل قرار دارد و میتواند به پشتوانه حمایت مردم؛ قانون را اجرا کند. و این همان دموکراسی است.
گفتنیست کسانی در ستاد اصلاحات با پروژه "تحریم انتخابات" قصد دارند کسانی از مردم را بفریبند و منجر به کاهش مشارکت در انتخابات پیش رو شوند.
اظهارات روحانی؛ خواسته یا ناخواسته در چارچوب پیشبرد همین پروژه است.
همانند کارنامه او در پروژه برجام...
کانال گام دوم انقلاب👇💐
https://eitaa.com/joinchat/869073078C29271ed308
گروه گام دوم انقلاب👇💐
https://eitaa.com/joinchat/1198194870Cc4637fb806
مشارکت در انتشار روشنگریها، جهاد و زمینه سازی منتهی به ظهور و اطاعت از امر ولایت است.
طلبکاری عجیب کارگزاران
پس از ثبت دو رکورد تورمی
در حالی که رکوردهای تورم متعلق به دولتهای هاشمی و روحانی است، حزب کارگزاران مدعی شد دولت رئیسی، رکورددار تورم 80ساله است!
روزنامه سازندگی، ضمن انتشار تحلیل «کمیته اقتصادی حزب کارگزاران»، در تیتر اول خود نوشت: رکورد تورم ۸۰ساله در سه ماه نخست دولت سیزدهم شکسته شد و میانگین تورم در دو سال ابتدائی این دولت ۴۶درصد بود.
این تحلیل میافزاید: «یکی از مهمترین وعدههای سیدابراهیم رئیسی و فرماندهان اقتصادی دولت، مهار تورم است. برابر آخرین دادههای مرکز آمار ایران مربوط به مهرماه ۱۴۰۲ هنوز تورم سالانه بالاتر از ۴۵درصد است. پایگاه اطلاعرسانی دولت در گزارش کوتاهی که با عنوان «کنترل تورم در دولت سیزدهم» منتشر کرد، مدعی شد که روحانی کار خود را با ثبت بالاترین نرخ تورم ۸۰سال اخیر به پایان رسانده و برای این مدعا به نرخ تورم ۵۷درصدی تیرماه ۱۴۰۰ براساس آمار بانک مرکزی اشاره کرد. پایگاه اطلاعرسانی دولت بعد از ثبت تورم ۱۱۰درصدی در سال ۱۳۲۲ و ۹۶درصدی در سال ۱۳۲۱، تورم ۵۷درصدی تیرماه ۱۴۰۰ در دولت روحانی در رتبه سوم بدترین نرخ تورم ثبتشده ایران قرار میگیرد. جالب است که این گزارش چشم به روی تورم سه ماه بعد، یعنی مرداد، شهریور و مهر بسته است که به استناد همان مرجع یعنی بانک مرکزی به ترتیب معادل 58/3 درصد، 59/3 درصد و 58/7درصد بوده است. یعنی رکورد تورم ۸۰ساله در سه ماه نخست دولت رئیسی شکسته شده است.
با این حال میدانیم که چنین تفاسیری از اعداد و ارقام بدون توجه به دیگر مؤلفهها نمیتواند چندان دقیق باشد و بیشتر به کار همان گزارشهایی میآید که تکتک کلماتش با سوگیری سیاسی و بدگویی از دولتهای پیشین و... نگاشته میشود. برای بررسی عملکرد تورم باید عملکرد بلندمدت را در نظر گرفت؛
چه آنکه در دو دولت حسن روحانی برای نخستینبار در تاریخ ثبتشده تورم در کشور دو سال پیاپی تورم تکرقمی ثبت شد اما باز هم در بازه زمانی سه سال پایانی کار روحانی در قوه مجریه، نرخ تورم به شدت بالا رفت و جهش کرد. اکنون نیز که بیش از دو سال از عملکرد دولت گذشته، آمار مراجع دولتی نشان میدهد که توفیقی در مهار تورم به دست نیامده و تورم همچنان در نرخهای بالای ۴۵درصد باقی مانده است.
کمیته اقتصادی حزب کارگزاران سازندگی ایران میافزاید: در کانال اول، این کسری بودجه دولت است که باعث گسترش پایه پولی سپس نقدینگی میشود. در دو سال اخیر که دولت آقای رئیسی حاکم بوده یعنی سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ کسری بودجه عمومی دولت با احتساب درآمدهای نفتی حدود ۱۶درصد مخارج دولت بوده یعنی در سال ۱۴۰۰ حدود ۱۴۰هزار میلیارد تومان و در سال ۱۴۰۱ حدود ۲۱۰هزار میلیارد تومان... به نظر میرسد، دولت آقای رئیسی توان کاهش تورم حتی به سوی میانگین بلندمدت گذشته را نیز ندارد».
درباره تحلیل حزب کارگزاران، چند نکته شایسته تذکر به سران این حزب اشرافی است:
نخست این که حزب کارگزاران، رکن اصلی دولت مرحوم هاشمی و از مؤتلفان اصلی دولت روحانی بود. دولت هاشمی رکورد تورمی 49/6 و دولت روحانی، تورم نزدیک به 60درصد را به ثبت رساندند.
دوم؛ سیاهکاری بیمزهای است که حزب مؤتلف دولت روحانی، ارقام تورمی مرداد و شهریور و مهر 1400 را دولت، به دولت تازه تشکیلشده رئیسی در آن زمان نسبت میدهد و با وقاحت در صفحه اول مینویسد: دولت رئیسی (به اعتبار آن نرخهای تورم) رکورد 80ساله را شکسته است!!
سوم؛ ریشه تورم 60درصدی در دولت روحانی، آویزان شدن از برجام و و رها کردن مدیریت اقتصادی است که به کسری بودجه 480هزار میلیاردی، بدهی 1500هزار میلیاردی و دهبرابرشدن نقدینگی منتهی شد. کار به جایی رسیده بود که حزب مؤتلف و سهامدار در دولت مدعی تدبیر، مرداد 1397 (به هنگام طرح پنج سؤال مجلس از روحانی و قانع نشدن نمایندگان از چهار پاسخ) در بیانیهای نوشت: «پاسخهای روحانی، نه مجلس را قانع کرد، نه ملت را راضی ساخت. دولت فاقد استراتژی اقتصادی روشن است. جز اقتصاددانان آزادیخواه، طرفداران نهادگرایی هم دلِ خوشی از دولت ندارند. دولت روحانی دولتی سرگشته، و دولت بزم است، نه رزم». تورم 60درصدی محصول چنان دولتی بود.
چهارم؛ دولت رئیسی موفق شده ضمن کاهش نرخ رشد شتابان نقدینگی و پایه پولی، از میزان افزایش انفجاری کسری بودجه بکاهد و ضمنا چندصد هزار میلیارد تومان از تعهدات و بدهیهای دولت سابق را تسویه کند. همچنین خالی شدن خزانه ارزی در دولت قبل و بنبست واگذاری بیش از 30میلیارد دلار ارز 4200 تومانی، دولت رئیسی را مجبور به توقف آن سیاست شکستخورده کرد که طبعا آثار تورمی هم به دنبال داشت. دولت با این وجود توانسته نرخ تورم 60درصدی را به 45درصد برساند که هرچند همچنان تورم بالایی است، اما در کنار بهبود رشد اقتصادی (از ششدهم درصد به 7درصد)، از مثبت شدن روندهای اقتصادی حکایت میکند.
🖌محمد ایمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤷♂👍🤷♂👍🤷♂
کجای دنیا وکجای تاریخ سراغ دارید
یک مقام نظامی وامنیتی
مثل حاج قاسم سلیمانی شهید وسردار تنگسیری ..
که بزرگان وقدرتهای جهان دربرابر آنان کرنش میکنند..
درمقابل دختران ایرانی اینقدر فروتنی وتواضع کنند..
بادیدن این کلیپ به حقیقت این ماجرا خواهید رسید...
دختران ما شرف ما هستند
و برای این شرف ما حاضریم جانمان را بدهیم..
نکاتی که سردار تنگسیری فرمانده مخلص نیروی دریایی سپاه گفتند یک اصل قطعی در نظام فکری منبعث از دیدگاه های امامین انقلاب از گذشته تاکنون بوده است...
تا ایران ایران بوده به گواهی تاریخ زنان ایرانی نماد شرافت مردانشان و همیشه مورد احترام بوده اند..
هرچند که اختلاف نظر در حوزه پوشش ممکن است در بین آحاد جامعه وجود داشته باشد و ممکن است برخی بدلیل نااگاهی پوشش مناسب را نداشته باشند، اما در یک خانواده هرچند هم که اختلاف نظر در حوزه های مختلف وجود داشته باشد هنوز اعضای خانوده حاضرند برای هم جانشان را بدهندو یقینا زنان این سرزمین خودشان مدافع عفت و حیایشان خواهند بود و خودشان بساط ولنگاری ها را جمع خواهند کرد و اون عده اندک مغرض و معاند را سرجایشان خواهند نشاند
👍🤷♂👍🤷♂👍
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️آيا اراده خداوند در سرنوشت اقوام تاثير دارد؟
🔹در «سوره مبارکه قصص آیه پنجم» از تأثير #اراده_خداوند در سرنوشت اقوام، سخن مى گويد؛ سخنى كه مايه #اميد و دلگرمى همه #امتهایتحتستم است؛ مى فرمايد: «وَ نُرِيدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوارِثِينَ». (ما #اراده_كردهايم تا بر #مستضعفان_زمين نعمت بخشيم و آنان را #پيشوايان و #وارثان روى زمين قرار دهيم).
🔹تعبير به «نريد» به صورت فعل مضارع كه دليل بر #استمرار است نشان مى دهد كه اين يك قانون هميشگى و #سنت_جاودانى است، كه خداوند #حكومت روى زمين را سرانجام در اختيار #مستضعفان قرار مى دهد، و #زورمندان_مستكبر را درهم مى شكند. ولى بايد توجّه داشت كه سخن از #مستضعفان است نه #ضعيفان، يعنى كسانى كه در حال تلاش و #كوشش و #جهادند، ولى از سوى دشمنان #تضعيف مى شوند، نه آنها كه تن به ضعف و ذلّت داده اند.
🔹با ضميمه كردن اين آيه، و آيه ۱۰۵ سوره انبياء: «وَ لَقَدْ كَتَبْنا فِي الزَّبُورِ مِنْ بَعْدِ الذِّكْرِ أَنَّ الْأرْضَ يَرِثُها عِبادِيَ الصّالِحُونَ»؛ (در زبور بعد از ذکر [تورات] نوشتیم: #بندگان_شایستهام #وارث [حکومت] زمین خواهند شد)، معلوم مى شود كه منظور از مستضعفان همان #صالحان و #مؤمنان_مجاهد و مبارز است.
🔹بايد توجّه داشت كه «نمنّ» از ماده «منّ» در اصل به معناى وزن سنگين است؛ سپس به #نعمتهای_مهم اطلاق شده، اين تعبير هنگامى كه در مورد خداوند به كار مى رود به معناى بخشيدن نعمت هاى بلاعوض و سنگين است، ولى در مورد بندگان، غالباً به معناى ذكر نعمت ها به قصد منّت گذاردن مى آيد. آنچه در اينجا شايان ذكر است اين كه: توجّه به #اراده_تكوينى خداوند در اين قسمت نيز #اثر_تربيتى فوق العاده اى دارد و به #مؤمنان_صالح و دربند، #اميد و نيرو و توان مى بخشد و در پيكار با #ظالمان_ستمگر، مصمّم و مقاوم و اميدوار به پيروزى مى سازد.
📕پيام قرآن، مكارم شيرازى، ناصر، با همکاری جمعى از فضلاء، دار الكتب الاسلاميه، تهران، ۱۳۸۶ش، چاپ نهم، ج ۴، ص ۱۵۹
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#امام_زمان
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد