1.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خرّمشهرها در پیش است؛ نه در میدان جنگ نظامی، [بلکه] در یک میدانی که از جنگ نظامی سختتر است.
مقام معظم رهبری (۱۳۹۵/۰۳/۰۳)
💐#سوم_خرداد سالروز فتح #خرمشهر گرامی باد.
•┈┈••••✾•🍃🌸🍃•✾•••┈┈•
#حجاب نشانه پاک دامن بودن یه خانوم رو در این شرایط جامعه نشون میده #حجاب چادر حضرت#زهرا هست که هیچوقت از سرشون نیفتاد خانومی که در این جامعه حجابش رو رعایت نمیکنه مثل یک کالا هست که هرکسی بخواد به اون دست میزنه و هر بلای سرش بخواد در میاره همینقدر تلخ... خانومی که حجابش رو رعایت نمیکنه یعنی ارزش خودشو نمیدونه یعنی وقتی خدا گفته دختر ریحانه خلقت منه یعنی برای خدا خیلی ارزش دارید خانوم ها. پس به چی خودتون رو میفروشید؟ به لذت زود گذر گناه که کلی هم تاوان و عذاب داره؟
چرا دشمن میخاد با فضای مجازی چادر رو از سر خانوم های ما بندازه؟ برای اینکه خانوم ها ارزش خودشون رو پیدا نکنن و به خودشون اسیب بزنن خانومی که درگیر رابطه حرام میشه یعنی ارزش خودشو نمیدونه یعنی نمیدونه که ریحانه خلقت خدا هست برای همین خودشو به یک گناه و لذت زود گذر میفروشه... هر خانومی که با بی حجابی باعث گناه یک جوان بشه اون دنیا حق ناس بزرگی به گردن داره و باید جواب پس بده. پس خانوم ها خودتون رو به گناه که جز عذاب و سختی هیچ چیز دیگه ای نداره نفروشید.
👤لبیک یا مهدی
16228789560621919218995.mp3
زمان:
حجم:
4.5M
🎤 مهدی رعنایی
💔🏴 عزادار امام صادقیم ...
#شهادت_امام_صادق علیهالسلام
11.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 همسر شهید صیاد خدایی:
ایشون تصویر حاج قاسم رو میدید اشک میریخت و میگفت بعد از حاج قاسم موندن برام خیلی سخته…
#حاج_قاسم
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎧 #بشنوید
🔺حاج محمود #کریمی:
🎙️حاضرم همه روضههایم را بدهم یک سلام فرمانده این بچهها را بگیرم
▪️حاج «محمود کریمی» مداح اهل بیت(ع) در شب شهادت امام صادق(ع) در هیئت رایة العباس (ع) درباره سرود #سلام_فرمانده صحبت کرد.
🍃🌸❣🌸🍃
⭕️ زمانی کسی اگر نه در ایران که در هرجایی از دنیا اهانتی به مقدساتمان میکرد،حکم قتلش صادر میشد.
با فیلم #عنکبوت_مقدس به ایران و اسلام و امام رضا اهانت شده؛ حوزه ها و علما چرا ساکتند؟!
فیلم خارج از کشور ساخته شده؟! اصلاح طلبا که جشن گرفتن،توی ایرانن!
فردا روزنامه هایشان را خواهیم دید
👤 جعفر بلوری